Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי שתי מסכים במשענות הראש כאשר אחר הוא מאסטר עם אפשרות לנגן בו את הדיסק והשני slave שבו רק רואים את מה שמנוגן מהמשענת הראשית.

קיבלתי את המשענות ללא הכבלים הנלווים שמחברים בין המשענות וחיבור למקור מתח.

מכל משענת ראש יוצאים שני כבלים קטנים אחד 8 פינים ואחד 6 פינים

השאלות הם:

1. מאיפה אפשר לרכוש כבלים המחברים בין המשענות?? ומה טווח המחירים?

2. אני לא מעוניין לחבר את המשענות למערכת המולטימדיה של הרכב (ליסינג) האם יש אפשרות?

פורסם

1. לא ציינת דגמ/ים של המסכים. אז אתה מצפה שננחש איזה חיבור יש שם ואיפה לקנות אותו? תמונה ברורה גם יכולה לתרום.

אתה יכול לנסות את מזלך אצל מתקיני מערכות, או אם תמצא מי היבואן של המכשירים ברשותך.

2. אמרת שהניגון מתבצע דרך היחידה הראשית, או במילים אחרות באופן עצמאי ואינטגרלי דרכה.

אז לא הבנתי היכן הבעיה באי חיבור למערכת של הרכב.

אני מניח שיש חיבור אוזניות במסכים עבור השמע.

פורסם

היי

1. סליחה זה הדגם dalco dl-8700d

2. הבעיה היא בחיבור המשענת הראשית למשנית ובהזנת המתח לשתי המשענות.

פורסם

אני מתקשה למצוא תמונות ברורות של היחידות ברשת.

יחד עם זאת, אני מעריך כי מדובר בחיבורי DIN כלשהם (ואולי RCA פשוטים עבור חיבורי האודיו/וידאו), שאולי ניתן למצוא ברשת או כאמור אצל מתקין זה או אחר.

הזנת המתח היא 12V, וניתן לחבר אותה בדומה למערכת הרגילה ברכב. לא צריך להתקיים קשר בין השניים.

רק שזה שוב, ענין של לזהות את השקעים והכבלים המתאימים.

פורסם

היי,

אני מצרף תמונות של המכשיר + הכבלים שיוצאים מהמשענת

1234.jpg20150314_094742[1].jpg20150314_094650[2].jpg12345.jpg

השאלה העיקרית האם שני הכבלים שיוצאים ממשענת הראש מחוברים במקביל ביניהם ??

השלאה נובעת מך שמצאתי כבלים עם קונקטור של 8 פינים ולא 6.

מצרף קישור לכבל שמצאתי.

http://www.aliexpress.com/item/Car-Cigarette-Lighter-Adapter-for-Headrest-DVD-Players-Monitors-8-pin-MALE-connector-the-connector-Diameter/32220609803.html

אני חייב לחבר בינהם על מנת שיהיה חוזי גם במשענת המשנית

פורסם

קודם כל תודה על העזרה.

לשניהם יש כבלים של 6 ו 8 פינים.

ההבדל היחיד הוא שעל הקונקטור 6 פינים של המאסטר יש מדבקה signal out ועל הקונקטור 6 פינים של המישני יש מדבקה signal in.

פורסם

משתדל :-). כי אין לי שום ידע ממשי בנושא המשענות הללו.

אני מתקשה למצוא כבל 6 פין כזה.

ובכל מקרה, במהלך החיפוש, נראה כי במשענות כפולות כאלו יש לרוב קופסת רכזת כזו שאליה מתחברים כל הכבלים ולא מדובר בחיבור ישיר שלהן אחת עם השניה.

זה רק מחזק את אמירתי לגשת למתקין מערכות, בעדיפות כזה שמכיר/מוכר את המערכת הזו ולהתייעץ מולו.

אני חושש כי לא אוכל לתרום לך יותר מזה.

• תוכן חדש...