Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מזיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה הנשאלת היא למי? לנוסעים? לאוטו?

בגדול פילטר האוויר שברכב מנוע את כניסת החלקיקים לתוך המנוע.

בנוגע לנוסעים שבאוטו גם פה נכנס עניין של פילטר, אך הוא שייך למזגן (נמצא בחלק מהרכבים עד כמה שידוע לי).

אני באופן אישי היום נסעתי עם חלונות סגורים והפעלתי אופצייה של זרימת אוויר בתוך האוטו ולא מחוצה לו (הלחצן שבו יש אייקון עם רכב וחץ מסובב בתוכו) ליתר ביטחון ובריאות

פורסם

זה אחד מהמצבים שאליהן נועדה הסירקולציה הפנימית.

לנסוע בתנאי אובך זה לא מזיק , ואם שומרים על שגרת טיפולים מסודרת אז לא צריכה להיות בעיה, כי הפילטרים מוחלפים.

פורסם

אשאל באותו נושא על כפתור הסרקוליציה, שאני לוחץ על מצב הכנסת אוויר מבחוץ, אני מקבל חום מהמזגן ''בחינם'', גם שהוא כבוי, השאלה אם בריא לנשום, את החום הזה שנפלט מהמנוע?

תודה.

פורסם

זה לא חום שנפלט מהמנוע , אלא חום שנפלט מהיחידת חימום פנימית, כנראה יש בעיית באחד הדלתיות אטימה כאשר אתה מעביר למצב קור והיא לא חוזרת כראוי למקום ודורשת כיוון במקרה והיא מכנית

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חימום לא מגיע מהמנוע אלא מהנוזל קירור.

נוזל הקירור עובר ברדיאטור הפנימי והמאוורר של המזגן מפזר אותו על ידי שאיבה של אוויר חיצוני.

פורסם
מחשבה שמטרידה אותי האם נסיעה ברוחות העזות והאוויר מלא אבק מזיקה ?

מזיקה למסנן האוויר.

בנוסף נסיעה מתמדת בתוך ענן אבק גורמת לבוצה בשמן.

פורסם

המסנן הזה גרוע גם לתנאים יום יומיים,השקעה של עוד 40 שקלים תעשה פלאים. אין טעם להתקמצן,מדובר על מסנן שקובע מה ינשום המנוע שלך,מסננים זולים אף עשויים להתפורר.

Miata ND2

פורסם
אני העדפתי לוותר על הנסיעות באבק הזה בידיעה שיש לי מסנן אויר סיני שעלה לי 25 שקל.

עם מסנן כזה עדיף שתוותר על נסיעה בכלל.

הפריוריטי של האנשים פה הורג אותי...

פורסם
מזיקה למסנן האוויר.

בנוסף נסיעה מתמדת בתוך ענן אבק גורמת לבוצה בשמן.

איך הגעת למסקנה הזו?

בוצה בשמן מגיעה משימוש בשמן לא טוב או לחילופין חוסר טיפול והחלפת השמן בזמן והמשך נסיעה איתו.

בוצה לא מגיעה משום מקום וודאי שלא מאבק וחול שנעצרים בפילטר.

מי שלא מטפל ולא דואג להחלפת שמנים מסודרת, חלק מהשמן בזמן יהפוך לבוצה.

קובי

:-)

פורסם
אני העדפתי לוותר על הנסיעות באבק הזה בידיעה שיש לי מסנן אויר סיני שעלה לי 25 שקל.

ולסכן מנוע שעולה הרבה לתיקון שווה? למה לבחור מלכתחילה במוצר לא טוב?

חיסכון בזה יכול לעלות לך בהרבה הרבה כסף בתיקון מנוע.

גם צמיגים אני יכול להבין שחסכת בהם אם כך וקנית סינים שמרחקי הבלימה שלהם ברטוב ארוכים בהרבה !

קובי

:-)

• תוכן חדש...