Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

הרנו סניק שלי(2001) החליטה שהיא נכבית באמצע הנסיעה ולא הניע.

הזמנתי גרר , הגיע איש שירות טען שכנראה משאבת הדלק לא מקבלת מתח..

האיש לא התעצל , פירק את הכסא האחורי , חשף את החוט של משאבת הדלק וחיבר אותו בעזרת חוט חיצוני ישירות לפלוס של המצבר.

הופ - הרכב הניע! ונוסע!

האיש שירות ביקש ממני לסור למוסך מייד כדי לטפל בבעיה.

שמתי את רכב במוסך ואחרי יום המוסכניק שלי אמר שהיתה "עבודת חשמל קשה" וסידר את האוטו. גבה 300 ₪.

עברו 3 חודשים הרכב שוב נכבה באמצע נסיעה.

אמרתי נבדוק את הפיוזים..לא יודע למה חשבתי לבדוק אותם.

פתאום נגלה לעיני חוט אדום שמחובר בצורה חיצונית (מלופף על רגל אחת של פיוז) והחוט הזה רופף! לאחר ששיחקתי איתו מעט הרכב הניע !פתאום נזכרתי שמדובר באותו חוט שהאיש שירות של הגרר חיבר ישירות למצבר!

המוסכניק שלי פשוט לקח את אותו חוט וחיבר אותו בצורה פרובזורית לסתם פיוז!

השאלה שלי האם לא מדובר בסכנה בטיחותית ? הרי יכולים להיות שיש מגע רופף גם בחוט שמחובר למשאבת דלק! (ניצוצות??

האם מקובל לעשות "קומבינה" כזאת??

פורסם

מה נראה לך? ברור שזו קומבינה. יש לתקן את העסק כמו שצריך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תראה אני גם ככה רוצה למכור את הרכב ולא רוצה להשקיע בו יותר. השאלה שלי האם לא מדובר בסכנה בטיחותית כי עד שאני אקנה רכב , הרכב הזה משמש את המשפחה.

פורסם

מי שעשה לך הקומבינה ברכב, הוא יודע מה הוא עושה אבל הוא לא יודע שזו לא הדרך הנכונה.

תפרק את הכסא האחורי ותבדוק אם יש מתח בחיבור האורגינל של המשאבה, אבל ראשית תבדוק שכל הפיוסים עובדים. אם אין מתח אז צריך לעשות דיאגנוסטיקה עמוקה יותר. אולי זה ריליי ... צריך לבדוק.

אישית, הייתי משאיר את החיבורים עד שאני פותר הבעיה של החיבור האורגינל.

דרך אגב: תמיד תשאל ותגיד למוסך שאתה רוצה לראות בדיוק מה הם עשו ותקח את החלקים שהחליפו לך (בהנחה שכן) ואתה תזרוק בעצמך.

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם (נערך)

כשהרכב נכבה במהלך נסיעה זאת סכנה בטיחותית. תרצה לשמוע או לא תרצה. כאשתך נוהגת על הרכב והוא נכבה לה באמצע זה יכול להוביל לאסון. תקן מה שצריך ותיפטר מהרכב. על הדרך תיפטר גם מהמוסכניק שלך, שלפי "מה שרשמת" גבה ממך 300 ש"ח על קומבינה.

עריכה אחרונה על ידי nsw1989

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...