Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי IX 35 (ג'יפ) חדשה 2 ליטר אוטומטית ב 137.900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבצע מעניין.

אני מעט חשדן שמשתמש חדש לחלוטין, ההודעה הראשונה שלו מפנה לגורם עסקי. מריח לי לא טוב.

אגב, יונדאי - כלמוביל לא ידועים כמי ששובר את השוק שלהם, אז צריך לנקוט בגישת 'כבדהו וחדשהו'.

עדיין, אם אין אותיות קטנות שבהם הלקוח נדרש לשלם דברים נוספים זה מעניין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מבצע מעניין.

אני מעט חשדן שמשתמש חדש לחלוטין, ההודעה הראשונה שלו מפנה לגורם עסקי. מריח לי לא טוב.

אגב, יונדאי - כלמוביל לא ידועים כמי ששובר את השוק שלהם, אז צריך לנקוט בגישת 'כבדהו וחדשהו'.

עדיין, אם אין אותיות קטנות שבהם הלקוח נדרש לשלם דברים נוספים זה מעניין.

בידיוק! ניראה כמו סוג של פירסומת סמוייה משום מה.....

Mazda3 2014

פורסם (נערך)
בידיוק! ניראה כמו סוג של פירסומת סמוייה משום מה.....

אני בדיוק כמוכם, נתקלתי בכתבה הזו באתר הזה שמפרסם כל מבצע חדש שיצא לשוק. ואם

תקראו שם תראו שיש שם הודעות על מבצעים שונים של יבואנים שונים כולל מבצעי חבר והוט.

כמו פה למשל :http://wheel.co.il/category/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91/

אגב, הייתי רשום פה בעבר ויותר פעיל בפורום אודיו.

אני פשוט חושב שהמבצע הזה, אם אכן הוא אמיתי הוא עדיף על ה קיה ספורטאז 1.6 . אם אין למישהו בעיה

עם זה שזה נרשם כיד שניה כמובן.

עריכה אחרונה על ידי ko11
פורסם

למי שהתלבט לגבי הספורטאז' 1.6 - אני חושב שאין ספק שכאן מוצעת אופציה עדיפה בהרבה.

אמנם יד ראשונה ליסינג, אבל זה יתקזז מאוד מהר ובכל מקרה זה שווה את ההפרש הקטן שייווצר.

אני חושב גם שהיונדאי עדיפה קצת על אחותה הקיה בכל הקשור למרווח (למרות שבסיס הגלגלים דומה).

מצד שני, המושבים פחות נוחים.

עניין נוסף - היונדאי עתידה להתחלף בטווח הבינוני-קרוב בדגם חדש. לגבי הקיה לא שמעתי את זה.

פורסם

ולמה האופציה הזאת עדיפה בהרבה??

רק בגלל המנוע?

זניח.

ד"א לגבי שוק, בינתיים מי שנמכר תוך יום יומיים (בדוק), זה הקיה ולא היונדאי..

פורסם
למי שהתלבט לגבי הספורטאז' 1.6 - אני חושב שאין ספק שכאן מוצעת אופציה עדיפה בהרבה.

אמנם יד ראשונה ליסינג, אבל זה יתקזז מאוד מהר ובכל מקרה זה שווה את ההפרש הקטן שייווצר.

אני חושב גם שהיונדאי עדיפה קצת על אחותה הקיה בכל הקשור למרווח (למרות שבסיס הגלגלים דומה).

מצד שני, המושבים פחות נוחים.

עניין נוסף - היונדאי עתידה להתחלף בטווח הבינוני-קרוב בדגם חדש. לגבי הקיה לא שמעתי את זה.

עצם זה שהיונדאי עתידה להתחלף בדגם חדש, רק אומר שהמחירון שלה יירד ומי שיקנה עכשיו יפסיד יותר. מה גם שהמבצע זה יד ראשונה מליסינג.

בגדול עשיתי נסיעת מבחן על הספורטאז' והיא בהחלט מתחרה טובה ליונדאי. המנוע 1600 מרגיש כמו ה2000.

פורסם
ולמה האופציה הזאת עדיפה בהרבה??

רק בגלל המנוע?

זניח.

ד"א לגבי שוק, בינתיים מי שנמכר תוך יום יומיים (בדוק), זה הקיה ולא היונדאי..

לך ולזה שמעליי:

האמת היא שלא נסעתי על הספורטאז' 1.6.

אבל כן נסעתי די הרבה על ה-2.0 (לאחותי יש כזו).

גם בגרסה הזו הרכב הרגיש לי לא פעם מעט עצל, והיה צורך לעלות גבוה במעלה הסל"ד בשביל לעקוף במהירויות גבוהות.

לכן נראה לי שה-1.6 היא פשרה יותר משמעותית מאשר הפשרה שבלקנות רכב ליסינג 0 ק"מ, אבל עם מנוע יותר סביר.

מעבר לזה, מדובר ברכבים דומים מאוד - כך שאין הרבה הבדלים ביניהם, אם כי אני חושב שהיונדאי מציעה מרווח עדיף.

לגבי הסחירות - נחיה ונראה. אני חושב שההצפה הצפויה של גרסת ה-1.6 + ההבדל בביצועים ובצריכת הדלק לטובת היונדאי תטה את הכף לטובת גרסאות ה-2.0.

חוץ מזה, להערכתי אין ספק שהסחירות הטובה של הקיה נובעת מהעיצוב הנאה (מאוד) שלה.

וכאן - ספק גדול אם העיצוב הזה ייראה כ"כ מיוחד גם בעוד מספר שנים.

• תוכן חדש...