Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
גם כן דיון למופת, כל אחד מגן בחירוף נפש על הרכב שלו כאילו זה עתה קיללו את אמא שלו

נראה כך, רק שאני לא באמת מאמין שהבחור שמגן בחירוף נפש על הספורטז׳ כי הסקודה מכוערת מכיר לא את זו ולא את זו.

אני אגב, נוסע בסדרה 5 מהדור האחרון, אבל מכיר ויצא לי לנהוג גם באוקטביה (הרבה) וגם בספורטז׳ מספיק כדי לחוות דעת (חוץ מאמינות כי אף אחת מהן לא ברשותי).

אגב חבר (בחו״ל) שהוא מה שנקרה ״סנוב מותגים״לא קטן יצא לו לנהוג באוקטביה לפני מספר שבועות, והוא אמר לי שהרבה מאוד זמן לא התרשם ככה מרכב בקבוצה ובמחיר הזה.

הרכב שלו אגב? אודי RS6

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, בואו יחד נגיד לא לסמים!

ואם זו מריחואנה רפואית?

תודה שיש מצב לאור התגובות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה, חברים, על דיון מעניין.

ומה לגבי מרווח מאחור? - צריך להיות מקום לסלקל, כסא פעוטות ובוסטר. דווקא שהם יושבים בכאלה כיסאות הרגליים מופנות קדימה והם מתנגשים במושב האחורי. שזה צפוף יש קיטורים... - האם לאוקטביה יש יתרון על הספורטאז' בנושא הזה? (מרווח לשלושה כסאות ילדים ומרווח רגליים) - אם כן עד כמה משמעותי?

בנוסף, אחת הסקירות אמרה שהגודל המוצהר של תא המטען בספורטאז' (560 ליטר) מטעה לחשוב שהוא ענק כאשר בפועל הוא ממוצע בלבד. האמנם?

למי ששאל למה אני מעדיף דווקא את הסטיישן בסקודה - גם יש לו שני פסי הטענה על הגג (שימושי שקושרים מזרונים שיוצאים לקמפינג. דבר שמוריד נקודות שחסר אותו בספורטאז'), גם תא המטען יותר שימושי (הזווית המרובעת יותר פרקטית, יש פתחים במושב האחורי שאפשר לקפל כדי להעביר משהו ארוך, מבלי שצריך להוריד את כל המושב וכו') וגם הוא די נאה בעיני. יותר ייחודי מהסדאן הרגילה.

בקיצור, אני רוצה לדעת שהספורטאז' לא נופלת מהסקודה בשימושיות שלה עבור משפחה עם שלושה קטנטנים שגם רוצים לצאת לטייל בכיף מפעם לפעם (למרות שהרוב המוחץ של הנסיעות הן כמובן רק אני בענייני עבודה...)

פורסם

אם אתה רוצה לדעת אז תטריח את עצמך עם סרט מדיה ותבדוק בעמצך את הרכבים ואולי אפילו תבצע נסיעת מבחן, הרבה יותר טוב מלקבל עצות של אנשים ברשת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תודה, חברים, על דיון מעניין.

ומה לגבי מרווח מאחור? - צריך להיות מקום לסלקל, כסא פעוטות ובוסטר. דווקא שהם יושבים בכאלה כיסאות הרגליים מופנות קדימה והם מתנגשים במושב האחורי. שזה צפוף יש קיטורים... - האם לאוקטביה יש יתרון על הספורטאז' בנושא הזה? (מרווח לשלושה כסאות ילדים ומרווח רגליים) - אם כן עד כמה משמעותי?

בנוסף, אחת הסקירות אמרה שהגודל המוצהר של תא המטען בספורטאז' (560 ליטר) מטעה לחשוב שהוא ענק כאשר בפועל הוא ממוצע בלבד. האמנם?

למי ששאל למה אני מעדיף דווקא את הסטיישן בסקודה - גם יש לו שני פסי הטענה על הגג (שימושי שקושרים מזרונים שיוצאים לקמפינג. דבר שמוריד נקודות שחסר אותו בספורטאז'), גם תא המטען יותר שימושי (הזווית המרובעת יותר פרקטית, יש פתחים במושב האחורי שאפשר לקפל כדי להעביר משהו ארוך, מבלי שצריך להוריד את כל המושב וכו') וגם הוא די נאה בעיני. יותר ייחודי מהסדאן הרגילה.

בקיצור, אני רוצה לדעת שהספורטאז' לא נופלת מהסקודה בשימושיות שלה עבור משפחה עם שלושה קטנטנים שגם רוצים לצאת לטייל בכיף מפעם לפעם (למרות שהרוב המוחץ של הנסיעות הן כמובן רק אני בענייני עבודה...)

ברור שהאוקטביה תהיה יותר שימושית, אבל לדעתי לא בהרבה. הקיה נוחה ומרווחת מאוד יחסית לסגמנט הג'יפונים. תוסיף לזה גם את הגישה הנוחה לתא הנוסעים ואת הנוחות שבישיבה גבוהה (גם לנוסעים) ותגיע לתיקו בערך בסעיף השימושיות.

תכלס - אם המחיר דומה ואהבת את הספורטאז', לך עליה.

פורסם

הטרחתי בהחלט. בנסיעת המבחן הספורטאז היתה תענוג והסקודה היתה רק "בסדר". אני רק חושש לגבי השימושיות בספורטאז וההתאמה שלה להיות משפחתית מרווחת ביחס לסקודה.

פורסם
אין ספק, כפי שכבר חזרת ואמרת מספר פעמים, רק שחוץ מזה שאתה טוען שהספורטז׳ יפה יותר ושמסתבר שברכב פנאי כיף יותר לנהוג, לא הבאת טיעון אחד הגיוני למה הספורטז׳ ״עדיפה בהרבה״.

להערכתי אתה לא מכיר אף אחת מהן.

אתה אמור להבין לבד, מה טוב בסטיישן של האוקטביה לעומת רכב פנאי שחוץ מחיסכון בדלק וקצת מקום בתא המטען?

עם הספורטאז' תוכל להיכנס לדרכים הרריות, לקבל אמינות, טיפולים זולים יותר, נוחות נסיעה.

אוקטביה ,מורווחת מציעה המון מקום,צריכת דלק בינונית, חלפים וטיפולים יקרים , אמינות.. עם הDSG והטורבו שכל הזמן בפעולה ימים יגידו. ורק שנתיים אחריות.

הטרחתי בהחלט. בנסיעת המבחן הספורטאז היתה תענוג והסקודה היתה רק "בסדר". אני רק חושש לגבי השימושיות בספורטאז וההתאמה שלה להיות משפחתית מרווחת ביחס לסקודה.

מסכים, אין לך מה לחשוש הרכב די גדול ולא נופל מהאוקטביה.

• תוכן חדש...