Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני נוהג על יונדאי i30 שנת 2009 יד 2 עם 170 אלף קילומטר.

התחלתי ללמוד לפני חודש והחלטתי לוותר על האוטו הזה ולקנות אחד יותר זול כי אני גם צריך את הכסף.

הציעו לי פולו שנת 2001, 16V עם 100 כ"ס, 3 דלתות וגג נפתח(הבנתי שזה דגם יחסית נדיר) עם 175 אלף קילומטר ועוד 25 אלף שקל על היונדאי שלי.

השאלה שלי אם זאת עסקה משתלמת וכמובן אם זה אוטו ששווה לקנות?

מבחינת הנסיעות שלי זה נסיעות ממש קצרות, מהבית לאוניברסיטה וחזרה (20 קילומטר פלוס מינוס כל יום) ואיזה פעמים בחודש נסיעה חזרה לצפון בערך 100 קילומטר לצד הלוך חזור(יעני 4 פעמים בחודש).

מה שאני מחפש זה: אוטו שעושה כמה שפחות בעיות, צריכת דלק סבירה, זריז יחסית וזהו ניראה לי...

מחכה לתשובות שלכם.

נ.ב.

אני הולך לראות את האוטו הזה מחר אז אם אפשר שהתשובות יהיה על האוטו הזה ולא על אחרים.

תודה מראש!!! =]

פורסם

אני יגיד לך את האמת, האוטו שלי שווה במחירון 59 אלף ש"ח אבל מכיוון שהוא היה יד קודמת ליסינג והוא כרגע עם 170 אלף קילומטר אז אמרו לי שאם אני יקבל על האוטו שלי 38 אלף ש"ח להגיד תודה.

תכלס 38-25=13 אלף ש"ח שזה יחסית סבבה לשלם על הפולו הזאת. לפי דעתי עוד פעם.

פורסם

פולו זה לא רכב חסכוני מספיק ותוסיף את על כך גם שהוא משנת 2001 וקיבלת לעצמך איזה 5 אלף שתצטרך להכניס ליישור קו של הרכב.

בגישה כזאת קנה לעצמך את דייהטסו קורה שמציע למכירה אחד חבריי הפורום(שגם כן נדירה) ותישאר עם 30 אלף עודף.

פורסם

דייטסו קורה זה ממש לא הכיוון שלי, צריך רכב שגם תיהיה לו קצת צורה, מה שאין לו לפי דעתי.

יש רכב אחר?

עוד משהו שהרכב שלי מפורסם כבר לא מעט זמן ובלי קונים. אז עד שיש לי עסקה כזאת ועוד שווה...

פורסם

אני חושב שמעבר להיבט של חסכון בכסף בכך שאתה עובר לרכב זול יותר, יש כאן היבט אחר, שלא התייחסו אליו. ניסיון החיים לימד אותי שבתחום של רכבים, תמיד כדאי להתקדם קדימה ולא ללכת אחורה.

במקרה זה, אתה רוצה להחליף רכב שנת 2009 ברכב שנת 2001, ועוד ברכב גרמני. לדעתי זה צעד שטומן בחובו סיכון כספי. כיום אתה נוסע עם רכב שגמע 170,000 ק"מ אבל אתה פחות או יותר מכיר אותו, מכיר את התחלואים שלו וכו'. לדעתי אתה עומד לבצע החלפה לרכב ישן שהוא בבחינת חתול בשק.

לא סתם הציעו לך כאן דייהטסו קורה, לפחות זה רכב שנחשב אמין.

מציע לך לבדוק היטב לקראת מה אתה נכנס ומה הסיכון הכספי מבחינת נפילה ככל שתהיה כזו.

בהצלחה

פורסם
כרגע אני נוהג על יונדאי i30 שנת 2009 יד 2 עם 170 אלף קילומטר.

התחלתי ללמוד לפני חודש והחלטתי לוותר על האוטו הזה ולקנות אחד יותר זול כי אני גם צריך את הכסף.

הציעו לי פולו שנת 2001, 16V עם 100 כ"ס, 3 דלתות וגג נפתח(הבנתי שזה דגם יחסית נדיר) עם 175 אלף קילומטר ועוד 25 אלף שקל על היונדאי שלי.

השאלה שלי אם זאת עסקה משתלמת וכמובן אם זה אוטו ששווה לקנות?

מבחינת הנסיעות שלי זה נסיעות ממש קצרות, מהבית לאוניברסיטה וחזרה (20 קילומטר פלוס מינוס כל יום) ואיזה פעמים בחודש נסיעה חזרה לצפון בערך 100 קילומטר לצד הלוך חזור(יעני 4 פעמים בחודש).

מה שאני מחפש זה: אוטו שעושה כמה שפחות בעיות, צריכת דלק סבירה, זריז יחסית וזהו ניראה לי...

מחכה לתשובות שלכם.

נ.ב.

אני הולך לראות את האוטו הזה מחר אז אם אפשר שהתשובות יהיה על האוטו הזה ולא על אחרים.

תודה מראש!!! =]

חח ידעתי שראיתי את הרכב הזה באיזשהו מקום, לא תארתי לעצמי שזה אתה חחח

• תוכן חדש...