Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיו איזה יקרנים אפשר למות!!, מה זה??? אפשר לחשוב שמדובר בזהב....כולה חומר איטום, תאמינו לי צריך לפתוח לאוטופרט האלו מתחרים....

אני שוקל את האופציה ברצינות...אני אברר קצת פרטים על הנושא...(אני רציני ולא צוחק הפעם)

השקעה של כמה עשרות אלפי שקלים, אולי אפילו 70K-80K אבל בשנה וחצי גג אני מחזיר את הכל חזרה.

פשוט יקרנים! כנסו לEBAY תראו מחירים, ולא של יבואן זה או אחר, אלא של אדם פרטי!

אבל שוב אני לא רוצה לגלוש מהנושא של התרד לנושא אחר, אז סילחו לי היתי חייב לומר את דעתי!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
שיו איזה יקרנים אפשר למות!!, מה זה??? אפשר לחשוב שמדובר בזהב....כולה חומר איטום, תאמינו לי צריך לפתוח לאוטופרט האלו מתחרים....

אני שוקל את האופציה ברצינות...אני אברר קצת פרטים על הנושא...(אני רציני ולא צוחק הפעם)

השקעה של כמה עשרות אלפי שקלים, אולי אפילו 70K-80K אבל בשנה וחצי גג אני מחזיר את הכל חזרה.

פשוט יקרנים! כנסו לEBAY תראו מחירים, ולא של יבואן זה או אחר, אלא של אדם פרטי!

אבל שוב אני לא רוצה לגלוש מהנושא של התרד לנושא אחר, אז סילחו לי היתי חייב לומר את דעתי!

לא נורא, אתה בטח עייף...

פורסם

דימה, אתה צריך להשוות למחירים של משווק מורשה של דיינמאט בארה"ב ולא למחירי איבאי, כמו כן אל תשכח שלתמחור של החנות יש חלק גדול מאוד במחיר הסופי שבו אתה קונה את המוצר.

בהצלחה עם היבוא :lol:

פורסם

אייל אני מעוניין לאטום רק את 2 הדלתות הקדמיות ואת הבגאז אבל בצורה מיקצועית ביותר-רכב גולף

מה אני צריך לקנות ? כמה יריות?או כמה קיטים?

בי ותודה רבה

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם
דימה, אתה צריך להשוות למחירים של משווק מורשה של דיינמאט בארה"ב ולא למחירי איבאי, כמו כן אל תשכח שלתמחור של החנות יש חלק גדול מאוד במחיר הסופי שבו אתה קונה את המוצר.

בהצלחה עם היבוא :lol:

רוב המוצרים הנמכרים ב-Ebay הם יד שניה של לקוחות פרטיים. יש לזכור שעל מחיר מוצר מחו"ל יש להוסיף משלוח, ביטוח, מיסי קניה, מע"מ עמילות מכס והוצאות נוספות. בנוסף, המחיר של מוצרי דיינמט בחו"ל אינו כולל התקנה. כמו שאיל ציין, לתמחור החנות יש חלק גדול מאוד במחיר הסופי שבו קונים את המוצר! המחיר בחנויות בישראל כולל כמעט תמיד את ההתקנה, שיכולה לעורוך כמה שעות ולעלות כמה מאות שקלים נוספים.
פורסם

אני השתמשתי בדיינמאט אוריגינל קיט דלתות אחד - וזה הספיק לי ל-2 הדלתות הקדמיות... אבל חסרים עוד כמה מקומות שרצוי למלא, ככה שעדיף 2 קיטים של דלתות רק בשביל הדלתות, + קיט בגאז' בשביל הבגאז'. מה שישאר מהקיט דלתות השני (ואני בטוח שישאר) - אפשר לשים בעוד מקומות באוטו.

ואני ממליץ על דיינמאט אקסטרים.

פורסם
רוב המוצרים הנמכרים ב-Ebay הם יד שניה של לקוחות פרטיים. יש לזכור שעל מחיר מוצר מחו"ל יש להוסיף משלוח, ביטוח, מיסי קניה, מע"מ עמילות מכס והוצאות נוספות. בנוסף, המחיר של מוצרי דיינמט בחו"ל אינו כולל התקנה. כמו שאיל ציין, לתמחור החנות יש חלק גדול מאוד במחיר הסופי שבו קונים את המוצר! המחיר בחנויות בישראל כולל כמעט תמיד את ההתקנה, שיכולה לעורוך כמה שעות ולעלות כמה מאות שקלים נוספים.

אני פשוט חייב להגיב,

לידיעתך הרבה מר' אוטופרט - נציג חברה,

מוצרים אשר נמכרים בEBAY, בדף המוצר רשום אם הוא USED או BREND NEW, זה א',

ב', לידיעתך הרבה מר' אוטופרט ומנסיוני עם EBAY (כ10 רכישות עד כה), כל מוצר הגיע אליי חדש וארוז באריזתו המקורית, ולא קניתי מלקוחות פרטיים אלא קיבלתי קבלה מסודרת ממקום מסודר, ולרוב היה לו גם אתר באינטרנט, כמובן שזה יחסי, ויש פרטיים גם אבל זה נקודה למחשבה בשבילכם באוטופרט, שאם מישהו פרטי מצליח למכור לי (מישהו פרטי) במחיר נמוך ממה שחנות שאתה מוכר לה מוכרת לי בארץ, ואני גם חייב לציין שעלויות המשלוח מאוד גבוהות, כשמישהו פרטי שולח דרך חברת משלוחים כמו UPS, ואליי מגיע לפתח בייתי שליח עם תלבושת אחידה של UPS, זה יקר יותר...תאמין לי מייבוא עם אנייה או מטוס.

לגביי מחירם של המוצרים בארץ ולגביי התקנתם, לא דובר פה על זה בכלל, אני התכוותי לקיט בלבד בלי שום התקנה או הרכבה, כמו כן EDDY ציין את עלות המוצר ובנוסף ציין את עלות ההתקנה...

ושוב, אני לא נכנס לכיס שלכם....

פורסם

לדעתי זו ממש טעות לקנות כך.

קיט מלא לכל הרכב 36FT עולה 1600 בארץ.

כל מה שאמרת עולה:400+400+600=1400, אז מה ההיגיון פה,

כבר תקנה קיט שלם.

מה שכן בחול הוא עולה 130$ בתוספת משחול מהיר + מכס +כל שאר הדברים זה יעלה 1000 נו טוב עדיין חיסכון של 600 שקל.

פורסם

ו-600 ש"ח במקרה הנ"ל הוא 60% מערך העסקה....זה המון !!! זה הפרש עצום...ואל תשכח את המשלוח היקר יותר שעולה לך מול מה שאתה קונה בארץ...

אין ויכוח, מישהו פה "דופק קופה" יפה...מעניין אותי באיזה רכב נוסע הייבואן בארץ??

סתם מסקרן אותי...

פורסם

זה יעלה יותר מ1000, הבאלק שוקל למעלה מ10 ק"ג. משלוח מהיר יחסית (בערך שבוע - יש מהירים יותר) לכזה משקל עולה מעל 150$.

בנוסף צריך להבין שיש הבדל בין משווק מורשה לבין כזה שהוא לא. פה מדובר במשווק מורשה:

http://www.cardomain.com/item/DYN10455

המחיר כמו שאתם רואים איננו נמוך. הסיבה היא שמשווק מורשה צריך להחזיק מלאי גדול של מגוון מוצרים גדול ולהתחייב לתת שירות מסויים. המוכרים באיבאי אינם מחוייבים לדברים אלו ולכן המחירים זולים יותר. יבואן רשמי כן מחוייב לדברים אלו ולכן המחיר בהתאם.

אין בעיה לומר שיבואן מסויים הוא יקרן, אבל אם עושים זאת עדיף להביא הוכחות מוצקות יותר מזריקת דברים באוויר. מסיבה זו דימה, אם אתה יוצא בהצהרות, צריך שיהיה להם כיסוי. כמו כן מכיוון שאינך יודע בכמה החנויות רוכשות את המוצר אינך יכול לדעת אם מדובר ביבואן יקרן, או בחנויות יקרניות.

עכשיו אם אתה רוצה, אתה יכול להביא לנו דוגמא מוצקה יותר של תמחור לא הגיוני.

פורסם

מכיוון שאני מסכים איתו ב 100% אני יוכיח את דבריו.

מחירו של הקיט - 159$ מצאתי גם ב 130$ אבל אין לי כוח לחיפוש ארוך.

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12655

מחיר משלוח ב USPS לישראל 80$ מגיע עד שבוע.

http://ircalc.usps.gov/speed.asp?Country=Israel&Pounds=24&Ounces=0&cmdSubmit=Continue&Contents=1

מיסים בין 17% - 35% שנוי במחלוקת.

דולר = 4.3

סופי יצא 1300 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...