Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, מעל ראש הנהג יש במאזדה לאנטיס בית מנורה כפול. בצד אחד הנורות נדלקות מעולה ובצד שני המגע כנראה לא 100 אחוז וצריך קצת "לנער" את הנורה בפנים. החלפתי ב2 המקומות מלד ישן שהיה ללד חדש שקניתי בצורת פלטה קטנה של 24 לדים. כל הלדים תקינים בוודאות (בדקתי עם סוללה) ואחרי ששיחקתי עם הצד שהוא לא 100 אחוז פתאום גם הצד השני וגם תאורת סלון באמצע הרכב לא עובדות. הבנתי ששרפתי פיוז. את הפיוז השרוף החלפתי וכנראה שיש עוד אחד כי גם המערכת ושעון בדשבורד לא נדלקים. מהפיוז אני פחות דואג, באור יום אחלי, מחר

במקרה התנעתי את האוטו ופתאום אני רואה נורת בדוק מנוע דולקת ולא כבית. ניתקתי את המצבר וגם חיכיתי עם האוטו מונע אחר כך כמה דקות ו2 הדברים לא עזרו.

האם זה בסדר לסוע כך בינתיים?

האם יש קשר ללדים? כי זה קרה ממש בסמוך אבל אני אישית לא מצליח להבין את הקשר.

מה ממליצים לעשות?

תודה מראש

פורסם

1. ניתן לנסוע אם הרכב במידה ואתה לא מבחין בתופעות נוספות.

2. בהחלט מנורת 'בדוק מנוע' עלולה לדלוק במידה ומוציאים ומחליפים פיוזים מסויימים כאשר הסוויץ' במצב ON.

* נכון שלא הוצאת את המפתח מהסוויץ' בזמן ההחלפה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

וואו האמת שאני לא סגור על זה, יכול להיות שאתה צודק

מה עושים במידה וזה אכן המצב? לא נחמד לסוע עם נורה דולקת אפילו אם לא באמת קיימת בעיה.

פורסם

נוסעים למוסך, מבצעים סריקת תקלות ואם באמת הכל בסדר ימחקו לך את התקלה מהמחשב והכל יחזור למקומו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
וואו האמת שאני לא סגור על זה, יכול להיות שאתה צודק

מה עושים במידה וזה אכן המצב? לא נחמד לסוע עם נורה דולקת אפילו אם לא באמת קיימת בעיה.

אני לא מכיר את 'מדיניות המחשב' ברכב שברשותך אך ברכבים מסויימים ניתוק כבל המינוס וחיבורו מחדש מכבה את המנורה במידה והתקלה היא ספורדית.

בכול מקרה בדוק האם כול הפיוזים תקינים ובמיוחד את הפיוזים של לוח השעונים.

אם לא תסתדר תצטרך לגשת למוסך או למי שיש סורק תקלות בכדי למחוק את קוד התקלה שנרשם במחשב הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

מראשל"צ.

תודה למגיבים. העברתי את הרכב למקום אחר ושמתי פיוז במקום הקודם ששרפתי. המערכת ואורות הסלון נדלקים, אבל! האוטו מסרב להניע

כל הפיוזים נבדקו והם תקינים. רב מודד הראה שאין מתח במצבר ואחרי שנתתי לו כבלים מרכב אחר הראה 13 וולט

ולמרות זה לא מניע!

מתסכל ביותר.

• תוכן חדש...