Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אז ככה

אני מנסה לעזור לפקידה שלי בבנק, נאבד לה האייפון שלה היא התקשה לחברה שלה ושם כנראה סגרו לה את המכשיר , אחרי חודש היא מצאה אותו אבל אין באפשרותה ליפתוח אותו, כנראה אפל סגרו את המכשיר,

היא דתייה ולא ממש יודעת איך מתנהלים העיניינים, הבטחתי לה שאני יבדוק, הבעיה היא שהיא לא יודעת את הפרטים שהיא נרשמה איתם לאייטונס, כרגע הטלפון אצלה בכיס ואי אפשר לעשות איתו כלום, למישהו יש מושג איפה אני מתחיל

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

לא פעם ראשונה שאני נתקל בטריק הזה שחיפוש בגוגל נותן בעדיפות ראשונה מספרי 1900, שכל מה שהם עושים זה לנתב את השיחה למספר חינם הרגיל.

גם אני נפלתי כמעט בטריק הזה, נתקתי את השיחה אחרי כחצי דקה כשחשבתי מה זה בכלל 1900?

אם נרכש בארץ עם אחריות של איי דיגיטל, הטלפון שלהם הוא 03-9005355.

פורסם

אתה לא ברור, מה בדיוק ננעל/נחסם?

האם יש נעילת APPLE ID? האם חברת הסלולר נעלה את המכשיר שדווח שהוא אבד (IMEI lock) ?

אם אתה יכול לצלם את המסך זה יעזור.

נעילת IMEI - מתבצע ברמת הרשת, ומחלחל לשאר הרשתות, כעיקרון מכשיר שננעל לא יוצא מהרשימה - מכור אותו לחו"ל.

Apple id lock - אפשר לשחרר אם הנעילה בוצעה עם האפל ID שלה, בתור מוצא אחרון אפשר לדבר עם אפל, להוכיח בעלות על המכשיר ע"י קבלה, והם ישחררו. אם נרכש דרך חברה סלולרית בארץ, החברה יכולה לפתוח אותו מול אפל (החברה מזהה אותך כרוכש האמיתי ואפל "מאמינה" לה ).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

דיברתי אם אפל בישראל

הם שלחו אותי לפנות לאפל באנגליה. { לא פלא ישראלים לא מסוגלים לתת שירות אז זורקים אותך למישהו אחר}

בכל מקרה, לא מצאתי את המייל של אפל באנגליה, איך אפשר להשיג אותו. תודה

פורסם

מעניין אותי עם מי דיברת ב״אפל ישראל״, אין לאפל נציגות רשמית בארץ [emoji1]

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נעילת IMEI - מתבצע ברמת הרשת, ומחלחל לשאר הרשתות, כעיקרון מכשיר שננעל לא יוצא מהרשימה - מכור אותו לחו"ל.

יוצא, כמו גדול יוצא.

כשעבדתי במלפ-פון, פרצו לנו למחסן וגנבו כ20 אייפון 4S. מחלקת ביטחון חסמו את המכשירים ואיזה חכמולוג מביטחון פארטנר התיר את המכשירים.

לא בעיה להתיר מכשירים היום ברמת הIMEI.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

טוב נו אני דיברתי על מצב אידאלי ״חוקי״, אני חושב שאפילו בכלבוטק היה על זה פעם תוכנית. הכל אפשרי בהנתן פירצת אבטחה , גם לשחרר Apple ID lock אפשר …

• תוכן חדש...