Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי רלוונטי רק למעט מחברי הפורום אבל בטח מישהו פעם ייתקל...

הפוסט יכול לחסוך לכם כמה מאות שקלים.

החיישן הנ"ל , בגרסאות שונות , נמצא בעיקר ברכבי הפרימיום של פיג'ו וסיטרואן אבל גם בהרבה מדגמי הדיזל.

לפני כחודש נדלקה לי נורית והרדיו כותב לי שחסר נוזל קירור.מד חום היה בנורמל. מד ראש מנוע גם הראה טמפרטורה תקינה.אבל עדיין זה נתון מבהיל ולכן עצרתי בצד והלכתי לבדוק.

לא חסר ולא נעליים. אחרי זה כל 20 דקות בערך שוב קופצת התראה זהה .

האמת : פעם במורשה של סיטרואן אמרו לי שהחיישן הנ"ל מתפגר תדיר ואז הם שמים במקומו קופסה ריקה כי ליבואן כבר אין כח להחליף כל כך הרבה.

לא התעצלתי והלכתי למחסן החלפים הקרוב רק כדי שיגידו לי שהחיישן שלי (לקח זמן למצוא את המק"ט: 1306J0)

עולה 270 ש"ח (לפני מע"מ). אמרתי לא תודה (למה לא שמו פשוט מצוף?!) .

פניתי למרשתת וגם שם קשה מאד למצוא אותו או שמוצאים במחיר של 40-50 אירו (לפני משלוח). יש שתי גרסאות דומות: אחת עם קוצים ארוכים ואחת עם קוצים קצרים.

בפורומים כתוב שלפעמים פשוט צריך לנקות את הקוצים מבוצה. אצלי לא היתה בוצה על הקוצים.

לא התעצלתי : הוצאתי את החיישן שוב (צריך קודם לרוקן קצת את המיכל ,לנתק את כבל חשמל, אח"כ לסובב את החיישן 90 מעלות ואז הוא נשלף).

לקחתי מסור ומברג והתחלתי לנסות לפתוח את החיישן. הוא מודבק ממש חזק ואחרי מאמץ הצלחתי לפתוח את המארז. בפנים (יש תמונה) ראיתי שהקוצים שלו מחוברים לשני מגעים בלוח האם.

היא נראה לי שיש שם איזה חופש קל . למרות שזה ממש לא זז וצריך זכוכית מגדלת.

אז נתתי חיזוק להלחמה , החזרתי לאוטו . בדקתי שמדליק נורה במיכל ריק. מלאתי נוזל קירור ונסעתי.

אין יותר התראות שווא.

על זה רק נותר לי להגיד שהחיישן פשוט over-engineered . יש דברים יותר פשוטים לסגור מעגל כשיש מים.

MQ4kN4T.jpg

photo-723e66c3-4d24-4796-b8df-190c3d9879d5-for_zoom.jpg

(אולי אפילו אתרים זרים יכולים להעזר : fixing faulty citroen coolant level sensor 1306J0 )

fixing-coolant-level-sensor-Citroen-1306J0.jpg

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מענין מאוד לדעת, כל הכבוד על המאמץ!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...