Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך הבא לפורום.

חדשה או משומשת?

בתור חדשה המתחרות עדיפות - יאריס, וג'אז.

בתור משומשת לרוב המחיר נמוך יותר מהמתחרות, ואפשר גם למצוא מליסינג\השכרה ואז הסיפור שונה.

גיא

פורסם

בקשר לפג'ו:

א. הייתה לי 305 ולאבא 404 בימי קדם... השרות, מחיר החלפים והאמינות לא משביעים רצון בלשון המעטה.

ב. אני גבוה והכסא בגטס מתכוונן לגב תחתון + הגובה לראש יותר טוב בגלל הגג הנפתח.

ג. 1.6 > 1.4 גם אומר משהו, לא?

ד. שומרת על מחיר

פורסם
בקשר לפג'ו:

א. הייתה לי 305 ולאבא 404 בימי קדם... השרות, מחיר החלפים והאמינות לא משביעים רצון בלשון המעטה.

ב. אני גבוה והכסא בגטס מתכוונן לגב תחתון + הגובה לראש יותר טוב בגלל הגג הנפתח.

ג. 1.6 > 1.4 גם אומר משהו, לא?

ד. שומרת על מחיר

א. אוקי - פיג'ו לא הכי אמינות אבל הן בסדר...

ב. ניסית 206? די בסדר שם...

ג. לא תמיד, אם כי במקרה של ה206 ה1.4 אכן לא מדהים

ד. אבל לא שומרת על חיי הנוסעים

פורסם

א. ועוד לא דיברנו על הפח, "המחלה" של פג'ו.....

ב. לא ניסיתי אבל היא לא נראית לי יותר גבוהה מהאחרים ואין לי חשק לדפוק את הראש בכניסה ויציאה!

ג. יש לי פיאט אונו 1.4 (1994) ממש פנטסטית יחסית למשקל ואין מה להשוות עם החלשות יותר.

חוץ מהסחיבה יש גם פחות בלאי. ובהפרש של כ10,000 ש"ח אני מקבל 1.6 במקום 1.3. לדעתי מציאה.

ד. כריות אויר גם מהצד. וחבל שאמרת את זה, לא פ?ר. עם נפח מנוע גדול יותר יש "הגנה אקטיבית" טובה יותר,

יציאה מסכנה וכו'. בנוסף יש ABS + EBD (אין לי מוסג מה זה EBD...)

פורסם

ב. לא ניסיתי אבל היא לא נראית לי יותר גבוהה מהאחרים ואין לי חשק לדפוק את הראש בכניסה ויציאה!

ג. יש לי פיאט אונו 1.4 (1994) ממש פנטסטית יחסית למשקל ואין מה להשוות עם החלשות יותר.

חוץ מהסחיבה יש גם פחות בלאי. ובהפרש של כ10,000 ש"ח אני מקבל 1.6 במקום 1.3. לדעתי מציאה.

ד. כריות אויר גם מהצד. וחבל שאמרת את זה, לא פ?ר. עם נפח מנוע גדול יותר יש "הגנה אקטיבית" טובה יותר,

א. מה ה"מחלה" של הפח של פג'ו ? אסטמה ?

ב. ה 206 הרבה יותר מרווחת מהגטס (במיוחד לנהג) . את הקשר לגג פתוח והגובה עוד לא ממש הבנתי...

ג. בכל מה שקשור בבטיחות אקטיבית, ה 206 טובה יותר , אבל אתה בטח לא תאמין לי . זה שהמנוע 1.6 לא אומר שהוא טוב יותר ממנועים אחרים קטנים ממנו. למשל, שילוב הגיר מנוע ביאריס (1.3 86 כ"ס) מספק תאוצות טובות בדיוק כמו אלה של הגטס וצריכת דלק נמוכה בהרבה.

אמרת שומרת על מחיר ? הצחקת אותי, אני מבטיח לך שעוד 3 שנים מעכשיו הגטס תאבד הרבה יותר ערך מה 206 ויהיה לך הרבה יותר קשה למכור אותה , תחשוב כמה השוק יוצף במכוניות יד שנייה מליסינג.

פורסם

אני נוסע על האוטו הזה כבר זמן מה, האוטו של החברה.

אני לא רוצה לשפוך פה את דעתי על הרכב הזה, אבל הייתי שורף אותו ברצון.

חרפה שבשנת 2004 מייצרים רכב כזה, מגעיל למראה, לא נוח, מרעיש, אוכל דלק,

עגלה שלא יעזרו לה גם 70 חמורים.

לקנות את האוטו הזה???? למה???

בקטגוריה הזו,מחיר הזה, יאריס.

פורסם
... אני גבוה ...

סתם שאלת תם - לא הבנתי, אם אתה כזה גבוה ומפריעים לך המרחבים הפנימיים ושלא תפגע בראש ושיהיה מקום לרגליים ולגב, למה המכוניות היחידות שעולות בשיקולים שלך הן הסופר-מיני?

פורסם

berlusca - אותך חיפשתי!

האם יש לך את ה-1.6?

כמה אוכל דלק?

לא נוח - מאיזו בחינה?

אולי תאיר את עיני, בבקשה.

rehud - כי במקרה רכשתי לפני שנתיים YRV דייהטסו שממש מתאימה, חוץ מנפח מנוע קטן מדי, לדעתי, 1.3 (מנוע של הסיריון שלהם). לכן חיפשתי (וכנראה עדיין מחפש - תלוי בתשובות שלכם) דומה עם מנוע חזק יותר.

פורסם

אם אתה ממש גבוהה אני ממליץ על סיטרואן C3 (גובה: 1.51 אם איני טועה), אם אתה תהיה בקטע שלה קח 1.6 ידני עם ביצועים (110 כ"ס, פחות מ-10 שניות למאה) ואבזור הטוב בקבוצה (אין לי כוח לפרט זה ממש ארוך) מחירה 109K.

עוד מכוניות למחשבה: טויוטה יאריס כמו שכולם מנסים לשכנע אותך ולא לחינם זה באמת אחלה של אוטו לא כדאי לוותר עליו סתם כך. פאביה/איביזה 1.4 ידנית 100 כ"ס או היא בעיקרון פולו במחיר זול ככה שהיא מומלצת מאוד מחירה 100K.

תיונדאי גטס תעזוב אלא אם אתה מזוכיסט, זה ממש זבל של אוטו כמה רמות מתחת לכולם אתה ממש תסבול איתו, רוב הקונים שלו קנו אותו כי אין להם כסף ונו מה הם סובלים בתת רמה הזאת אבל לך יש בסביבות ה-105K לבזבז על אוטו ואתה יכול לקנות משהו הרבה יותר איכותי! באמת חבל שתעשה תטעות הזאת.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

שלומי - "המחלה" של פג'ו זה החלודה. חשבתי שכולם יודעים.....

הגג הנפתח נותן מרווח לראש - אבל אתה צודק זה לא מי יודע מה חשוב. העיקר הגובה של משקוף הדלת גם יחסית לכביש וגם יחסית למושב הנהג. (מי שגבוה בטח מבין) וזה כנראה גם קצת הגיל - קשה להתכופף....

בקשר למחיר - אתם כנראה צודקים.

אין פה אף אחד שתומך???? יאלללה בא נשמע מילה טובה.

פורסם

צודק, גרסאת ה1.6 ליטר אכן מגיעה עם 4 כריות אוויר, עדיין - 4 כוכבים או לא - מפחיד לנסוע באוטו הזה.

פורסם
שלומי - "המחלה" של פג'ו זה החלודה. חשבתי שכולם יודעים.....

הגג הנפתח נותן מרווח לראש - אבל אתה צודק זה לא מי יודע מה חשוב. העיקר הגובה של משקוף הדלת גם יחסית לכביש וגם יחסית למושב הנהג. (מי שגבוה בטח מבין) וזה כנראה גם קצת הגיל - קשה להתכופף....

בקשר למחיר - אתם כנראה צודקים.

אין פה אף אחד שתומך???? יאלללה בא נשמע מילה טובה.

לא ... אין מחלה כזו , לא היום לפחות.

הקטנה המרווחת ביותר כיום היא הג'אז .

גם היאריס מציעה מרווח ראש טוב מאוד והם שתי המומלצות למי ששונא אירופאיים.

מילה טובה על הגטס ? ניתן לקנות אחת ממש בזול מליסינג לשעבר , זה כבר אולי משתלם , אבל לקנות אחת חדשה מהיבואן, בזבוז .

פורסם

יצא לי ליסוע על גטס במסגרת העבודה.הרכב די מחורבן. הפלסטיקה בפנים גרועה,הרכב קופצני והכיסאות לא נוחים בנסיעה שנמשכת יותר מחצי שעה. הרכב נבנה מתוך פילוסופיה שגורסת ש"מעט זה הרבה"... ההשקעה בארגונומיקה עלובה והרכב מתיש לנהיגה. אולי אלה לא דברים שתראה או שתשים לב אליהם באולם התצוגה,אבל הרכב בפירוש לא פאר היצירה.אין שום סיבה הגיונית להוציא כאלה סכומים על כזה רכב חדש.

עצם העובדה שהרכב חביב כל כך על חברות הליסינג וההשכרה לא תתרום למכירה בעתיד,שלא לדבר על העובדה שדיברת על "פח"- אני משער שדיברת על בטיחות.זו של היונדאי איומה.עצם העובדה שתקנה 1600 תעמוד בעוכריך מכיוון שזו גירסה לא פופולארית יחסית לאחיותיה- כלומר,בעתיד יגידו לך שתמכור אותה במחיר של 1300 ("כי אישתי לא צריכה 1600 כדי ליסוע לסופר")-ועוד 1300 מליסינג ("כי ניו קופל מורידים 20 אחוז,מה אכפת לי שהאוטו היה ליסינג? ניו קופל אמרו שזה היה היונדאי גטס של מנכ"ל קומברס, לא איזה עובד זוטר!!")

הקטע של "1600 זה חזק" כבר לא תופס היום. כיום,גם 1300 זה חזק,שלא לדבר על העובדה שברכב כזה (אוטומטי) לא תנצל בכלל את היכולת של מנוע ה 1600 -שנמצאת בסל"ד אליו לא תזכה להגיע- ואם כן-תשלם על זה בתחנת הדלק.

המבחן העתיק של "עולה לירושלים?" תקף גם לגבי דייהטסו סיריון עם מנוע 1000- כולם נוסעים וכולם סוחבים וגם על מכונית 1300 תוכל ליסוע 140 .

אם אתה אכן גבוה ומעוניין ברכב אמין,נוח וטוב- קנה יאריס או סקודה פאביה.שניהם בטוחים,סחירים ויותר טובים מהגטס.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...