Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW M235i רכב ספורט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, אם אנטרל את הצד האמוציונלי שבי, אז אתה צודק לחלוטין - בהנחה שאת הרכב הריצו נכון ומעל רף המינימום, שהוא מקבל טיפולים במועדם (בעצם - אני משוכנע שקיבל), נותרנו רק עם נהגים ש"קרעו" את הרכב.

חייב לציין שאין שום הרצה ברכבי הדגמה. "קורעים" אותם איך שירדו מהמובילית. אח"כ מופיעות כמובן נורות של check engine...

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חייב לציין שאין שום הרצה ברכבי הדגמה. "קורעים" אותם איך שירדו מהמובילית. אח"כ מופיעות כמובן נורות של check engine...

זה אתה אומר כי קיבלת ראית את זה פעם קורה או שסתם בא לך להגיד דבר כזה?

למה שתדלק נורת צ'ק אנג'ין בגלל ש"קורעים" את הרכב? החיישן חמצן מת? אולי הMAF מתפגר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תראה, לפני שבועיים לערך - ובלי כל קשר לשרשור הזה - ישבתי לקשקש קצת עם אנשי המכירות של היבואן, דיברנו על ענייני הרצה ואז איש המכירות סיפר לי שהם התחילו לעשות לרכבי הדגמה הרצות בעצמם ולא מוציאים את כלי הרכב למבחני דרך עד שההרצה לא נעשתה כראוי.

לדבריו הסיבה לכך היא שבחברה גילו שברכב בלי הרצה מתעוררות תקלות שונות כמו משאבות דלק שקורסות (מה הקשר? - אולי מישהו יכול להרחיב).

מכיוון שאיש לא ניסה למכור/להציע לי רכב מהדגמה וגם היה ברור שאין לי עניין ברכב כזה, אז ניתן להניח שהשיחה התקיימה ממקום נטול אינטרסים ושיקפה את דעתו האמתית של הבחור.

לכן, סיכוי לא רע שהרכב דווקא כן קיבל הרצה, לפיכך תרצה להאמין - תאמין, לא תרצה - זכותך.

פורסם

בתור מי שרכש רכב הדגמה, הקריטריונים שלי היו: תקופה קצרה בהדגמה (חודשיים) + לא ננהג על ידי עיתונאים. אגב, כמו שהמחיר הרשמי לא ברזל, אני מניח שגם ה- 300 לא חקוק בסלע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דווקא למכוניות ב.מ.וו היו הוראות הרצה קפדניות מאד, והן נמשכו עמוק לתוך שנות ה 90', הרבה אחרי שיצרנים אחרים חדלו לציין זאת.

נכתב בפרוש לא לעבור את קו ה 4000 סל"ד ב 1000 ק"מ הראשונים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הם לא היחידים עם הנחיות דומות.

אני נוטה להאמין שקשה להקפיד על קיום ההוראה הזו ברכב שעובר הרבה ידיים שאין להם אינטרס ארוך טווח לגבי האקזמפלר הספציפי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בתור מי שרכש רכב הדגמה, הקריטריונים שלי היו: תקופה קצרה בהדגמה (חודשיים) + לא ננהג על ידי עיתונאים. אגב, כמו שהמחיר הרשמי לא ברזל, אני מניח שגם ה- 300 לא חקוק בסלע.

אני מניח שעקבת אחרי הרכב במשך החודשיים הללו?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
תראה, לפני שבועיים לערך - ובלי כל קשר לשרשור הזה - ישבתי לקשקש קצת עם אנשי המכירות של היבואן, דיברנו על ענייני הרצה ואז איש המכירות סיפר לי שהם התחילו לעשות לרכבי הדגמה הרצות בעצמם ולא מוציאים את כלי הרכב למבחני דרך עד שההרצה לא נעשתה כראוי.

לדבריו הסיבה לכך היא שבחברה גילו שברכב בלי הרצה מתעוררות תקלות שונות כמו משאבות דלק שקורסות (מה הקשר? - אולי מישהו יכול להרחיב).

מכיוון שאיש לא ניסה למכור/להציע לי רכב מהדגמה וגם היה ברור שאין לי עניין ברכב כזה, אז ניתן להניח שהשיחה התקיימה ממקום נטול אינטרסים ושיקפה את דעתו האמתית של הבחור.

לכן, סיכוי לא רע שהרכב דווקא כן קיבל הרצה, לפיכך תרצה להאמין - תאמין, לא תרצה - זכותך.

במנועי הN54 (טווין טורבו), שקדמו לN55 העכשווי - משאבות הדלק היו קורסות (היה ריקול במסגרת היצרן כמובן)

M-TECH E46

פורסם (נערך)
אני מניח שעקבת אחרי הרכב במשך החודשיים הללו?

היבואן לא רצה בהתחלה למכור את הרכב הספציפי משום שהרכב היה מעט זמן בהדגמה והוא מפסיד על זה הרבה. רכבי ההדגמה מועברים למנהלים או נמכרים אחרי תקופה משמעותית ארוכה יותר. רק הודות לחברים יקרים בפורום נתפרה העסקה. אם לגישתך בעלי תפקידים מאוד בכירים אצל היבואן שיקרו לאור האמור לעיל - וואלה זו אפשרות. בלי קשר, הרכב נבדק על ידי גיא מפתח תקווה לפני הרכישה, והטיפול היחיד שעבר היה החלפת צמיג לבקשתי, בשל פגם באחת השיניים שהמוסך שלהם בהתחלה בכלל לא ראה. בכלל, מומלץ בחום להכיר את האנשים של אלפא שמטפלים ברכבי ההדגמה, במסירה, ואת הצוות. שונה לחלוטין ממה שאתה מצפה. דואגים לי עד היום בכל בקשה קטנה.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נסענו לנסיעת מבחן על שני X3 לפני שבועיים.

שניהם חדשים לחלוטין ולא עברו הרצה לפני שהגיעו לידיי.

אני מודה שעברתי 3,000 סל״ד, ניתקתי בקרת משיכה ורחמנה ליצלן - אפילו שילבתי את שניהם בו זמנית.

פורסם

איש המכירות סיפר לי שהם התחילו לעשות לרכבי הדגמה הרצות בעצמם

ולא מוציאים את כלי הרכב למבחני דרך עד שההרצה לא נעשתה כראוי.

... תאמין, לא תרצה - זכותך.

בהמשך לדבריך,

אני מדמיין את מנהל הסניף מבקש להוציא לקוח חשוב למבחן דרך,

ואז איש המכירות משיב לו -

"מצטער, בוס, טרם השלמתי את תהליך ההרצה של הרכב כראוי",

שם משקפי שמש ויוצא להמשיך במלאכת ההרצה המפרכת.

כה,

זה מה שקורה

The first one to get angry loses

פורסם

אתה יכול לחשוב ולדמיין כרצונך כי כתבתי על מה שנמסר לי ולא על מה שראיתי.

אבל באופן מעשי אני ממש לא רואה את הקושי שבדבר, אם במקום אלפיים ק"מ שהיצרן קבע היבואן החליט להתמקד רק באלף הראשונים הקריטיים - אז ניתן לסגור את הפינה הזו בקלות תוך יומיים שבהם שולחים נהג מטעם החברה להריץ את הרכב.

פורסם
היבואן לא רצה בהתחלה למכור את הרכב הספציפי משום שהרכב היה מעט זמן בהדגמה והוא מפסיד על זה הרבה. רכבי ההדגמה מועברים למנהלים או נמכרים אחרי תקופה משמעותית ארוכה יותר. רק הודות לחברים יקרים בפורום נתפרה העסקה. אם לגישתך בעלי תפקידים מאוד בכירים אצל היבואן שיקרו לאור האמור לעיל - וואלה זו אפשרות. בלי קשר, הרכב נבדק על ידי גיא מפתח תקווה לפני הרכישה, והטיפול היחיד שעבר היה החלפת צמיג לבקשתי, בשל פגם באחת השיניים שהמוסך שלהם בהתחלה בכלל לא ראה. בכלל, מומלץ בחום להכיר את האנשים של אלפא שמטפלים ברכבי ההדגמה, במסירה, ואת הצוות. שונה לחלוטין ממה שאתה מצפה. דואגים לי עד היום בכל בקשה קטנה.
יש אולי רגליים לסברה שמעט ילדים זוכים ליחס עודף לכל ילד מאשר הרבה.

• תוכן חדש...