Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום פירקתי את האזעקה הסוררת שהיתה מותקנת ברכבי והשבתי את השלט המקורי לפעילות תקינה - עד כאן הכל טוב ויפה.

בידי עוד מפתח עם אמובילייזר, אך שלט נוחות יש רק אחד. בשיטוטי בחנות הממתקים (איביי) ניסיתי לברר איזה שלט מתאים לרכבי.

האם השלט הזה יתאים לרכבי?

תודה!

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם

הם רשמו במודעה איזה ציפ הם שמו שם ( VIRGIN Transponder chip ID46 ), אז הדרך הכי טובה לדעת אם הוא מתאים היא לפתוח את המפתח שקיים אצלך ולראות אם הציפ בו תואם לזה שבמודעה.

________________________

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בשבוע שעבר הגיע המפתח.

בשיחה עם איתי נאמר כי אינו יכול לשכפל את המפתח כיוון שעבור הקוד (מספר) חב' לובינסקי דורשת כ-150 ש"ח! עבור מה שאמור להיות קניינו של בעל הרכב, פשוט חוצפה שאין כמוה. לצערי הכרטיס עם הקוד לא נמצא ברשותי, כיוון שהרכב משומש ולא ידעתי שיש כזה כלל במועד העברת הבעלות.

אם למישהו יש את הידע איך ניתן לבצע שכפול ללא הקוד, או לקבלו בחינם מפיג'ו, אשמח לדעת.

שוקל לכתוב מכתב לפיג'ו צרפת, אך אינני יודע עד כמה יעזור בנושא אל מול היבואן החמדן.

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

×
×
  • תוכן חדש...