Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,קצת ארוך.

הכל התחיל בכך שהחלפתי את רכבי. 9 מליון דרשו ממני קודן לרכב (שהיה קיים) ורצו שאוכיח להם ואסע לאחד המקומות שעובדים איתם ואראה להם שבאמת קיים קודן. יש לציין שהרכב שקניתי לא גניב כמו גולף או סקודה זו רק פיאט פנדה חמודה וקטנה.

מאחר ואני לומד ועובד ובקושי יש לי זמן פנוי לא יכולתי לגשת אליהם ולהוכיח להם שהקודן קיים. החלטתי לא לגשת ולהמשיך לנסוע ככה.

קיבלתי תזכורות למייל ומכתבים שהרכב לא יבוטח במקרה של גנבה. הבנתי, כנראה 500 שקל לחודש כפול 12 תשלומים לא מספיק להם כדי לוותר על קודן לרכב מעפן ולא גניב, אז לא קרה כלום החלטתי להיפרד ושנגמרו התשלומים עברתי לAIG. כמובן שהם ויתרו על הקודן, היו מעט יותר זולים ועם תנאים מעט יותר משתלמים.

לאחר חודש אני פותח את הויזה ורואה חיוב של 720 שקלים שישה תשלומים לביטוח מקיף, מ9 מליון הם עשו שימוש באשראי שלי ללא אישורי וגם החליטו לעשות רק 6 תשלומים. לפי מה שידוע לי זו עבירה על החוק ושלחתי להם מייל חריף עם הסבר לחיוב.

לאחר 10 דק התקשר אלי "מנהל" ואמר שהביטוח חודש אוטומטית וניסה להשאיר אותי אצלהם, התעקש במשך רבע שעה באינטנסיביות ולא הפסיק למרות שהבהרתי שאני לא מעוניין ורק רוצה את כספי בחזרה. המקרה קרה לפני יותר משבועיים ועוד לא קיבלתי את הזיכוי בחזרה. דרשתי העברה בנקאית והם טוענים שזה מגיע רק בזיכוי החודשי של הויזה. למיטב הבנתי 45 יום.

מתסכל, אני סטודנט שנעזר קצת בהורים אבל משתדל לחיות בזכות עצמי וכל שקל חשוב.

תבדקו טוב טוב את החיובים איתם ומציע לעשות חושבים אם לבטח אצלהם, כי אותו מקרה בדיוק, אבל בדיוק! הם עשו גם לאמא שלי וזה הדפוס פעולה שלהם.

יום טוב

תמיר.

פורסם

עשו עלי ועל אשתי סיבוב של כ 4500 שקל ב "מצליח", החזירו כל שקל הנבלות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תתקשר לחברת האשראי ותתחיל בהליך של הכחשת עסקה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מבין את השיטה שלהם ואת התירוץ.

אני ביטלתי ביטוח ב AIG,

כספי ביטוח מקיף החזירו את הכסף היחסי של התקופה שלא ניצלתי ישר לחשבון הבנק תוך יומים או שלושה וכמובן שלא המשיכו את שאר החיובים.

לגבי תשלומי ביטוח החובה עוד "הרווחתי" זיכו אותי על כל הסכום מראש ואת התשלומים מממשיכים להוריד.

בקיצור טוב שעברת ל AIG.

פורסם

לא תאמינו, כנראה שמישהו משם קורא כאן או שזה פשוט צירוף מקרים.

התקשר אלי מישהו מטעמם ואמר שראה שאני לא מרוצה מהשירות ואמר שביום ראשון יגיע אלי שליח הביתה עם צק.

תמיר.

פורסם

אין צירופי מקרים. אני עברתי איתם מסכת עינויים עד שקיבלתי את הכסף. את החברבורות של הנמר קשה מאוד להסתיר עם מייק-אפ.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אחרי שתאשר שקיבלת את השיק אעלה את דעתי בנדון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני אעלה אותה עכשיו.

אם זה נוהג נפוץ בחברה, הייתי בודק אפשרות של תביעה ייצוגית.

זה גם כסף טוב ובעיקר, זה ייגמור את הנוהג הפסול הזה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

החל ממרץ 2015 חובה על חברת הביטוח לקבל אישור בכתב מהמבוטח לגבי חידוש הפוליסה.

עד היום ניתן היה לקבל אישור בעל פה, והחברות ככל הנראה ניצלו את זה, למרות שנטל ההוכחה

להסכמת המבוטח הוא על חברת הביטוח.

מצד שני, חברות נהגו לעשות זאת גם בגלל תקדימים שהיו, שלמשל פוליסה הסתיימה בתאריך

מסויים, ולא הצליח׳ו להשיג את המבוטח,בגלל מחלה, נסיעה, או החלפת כתובת וטלפון,

ואז נגנב למשל הרכב, ובית המשפט חייב את חברת הביטוח לשלם למבוטח את הנזק, כיוון שהיה

עליה לחדש אוטומטית את הפוליסה, ולאחר מכן לוודא עם הלקוח בדבר רצונו לחידוש.

בכל מקרה, ממרץ השנה זה נוהל פסול, ואין לחדש ללא הסכמה בכתב מהמבוטח.

פורסם

מזכיר לי סטיקר נחמד שראיתי על רכב של סוכן ביטוח-"עדיף שוקה אחד על פני 9 מיליון נציגים".

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

דווקא ביטוח 555 שלח לי מייל שאם לא אגיב, ביטוח לא יחודש:

ם אינך רואה מייל זה כראוי יש ללחוץ

אלעד שלום רב,

ביטוח החובה של רכבך מסוג הונדה שמספרו KOKI עומד להסתיים.

חוסכים זמן ומחדשים בקליק

השנה, מחיר ביטוח החובה הוא 1,395 ₪, שייגבו ב- 4 תשלומים.

התשלומים ייגבו באמצעות אמצעי התשלום המעודכן בחברתנו.

תנאי הביטוח יהיו זהים לביטוח שנרכש בשנה הקודמת כולל השינויים שבוצעו על ידך במהלך השנה.

לחידוש בקליק (כולל בחירת אמצעי תשלום ומספר תשלומים)

לצפייה במפרט הפוליסה באזור האישי באתר ביטוח ישי

חשוב! נסיעה ללא ביטוח חובה בתוקף אינה חוקית וחושפת אותך לסיכונים מיותרים.

[TABLE]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]בכבוד רב,

מיילים שגויים

מוקד חידושים

ביטוח ישיר[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

לתשומת ליבך:

• לצערנו, בשל מגבלות ייחודיות בדיני ביטוח החובה, לא נוכל לחדש את ביטוח החובה ללא אישור אקטיבי מצדך. לפיכך, התעלמות מדוא"ל זה או דחיית הטיפול בו למועד מאוחר יותר תשאיר אותך ללא ביטוח חובה תקף בחברתנו.
  • מחיר הביטוח מבוסס בין היתר על נתוני הנהגים והרכב כפי שרשומים בחברה על פי הצהרתך ו/או בהסתמך על בדיקתם מול מאגר המידע של המדינה כנדרש על פי דיני ביטוח חובה – לפי העניין. היה ונתונים אלה השתנו – נבקשך ליצור עמנו קשר ולהימנע מחידוש ב"קליק". הנתונים בהם מדובר הם: פרטי הרכב, זהות הנהג העיקרי והנהג הצעיר ביותר הנוהג ברכב דרך קבע, שלילות רישיון של מי מכל הנ"ל, תביעות גוף של מי מהנ"ל.
  • אישור החידוש יביא לכך שביטוח החובה ייכנס לתוקף מיד עם תום תקופת הביטוח הנוכחי, לשנה נוספת.
  • אם לא נצליח לגבות את דמי ביטוח החובה מאמצעי תשלום זה במלואם, במסגרת עסקה מובטחת, לא יחודש הביטוח. הודעה על כישלון הגביה תישלח אליך מיד כשנדע על כך.

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...