Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נהג וותיק ללא דוחות, היום במהלך נסיעה שגרתית בכניסה למרכז קניות נסעה בכיוון הנגדי לי ניידת ובה שני שוטרים, לפתע הם הסתובבו ועקבו אחרי והחליטו לעצור אותי על שימוש בסלולרי בזמן נהיגה, השוטר כתב בדו"ח שהוא ראה אותי בבירור מדבר.

אני לא דיברתי ואת זה אפשר להוכיח פשוט ע"י פירוט שיחות מחברת הסלולר.

האם יש טעם ללכת לבית משפט? האם אפשר לבקש לאמת זאת ע"י פירוט שיחות ?

השוטר ברוב חוצפתו עוד אומר לי שאני מטומטם (במילים האלה) ושאם אני ארשום בתגובת הנהג שדיברתי ואשלח בקשת המרה לאזהרה רוב הסיכויים שזה יתקבל.

פעם ראשונה שאני מבין את חשיבותה של מצלמת דרך ברכב...(או שגם זה לא קביל במשפט?)

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לא קיבלת דו"ח על דיבור בטלפון אלא על שימוש בטלפון בזמן נהיגה. אלו שני דברים שונים לחלוטין.

שימוש יכול להיות כל דבר כמו החזקת הטלפון ביד כדי לבדוק מה השעה, לצורך חיטוט באף וכו'.

עכשיו תבדוק את עצמך האם באמת לא החזקת את הטלפון ביד ועשית בו שימוש כלשהו. במידה ולא, העלה את סריקת הדוח והשמט פרטים מזהים וננסה לעזור לך ולאתר כשלים בדו"ח.

מבחינת מצלמת דרך, במקרה שכזה צריך מצלמה שגם תצלם את פנים הרכב על מנת להוכיח את חפותך.

פורסם

כפי שאייל ציין הדו"ח הוא על החזקת הסלולרי.

מצלמת דרך בד"כ לא מצלמת את האיזור של הידיים ולכן כנראה לא תוכל לעזור לך במקרה הזה אלא אם תכוון אותה במיוחד לאיזור הידיים / הגה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שלום,

אני נהג וותיק ללא דוחות, היום במהלך נסיעה שגרתית בכניסה למרכז קניות נסעה בכיוון הנגדי לי ניידת ובה שני שוטרים, לפתע הם הסתובבו ועקבו אחרי והחליטו לעצור אותי על שימוש בסלולרי בזמן נהיגה, השוטר כתב בדו"ח שהוא ראה אותי בבירור מדבר.

אני לא דיברתי ואת זה אפשר להוכיח פשוט ע"י פירוט שיחות מחברת הסלולר.

האם יש טעם ללכת לבית משפט? האם אפשר לבקש לאמת זאת ע"י פירוט שיחות ?

השוטר ברוב חוצפתו עוד אומר לי שאני מטומטם (במילים האלה) ושאם אני ארשום בתגובת הנהג שדיברתי ואשלח בקשת המרה לאזהרה רוב הסיכויים שזה יתקבל.

פעם ראשונה שאני מבין את חשיבותה של מצלמת דרך ברכב...(או שגם זה לא קביל במשפט?)

אבי,

לאחרונה נכנסה עבירת שחמוש בנייד לעבירות עליהן ניתן לקבל דוח אזהרה.

הקריטריון הוא:

10 שנים רשיון

5 שנים אחרונות ללא רישום תעבורתי

הודאה באישום.

נסה את מזלך ושלח מכתב רשום למפנ"א (פרטים בגב הדוח) וקווה לטוב.

לגבי התנהלות השוטר, אין מה לומר אבל אין לזה קשר לעבירה לכאורה שהייתה.

קודמי הסבירו לך כבר את עניין "שימיש בטלפון נייד"

בהצלחה

פורסם

עד לא מזמן דו"ח על סלולרי לא ניתן היה לבקש בגינו אזהרה

לפי החנ"א האחרונה היא הוצאה מרשימת העבירת , כלומר ניתן לבקש אזהרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסיבה שבתגובתי רשום פעמיים לא דיברתי זה כי הייתי צריך להסביר לו שכותבים "לא דיברתי" במקום "לו דיברתי" כשה"לו" בהתחלה היו נראים בכלל כמו שני קווים ופחדתי שיתפרש כ"דיברתי".

פרט נוסף ששמתי לב אליו עכשיו אחרי התגובות שלכם הוא שהוא מאשים אותי על שימוש בסלולרי ובהמשך בפירוט הוא מאשים שדיברתי.

אני עדיין מנסה לפענח מה הוא כתב מאמצע השורה לפני אחרונה ואת השורה האחרונה.

20150302_191028.jpg

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

הוא כותב שהוא ראה אותך אוחז טלפון נייד ביד ימין ומצמיד אותו לאוזן ימין תוך כדי נסיעה.

כמו כן, הוא כותב שברגע שהבחנת בניידת המשטרה, זרקת את הטלפון מידך הימנית באופן ברור.

איפה ראית שהוא כתב שדיברת בטלפון?

בשורה האחרונה כתוב: "הייתי בקשר עין עם הרכב והנהג מאז ההצמדה לאוזן ועד לזריקה של הפלאפון".

עדין לא ענית לשאלה שלי בהודעה הקודמת: האם באמת החזקת את הטלפון ביד?

פורסם

אז בעצם כל שוטר שחש ממורמר ומישהו לא בא לו טוב בעיין יכול לעצור אותו ולתת לו דו"ח על אחזקת סלולרי?:roll: מפחיד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אז בעצם כל שוטר שחש ממורמר ומישהו לא בא לו טוב בעיין יכול לעצור אותו ולתת לו דו"ח על אחזקת סלולרי?:roll: מפחיד.

בדיוק ככה.

פורסם

גם על רצח...

פורסם

בתנאי שיש לו סלולרי. והוא לא על מעמד יעודי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קראתי את הדו"ח- חסרים ברישום שם השוטר השני (חובה),מי רשם הנהג או השני ?

חסרים כיווני נסיעה ומרחקים בין הרכבים, אם הרכבים היו בכיוונים מנוגדים אך נשמר קר עין.

פנה ליעוץ משפטי.(אני לא עו"ד).

פורסם
קראתי את הדו"ח- חסרים ברישום שם השוטר השני (חובה),מי רשם הנהג או השני ?

חסרים כיווני נסיעה ומרחקים בין הרכבים, אם הרכבים היו בכיוונים מנוגדים אך נשמר קר עין.

פנה ליעוץ משפטי.(אני לא עו"ד).

לא נכון!

אין חובת דיווח של השוטר השני. ייתכן כי לא ראה את העבירה.

אין חובת פירוט איך נשמר קשר העין

יש סיכוי טוב יותר בהמרה לאזהרה מאשר בניהול דיון הוכחות

פורסם

לא רק שימוש בטלפון, אלה כל דבר אפשרי. - אתה אשם, כל עוד לא מוכח אחרת.

פורסם

לאביG - אז אתה לא יודע/מעודכן:

חובה לרשום שם השוטר הנוסף בדו"ח-אחרת לא יוכל להעיד בבימ"ש(חוק סדר הדין הפלילי 85(6)),אם הנהג יטען בהוכחות שהיה שוטר נוסף קיים סיכוי גבוהה לזיכוי.

חובה לרשום איך נשמר קשר עין ביחוד כשהניידת נסעה לכיוון השני, מי רשם את הד"הנהג או השני שבניידת ?

• תוכן חדש...