Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את הבדיקות לפני קנייה שעולות לערך 500 שח וברור שבשנים האילו הרוב יהיה כסת"ח והבוחן לא יתן תמונה אמיתית על מצב הרכב גם כן חבל על ה500 ש"ח כאשר התקציב לרכב עומד על פחות מ10 אלף.

מישהו מכיר דרך יותר אמינה וזולה לבחון רכב ברמת הרכיבים כדי לצמצם את הסיכוי ליפול על רכב שחוט.

פורסם

א. מדריך קניית רכב כאן באתר.

ב. מצב חיצוני גרוע, לא משקף, אבל מרמז גם על הזנחה מכנית

ג. נסיעה שקטה יחסית בלי רעשים חריגים.

ד. פתיחת מכסה הוספת שמן, אם הרכב עבר התחממות רצינית אתה תראה שם טחינה (קצף לבן)

ה. לאחר עמידה של הרכב, (רכב קר) לתת גז. עשן כחול - שורף שמן, עשן שחור - חוסר בעירה. עשן לבן (לפעמים בליווי מים) חדירת מים.

ו. חיפוש חלודה במקומות מועדים. (בגז', דלתות)

ז. ברכבים האלה לעיתים יש נזילות לפנים הרכב, להרים את השטיחים האחוריים לראות אם יש תחתם רטיבות.

ח. סגירת דלת. קשה מאד לשחזר את ה"קליק" המקורי שהרכב יצא מהמפעל, לנסות לסגור ולפתוח כמה פעמים, מעיד על תיקונים כאלה ואחרים ממקום באזור.

- להגיע עם מישהו שמבין קצת, אולי ישים לב לדברים חריגים

להתרחק מרכבים שעברו הרבה יותר מ-200 אלף ק"מ.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

צודק, באמת חבל. תעשה מה שאני עשיתי שקניתי רכב במחיר דומה. לך למוסך שלך או חבר שיש לו מוסך ותבקש להעלות אותה על ליפט, תראה באופן כללי שאין נזילות, אין מכות פנימיות, התושבות תקינות, פחות או יותר סביר לשנתון. תעשה על הרכב סיבובים לבדיקת בלימות, תפעיל מזגן, תבצע נסיעה מאומצת להרגיש שהרכב פחות או יותר מסוגל ועובד על מנוע שלם. כמו כן בדיקת מחשב ניתן לעשות לבד עם מחשב או סמארטפון במידה ויש לך את החלק שעלותו כמה דולרים כדי לראות שאין תקלות. בהצלחה!

פורסם

אני הייתי מתמקד בהיסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת. אגב במכוני בדיקה אפשר לעשות מה שנקרא "חצי בדיקה" כדי שיבדקו את את המנוע למשל.

את הגיר אתה יכול לנסוע בעצמך ולהרגיש למשל שהמצמד לא מחליק/הילוכים עוברים חלק והנסיעה חלקה.

• תוכן חדש...