Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר בונה תיבה ורציתי שתעזרו לי עם גודל הפורטים

הנפח שלה הוא 110 ליטר לפני שמורידים את הסאבים (10 ליטר בערך) ואת הפורטים.

אני צריך לכוון אותה ל30HZ,ואני לא יודע להשתמש בתוכנה אז אם מישהו יכול לעזור,מה המידות של הפורט\ים שצריך

דרך אגב שהקוטר שלהם יהיה 7.5 ס"מ.

תודה מראש.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כי לפי דעתי ה304C מנגן הכי יפה בתדר הזה,זה בין SQ לSPL

דרך אגב תבדוק את העניין של הפורטים

זה אמור לצאת משהו כמו שתיים של 25 ס"מ בערך אולי קצת יותר,תבדוק בבקשה.

שוב,הקוטר הוא 7.5ס"מ

פורסם

אם אתה יודע, למה אתה שואל ? ;)

23 ס"מ X שני פורטים של 3 צול.

דרך אגב לא הבנתי למה הייתה כוונתך כשאמרת שהנפח של התיבה הוא 110, בלי הנפח של הסאבים, אתה יכול לחדד?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם תכננת שהתיבה תהיה בתכלס 110 ליטר,אז זה בלי הסאבים וכל סאב תופס בערך 5 ליטר,אז מפחיתים את זה כי זה מה שתכלס הסאב רואה,את הנפח שנשאר.

ולפי זה צריך לתכנן,גם התוכנות שמתכננות את הפורט מפחיתות את הנפח שלו מהנפח של התיבה ככה שזה צריך להפגש באמצע בין בנפח של הפורט לנפח של התיבה ואז יש את המידות של הפורט,קיצור די מסובך לתכנן לבלי התוכנה את הפורט.

דרך אגב לא ידעתי את הגודל שצריך,ניחשתי כי הנפח קרוב לנפח של התיבה שלי,יש מבין?

פורסם

ע"פ הבדיקה שאני עשיתי, זה 2.7 ליטר לכל סאב.

http://www.pioneeraus.com.au/car_entertainment/subwoofers/tsw304f/index.html

Carton Volume = 0.02700 m3
אתה יכול להשתמש במחשבון הזה בכדי להפוך את זה לליטרים:

http://www.sengpielaudio.com/calculator-milliliter.htm

אני לא חושב שזה קריטי בממדים של התיבות שאתה בונה, אך שיהיה לך לאינדיקציה כללית :)

• תוכן חדש...