Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בימים אלה ממש אני מחפש ביד 2 רכב 7 מקומות גדול (יש לנו 4 ילדים קטנים - זה אומר כסאות סלקל בוסטר)

התקציב שלי הוא 40 - 45 אלף שח גג. הבעיה היחידה שאני שוקל אולי לעבור לחול עוד חצי שנה עד שנה, אז חשוב לי שזה יהיה רכב סחיר וכמובן בטיחותי. פחות אכפת לי כרגע תצרוכת דלק (נוסעים מעט) או עלות אחזקה. אבל רוצה רכב אמין. אני שואל תמיד אם הרכב מתוחזק כראוי ואם יש היסטוריית טיפולים.

לאחר חיפוש ביד 2 ראיתי שאלה האופציות שלי

מאזדה MPV שנה 2004 - 2005

קרייזל ויאג'ר 2007

שברולט אפלנדר 2007 - 2008 (לא מכיר בכלל את הרכב)

קיה קרניבל או פיקאסה אני ממש לא רוצה.

מה הכי כדאי לי? שאהנה ממנו ואם צריך אוכל למכור אותו שוב (אני מודע לזה שזה "יעלה לי" כמה אלפים טובים אבל רצוי כמה שפחות)

תודה,

אברהם

פורסם

מכמה נסיעות על הMPV 2007 של דוד שלי מדובר ברכב די נוח ומרווח, אמין לדבריו (לכיוון ה250K ק"מ) אבל שתיין דלק גדול.

כנשהגתי עליו הרגיש די חזק עם מנוע 3000 לא הכי יעיל.

אצלו ברכב אין כיסאות תינוק אז אני לא יכול לתת חוות דעת אבל נסענו 7 מבוגרים ולא הרגשנו ממש חוסר במרווח.

פורסם

אף אחד מהרכבים הנ"ל לא סחיר...

נסה הונדה סטרים.

או לחלופין קנה פרוויה בזול יחסי תהנה מרכב מדהים מרווח וחזק ומקסימום תמכור בזול.

• תוכן חדש...