Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה לי שיבואן מחוייב למלאי חלפים (כולל מנוע?) ל-7 שנים, לא ברור ממתי.

לא מחוייב למלאי, מחוייב לספק כל חלק שצירך. כלומר יוזמן מחו"ל אם אין במלאי.

לא הגיוני לחייב להחזיק במלאי בארץ כל חלק של כל דגם שנמכר, נניח שמדובר באיזה פלסטיק בתא נוסעים שאף פעם לא מחילפים אבל בדיוק מישהו שבר אותו וצריך חדש. ימתין 14 יום להזמנה (לא בטוח לגבי 14 יום, יכול להיות שזמן אספקה שונה או בכלל לא מוגדר בחוק).

7 שנים ממועד סיום שיווק הדגם.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעידן האינטרנט להתחייבות הזאת אין משקל של ממש שכל אחד יכול בלחיצת כפתור להשיג איזה חלק שהוא רוצה ובחצי מהסכום שהיה נדרש לשלם ע"י היבואן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

גם את המנוע של הגולף שלי תקף הוירוס האלים שנקרא - חדשנות טכנולוגית ללא גיבוי וללא אחריות של קבוצת פולקסווגן.

בוקר בהיר אחד (רכב 2009, 70000 ק'מ) נדלקת הנורה: תקלת EMISSION (כתום). מבדיקות ומוסכים שהתייעצתי איתם - יש בעיה מכנית - בעיית קומפרסייה. חייבים לפתוח את המנוע או להחליף אותו.

לאחר שהגעתי ל"יועץ שרות" - וערכו בדיקה של יומיים לרכב - להלן המחירון של קבוצת פולסוווגן (המוסך המרכזי - מול קניון איילון) להמשך הטיפול:

* לפתוח מנוע בלי להתחייב על ההמשך - 5000 ש"ח

* אם צריך להחליף מנוע - 40000 ש"ח

לא עזרו כל התחינות וההפניות לפורום CARSFORUM ופורומים בחו"ל, והוכחתם כי מדובר בבעיה המתרחשת מעבר לכל מתחם סבירות, הם לא היו מוכנים לקחת שום אחריות ולא היו מוכנים לשום סבסוד.

וזה רק המנוע - יודעי דבר טוענים שצפויות בעיות בעתיד בנושא הקלאצ' (6000 ש"ח) הטורבו (10000 ש"ח) ותיבת ההילוכים (5000 ש"ח)

יש למישהו רעיון?

הושיעו נא !!

פורסם

חכם לא ייכנס לצרה שפיקח ייצא ממנה בשלום.

הדיון כאן הוא על מנועים, אין לי - וגם לא החזקתי רכב מתוצרת פולקסווגן מהשנתונים הרלוונטיים, כך שמהבחינה הזו אין לי מה לתרום לדיון.

מאידך,לטעמי הפשרה הזו שהושגה בבית המשפט אמורה להדליק נורת אזהרה ענקית בפני רוכשי כלי הרכב האלה.

שומר נפשו ירחק.

פורסם
שלום לכולם,

גם את המנוע של הגולף שלי תקף הוירוס האלים שנקרא - חדשנות טכנולוגית ללא גיבוי וללא אחריות של קבוצת פולקסווגן.

בוקר בהיר אחד (רכב 2009, 70000 ק'מ) נדלקת הנורה: תקלת EMISSION (כתום). מבדיקות ומוסכים שהתייעצתי איתם - יש בעיה מכנית - בעיית קומפרסייה. חייבים לפתוח את המנוע או להחליף אותו.

לאחר שהגעתי ל"יועץ שרות" - וערכו בדיקה של יומיים לרכב - להלן המחירון של קבוצת פולסוווגן (המוסך המרכזי - מול קניון איילון) להמשך הטיפול:

* לפתוח מנוע בלי להתחייב על ההמשך - 5000 ש"ח

* אם צריך להחליף מנוע - 40000 ש"ח

לא עזרו כל התחינות וההפניות לפורום CARSFORUM ופורומים בחו"ל, והוכחתם כי מדובר בבעיה המתרחשת מעבר לכל מתחם סבירות, הם לא היו מוכנים לקחת שום אחריות ולא היו מוכנים לשום סבסוד.

וזה רק המנוע - יודעי דבר טוענים שצפויות בעיות בעתיד בנושא הקלאצ' (6000 ש"ח) הטורבו (10000 ש"ח) ותיבת ההילוכים (5000 ש"ח)

יש למישהו רעיון?

הושיעו נא !!

בכדי לבדוק האם אתה שייך לקבוצה שזכאית להחלפה חינמית של המנוע אנא ספק פרטים נוספים.

מהו קוד המנוע וקוד הגיר הרשום במדבקה המצורפת לספר הרכב או בתא המטען של רכבך ?

דוגמא:

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם
לא לקנות יותר מפלוצווגן ככה יהיה לך יותר כסף בכיס.

אני עם פולו שניה כבר ומרוצה עד הגג, אבל ככה זה תמיד, הקולות של המיעוט הקולני גוברים על השקט של הרוב הדומם. אני לא אומר שאין אנשים עם בעיות, אני רק אומר שיש הרבה יותר אנשים שאין להם בעיות אבל הם לא חושבים שצריך לפרסם את זה שאין להם בעיות. כמו שאתה ממליץ לא לקנות, אני בהחלט ממליץ כן מניסיון אישי טוב

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
בכדי לבדוק האם אתה שייך לקבוצה שזכאית להחלפה חינמית של המנוע אנא ספק פרטים נוספים.

מהו קוד המנוע וקוד הגיר הרשום במדבקה המצורפת לספר הרכב או בתא המטען של רכבך ?

דוגמא:

אבדוק בהקדם, כרגע אני רק יודע שהמנוע מסוג CAV

פורסם
אני עם פולו שניה כבר ומרוצה עד הגג, אבל ככה זה תמיד, הקולות של המיעוט הקולני גוברים על השקט של הרוב הדומם. אני לא אומר שאין אנשים עם בעיות, אני רק אומר שיש הרבה יותר אנשים שאין להם בעיות אבל הם לא חושבים שצריך לפרסם את זה שאין להם בעיות. כמו שאתה ממליץ לא לקנות, אני בהחלט ממליץ כן מניסיון אישי טוב

שמע, שניה זה לא הרבה זמן. צריך לנסות כמה שניות לפחות.

נהגתי קצת על פולו חדשה והיא באמת בובה של אוטו, שקטה וזריזה מאוד. אני מניח שזה נכון שרוב האנשים לא סובלים מבעיות, אבל מספיק שאחוז לא קטן כן, ויש לך בעיית אמינות קשה. מן הסתם שהמעט שסובלים יצעקו, הם שילמו כסף רב.

פורסם (נערך)
היי,

אני מחפש גולף יד שניה לקנייה ונתקל לא מעט ברכבי 2009 - 2010 מדגם הייליין עם 160 כוחות סוס. משיחה עם כמה מוכרים התברר לי שלפחות 2 החליפו (!) את המנוע עקב בעייה עלומה. בדיקה קצרה העלתה שהפסיקו לייצר את המנועים האלה בגלל מורכבותם. השאלה היא האם ישנה בעיה ידועה שאני צריך להיות מודע אליה והאם קנייה של רכב שהוחלף לו מנוע בעייתית באיזושהיא צורה.

תודה!

אחרי מה שכתבת אתה באמת רואה צורך בשרשור?

עדיין חושב שהשרשור הזה לא מיותר?

קרא כאן

קרא את ההודעה הראשונה, עזוב את התגובות שלאחר מכן.

אם אתה עדיין רואה בו צורך(:loco: ) גש למוסך ותברר מה העלות של החלפת מנוע כזה במקרה שיפגע בך "מזל רע" ותידרש לכך(בהנחה שאנחנו לא מאמינים לתגובה של משתמש חדש עם שתי הודעות שפירט עלויות וסיפור אישי).

זו דעתי.

**עריכה**:לא שמתי לב. למה להקפיץ שרשור מלפני חצי שנה?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

**עריכה**:לא שמתי לב. למה להקפיץ שרשור מלפני חצי שנה?

בגלל שנאמר כאן בשרשור שצ'מפיון לוקחים אחריות על בעיית האמינות הקיצונית, ומחליפים מנוע למרות שהרכב בן 6 (ומנוע הוחלף כשהרכב היה בן שנה)

ברם, נציגי צ'מפיון התעקשו חזור והתעקש על כך שאין שום אחריות ויש לשלם את מלוא עלות הטיפול - בין 20 ל 40 אלף (!) ש"ח.

המטרה היא ליישב את הסתירה בין מה שנאמר כאן בפורום למה שנאמר ע"י נציגי פולקסווגן.

פורסם
בגלל שנאמר כאן בשרשור שצ'מפיון לוקחים אחריות על בעיית האמינות הקיצונית, ומחליפים מנוע למרות שהרכב בן 6 (ומנוע הוחלף כשהרכב היה בן שנה)

ברם, נציגי צ'מפיון התעקשו חזור והתעקש על כך שאין שום אחריות ויש לשלם את מלוא עלות הטיפול - בין 20 ל 40 אלף (!) ש"ח.

המטרה היא ליישב את הסתירה בין מה שנאמר כאן בפורום למה שנאמר ע"י נציגי פולקסווגן.

אתה מוזמן לשלוח לי את הפרטים אשר ביקשתי קודם לכן בפרטי או לעלות לפורום. פשוט תצלם או תסרוק את המדבקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

היי, חיפשתי היטב גם בתא המטען וגם בספר הרכב ולא עלה בידי לאתר מדבקה כפי שצירפת.

מה בדיוק המידע שיש במדבקה הזו שלא ניתן לאיתור בשום מקום אחר?

פורסם

מה עם הביטוח? חבר של אבא שלי שפך מים בטעות למיכל של השמן, כמובן שהלך מנוע. אבל לאחר קצת ויכוחים הביטוח שילם על החלפת המנוע.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...