Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי, חיפשתי היטב גם בתא המטען וגם בספר הרכב ולא עלה בידי לאתר מדבקה כפי שצירפת.

מה בדיוק המידע שיש במדבקה הזו שלא ניתן לאיתור בשום מקום אחר?

צלם את רישיון הרכב ללא פרטים מזהים.

איזה כייף לי :)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתה לי סיאט ליאון 2012 1.8 TSI עם 160 כ"ס. סה"כ לא היו בעיות מיוחדות במנוע חוץ מאכילת שמן בתק ההרצה. הייתה בעיית חשמל של מחשב אורות ברכב שסודרה ע"י מוסך רון!!!! הוחלפו מצמדים באחריות יצרן. בזמן החלפת מצמדים במוסך מורשה צמפיון, הם פגעו לי בפרונט הרכב. לאחר 2 נסיונות למרכז את ההגה של הרכב ללא דיוק של 100% כפי שהיה טרם החלפת המצמדים. ברכב הזה נידרש איפוס ממחושב של ההגה לאחר כיוון זויות היגוי. הוחלף דוד אחורי של האגזוז עקב רעש יתר (היה כמעט כמו אגזוז זרימה חופשית). לאחר מכירת הרכב לתושב הצפון אחרי חודש הלך לו הגיר (זה כבר משיחה איתו) הגיר הוחלף באחריות במוסך צמפיון בצפון. מעבר לזה לאחר שיחה עם יועץ שירות ברשת צמפיון נאמר לי חד משמעית כי קונצרן VAG פיקשש מעט עם מנועים אלה ו עם מנועי 1.4 160 כ"ס עם טווין טורבו. הגיר עצמו לדבריו אני מצטט, לא מצליח לעמוד בכוח אותו מצליח לייצר המנוע. במיוחד עם נוהגים הרבה בנהיגה מאומצת זה מקצר מאוד את חיי הגיר DSG7. במידה והיו מתקינים ברכבים אלה את הגיר DSG6 עם הקלאץ הרטוב היו נמנעים מהרבה בעיות הקשורות לכשל של הגיר ברכבים היותר חזקים הכוונה עם ה 160 כ"ס.

תעשה חושבין אם כדאי לקות את הרכב הנ"ל. אחריות יצרן כבר אין לך. כל תקלה או כשל ברכב תשאיר אותך עם כיס ריק.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
שלחתי, תודה.

מצאתי מידע לגבי תקלה של Exhaust warning light on בגולף דור 6. מצורפים מסמכים של הייצרן לגבי צורת הטיפול והאיבחון.

לגעתי עלייך לפנות מוסך רון לשם איבחון נוסף.

Exhaust warning light on..pdf

Binder1.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם
מצאתי מידע לגבי תקלה של Exhaust warning light on בגולף דור 6. מצורפים מסמכים של הייצרן לגבי צורת הטיפול והאיבחון.

לגעתי עלייך לפנות מוסך רון לשם איבחון נוסף.

תודה ידידי.

• תוכן חדש...