Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל,

מה שאני יודע זה שכשהמחירים לדוגמא נעים סביב מחיר X, זה אומר שלא כל חנות מנסה להרוויח 200% אלא פשוט גזרה לעצמה את הרווח בערך אותו רווח וזהו, מה שאני מנסה לומר זה שיכול להיות שקיט מסויים יעלה איפשהו יותר, אבל אני מסתכל על הממוצע, ולכן אני מסיק שלא כל חנות מרוויחה 200%

עכשיו קצת לעובדות מEBAY:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=1498&item=5736755494&rd=1

94$ ויש משלוחים לארץ, כרגע אני מברר עם המוכר כמה יעלה המשלוח לישראל ואעדכן את כולנו..:).

מה גם שהדולר ירד אז בכלל שווה, והמוכר יש לו רייטינג גבוה של 95.5% (4981 מכירות) שווה!

והוא POWER SELLER.

טוב אני מקווה שעוד היום הוא יגיד לי את עלות המשלוח ואז יהיה לי העונג לבשר לכולם את המחיר הנורמלי של המוצר.

בברכת יום טוב

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא חייב לקנות ממפיץ ספציפי...יש יותר יקרים ויש פחות יקרים...

בגלל זה בודקים לפני, אבל מכיוון שאלו שזולים לרוב לא ישלחו לישראל....

נבדוק זאת בEBAY

זה גם מעשי להזמין מEBAY.

פורסם

מפיץ מורשה חייב למכור ללק' מהמגזר הפרטי במחירים גבוהים במיוחד, וגבוהים יותר ממה שמוכרים בחנויות, בכדי שהחנויות יקנו ממנו, וישווקו את מה שהוא מיבא, בגלל זה ידידי לעולם לא תמצא בארץ או בכלל שיבואן ימכור מוצר בזול יותר ממה שניתן למצוא אותה בחנויות, הכוונה שלי היא שהיבואן לא ימכור בזול למגזר הפרטי.....ואילו לעסקי הוא כמובן יעשה הנחה כביכול, וימכור בזול יותר, כדי שיהיה נוח לו וגם לחנויות ושיהיה להם ממה להרוויח, לפעמים אפילו יש תווית של מחיר מומלץ, והכוונה שלי לא לסטריאו לרכב אלא בכלל, לדוגמא על מים מינרלים על שישייה, רשום מחיר מומלץ 8.99 ש"ח יש כאלו שימכרו את המים בפחות אפילו...(תחנות דלק לדוגמא) אבל המשווק המורשה לעולם לא ימכור לציבור הפרטי בזול יותר...

פורסם

זו הסיבה שאני מברר מEBAY.

למרות שבחיים אני לא אשקיע בחומר איטום כסף כלכך רב, אבל בכל זאת אני אברר בשביל להוכיח פה נקודה מסוימת.

פורסם

סאונדדומיין לא מוכרים לחנויות, הם מוכרים ללקוחות פרטיים בלבד לכן כל הדברים שכתבת אינם נכונים. מפיץ מורשה הוא כזה שיש לו הסכם עם היבואן או היצרן.

מפיץ מורשה בארה"ב מחוייב למכור במחיר מסויים וזאת בכדי שלא ינסה לעשות מהסחורה "זבל" כמו שעושים המפיצים הלא מורשים. החובות שלו אל מול היבואן או היצרן הם מלאי גדול, שירות לקוחות ברמה גבוהה, מחיר תחתון מסויים וכו'. הזכויות שלו הן בדרך כלל מחירים טובים ותמיכה ואחריות מאוד טובים מהיצרן/יבואן.

פורסם

האמת אייל 80% ממה שכתבת לא מענינים את הצרכן.

מה שבאמת מעניין זה מחיר נמוך ככל שניתן ואולי גם אחריות שלגבי מוצרים טובים לא ממש מועילה.

פורסם

אני לא דיברתי על מה שמעניין אותו אלא את כולם, אני לא מנסה להאשים את המשווק המורשה אני פשוט אומר שלא צריך לקנות מהמשווקים המורשים בכלל.

אולי אז הם ירדו קצת לעם ויורידו מחירים.

פורסם

לא רק מהם, אלא בכלל ברגע שיש סטייה בין מחיר המוצר בארץ לבין בחו"ל בכ30% לדעתי צריך לעשות חרם צרכנים...פשוט מאוד, אם המוצר מיוצר בסין, והמחיר שאנו מודדים בין בארץ לבין ארה"ב, אין שום סיבה שיהיו הבדלים כאלו, כי משלמים גם משלוח לארה"ב וגם מיסים וכו וכו וכו'......

ולכן אם משהו מגיע מסין לארה"ב, או לישראל, לא צריך להיות הבדל של יותר מ30%, מה שקורה בפועל זה הבדל של 80%-100%!!! בין מחיר בארה"ב למחיר בארץ וזה עוד אחרי שלקחתי בחשבון את עלויות המשלוח היקרות מארה"ב לישראל ללק' פרטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...