Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי רנו פלואנס 2010, הדגם הפשוט ללא המסך והתוספות המוכרות.

שמתי לב שהמערכת בו מוציאה סאונד אנמי מאוד ובכל פעם שיש באסים בשיר, קיימת צרידות מהרמקולים והם פשוט לא עומדים בזה, גם בהשמעת שיר פשוט מהרדיו בווליום רגיל לחלוטין.

אשמח לקבל המלצה לרמקולים+מגבר+סאב לרכב.

קיבלתי המלצה ל 2 רמקולים בדלתות הקדמיות של JBL, מגבר וסאב של SONY בעלות של 2200 ש״ח כולל פאנל של PIONEER ומתאם.

לצערי אין בידי את הדגמים של המפרט הנ״ל.

האם מדובר במשהו סביר לרכב או שכדאי ללכת על משהו אחר והאם המחיר סביר?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

השאלה היא אילו רמקולים של JBL?

קואקסיאליים או סט קומפוננט? ואם כן איזה דגם?

הסאב והמגבר אני רק יכול לתאר לעצמי שמדובר בציוד מיין סטרים פשוט ביותר עם התג של סוני עליו - סה"כ יעשה את העבודה.

בפלואנס אם אני זוכר נכון הרמקולים בדלתות הם 5.25 אינטש וההתקנה המקורית שם כמו שאני מצפה מרנו - תהיה משהו הזוי קצת ולכן לא כל רמקול יתאים שם.

הבעיה עם רוב הרמקולים הפשוטים מבית JBL ואינפיניטי היא שהסאונד שלהם צורם בקצה העליון, חסר פירוט ובתחום הנמוך - לא משהו נגיד את זה ככה.

אבל זה בטוח יהווה שיפור עצום על המצב הנוכחי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחליף את הJBLים במוראלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...