Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקרטוב,

הוטלה עלי משימה להגיע לחיפה.

הדרך לחיפה ארוכה ומשעממת, ברצוני להחביר את זוגתי לנסיעה.

אך אבוי! כיצד אשווק זאת? חשבתי על פיצוי דוגמאות מסעדה טובה - וכאן אני זקוק לעזרתכם.

אז.... היכן לעצור בחיפה / בדרך חזרה מחיפה לאורך כביש החוף לארוחת בוקר שתהווה תמורה נאה לנסיעה?

עריכה: יש צורך במקום עם חניה גדולה ונוחה, אני נוסע עם נגרר.

בתודה,

אלי.

עריכה אחרונה על ידי Aino
פורסם

קניון ארנה בהרצליה פיתוח. אני חושב שלקפה גרג יש גלריה עם נוף ליאכטות. ניתן לחנות בחניון חיצוני או בכחול לבן בחוץ.

פורסם

קפה גרג מגישים את אחת העסקאות היותר טובות לארוחות בוקר שיצא לי לאכול (לפחות זאת במתחם היס פלאנט, בראשון לציון).

אבל... כבר אכלנו לאחרונה בגרג, מעדיף לגוון.

מה לגבי בית הפאנקייק המקורי בהרצליה? יש למשהו נסיון עם המקום?

בחיפה עצמה יש מקומות שווים לישיבה?

פורסם
מה לגבי בית הפאנקייק המקורי בהרצליה? יש למשהו נסיון עם המקום?

פיכסה! (וזה רק בגלל שאמא אמרה לי לא להגיד איחס על אוכל).

מקום מטונף, שירות לא קיים, מנות בנאליות ומלאות שמן.

חייב להיות על כביש החוף, או שיש מצב לסטיות קטנות?

(אם כבר ארנה, יש בנדיקט בהרצליה פיתוח. אבל חניה שם עם נגרר תלויה מאד ביום ובשעה.)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

בנדיקט נשמע מעולה, כבר תקופה שאני מחפש להכנס לשם, יש צפונה מהרצליה פיתוח? אם לא, אולי אכנס לבנדיקט החדש בראשון לציון לכשאחזור (מפאת בעיית חנייה, כפי שציינת).

תודה על ההמלצה עם בית הפאנקייק, אני אמנע מלהיכנס לשם.

אופציות נוספות?

יש אפשרות לסטייה קלה מהדרך.

מה עם דוניה רוסה? עושים שם א. בוקר? :wink:

עריכה אחרונה על ידי Aino
פורסם
קפה גרג מגישים את אחת העסקאות היותר טובות לארוחות בוקר שיצא לי לאכול (לפחות זאת במתחם היס פלאנט, בראשון לציון).

אבל... כבר אכלנו לאחרונה בגרג, מעדיף לגוון.

תיקח מישהי אחרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בליקר בייקרי בזכרון יעקב.

אגב תשווק לה את הנסיעה גם בגלל כביש החוף היפה שעובר ליד הים, רואים את הגלים, אווירה נעימה. בחיפה יש תצפיות מהממות, גם זו סיבה.

פורסם

בעקבות התעכבות בלו"ז ובשל נסיעה איטית, זהירה ובטוחה עם הנגרר, החלטנו להפוך את זה לארוחת צהריים, כנראה בחביבת הפורום- הדוניה רוסה.

תודה רבה על עזרתכם, אשמור זאת לנסיעה הבאה צפונה :wink:

פורסם

בהחלט שדרוג משמעותי.

אבל לעלות לעין הוד עם נגרר במז"א הזה, לא תענוג.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...