Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמחק את ה GTI מהרשימה כי :

א) קשה למצוא.

ב) לא נסחרות במחירון , MK6 2010 ב105 אלף ש"ח צריכה להדליק נורה אדומה.

רק צריך לקחת בחשבון שצריך להתנהל עם הגיר בהתאם לתוואי הדרך אחרת עלולה להדלק נורה / כניסה למצב בטוח.

אלטרנטיבה אמינה זה הכיוון היפני.

חבר נוהג על 170 אוטומט כבר תקופה.הוא ואשתו לא נתקלו בשום צורך להתאים נהיגה ומעולם לא נדלקה נורת גיר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא אומר כלום.

אני אישית לא מכיר אף אחד עם בעיה ב DSG ,זה לא אומר שאין... לפי הדיווחים בפורום וברשת בוודאות יש...

קראתי מעל גבי הפורום הזה וגם בפורום אלפא לא מעט תלונות על תופעה של התחממות גיר בג'ולייטה בזמן זחילה בפקקים.

כנראה שיש דברים בגו . צריך לשקלל את זה במגוון השיקולים לפני שקונים רכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז אני מחזיר אתכם לשאלה המקורית של השרשור, ואני אשמח לקבל עוד חוות דעת,

גולף הייליין, בעייתית במכטרוניקה, יש עוד דברים קריטיים? אולי שווה פשוט לחפש רכב שכבר החליפו את זה ?

יש מישהו שיש לו היילייין ועבר את ה 100K ?

האם אתם יודעים מה עם דגמים של 2011? הם גם סבלו מהבעיה?

למשל סיאט לאון עד מאי 2011, הוחלפו בהן הDSG וניתנה אחריות, מעבר לחודש מאי הכל הסתדר.

פורסם
אז אני מחזיר אתכם לשאלה המקורית של השרשור, ואני אשמח לקבל עוד חוות דעת,

גולף הייליין, בעייתית במכטרוניקה, יש עוד דברים קריטיים? אולי שווה פשוט לחפש רכב שכבר החליפו את זה ?

יש מישהו שיש לו היילייין ועבר את ה 100K ?

האם אתם יודעים מה עם דגמים של 2011? הם גם סבלו מהבעיה?

למשל סיאט לאון עד מאי 2011, הוחלפו בהן הDSG וניתנה אחריות, מעבר לחודש מאי הכל הסתדר.

לאחי הייתה סיאט לאון שנקנתה באמצע 2012.

הוחלפו מצמדים אחרי כ-25K באחריות.

פורסם

תודה על שיתוף המידע.

אתה מכיר אולי מישהו עם גולף הייליין? אחיך אולי מכיר מישהו?

מישהו מכיר מישה שמכיר מישהו עם גולף הייליין 2011 ומעלה?

פורסם

אייל, כל GTI 2010 שראיתי בלוחות מתומחרת מ-108K ועד 140K (סטנדרטיות סביב 120 גג). מה נורה אדומה לגבי יד1 עם 80K ק"מ בדיוק? שואל ברצינות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ועוד שאלה לאייל, אם התחזוקה שלה כמו של הגולף הייליין, אז למה הספק לגבי הקילומטראז הגבוה שאני צפוי לעשות?

מה אמור להעלות בי את הספק האם ללכת על gti? צריכת דלק?

פורסם

אני כיוונתי לצריכת הדלק.

עלויות הטיפולים סבירות באופן יחסי.

מבחינת צריכת דלק יש הבדל לא זניח בין TSI לGTI.

בTSI עמדתי על ממוצע של 1:13-14.

בGTI אני עומד סביב 1:10-11.

בשני הרכבים, אופי הנהיגה מאוד משפיע על הצריכה.

אני לא יודע לגבי תנועה עירונית, כי הרכב שלנו נוסע בעיקר בינעירוני.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)
אייל, כל GTI 2010 שראיתי בלוחות מתומחרת מ-108K ועד 140K (סטנדרטיות סביב 120 גג). מה נורה אדומה לגבי יד1 עם 80K ק"מ בדיוק? שואל ברצינות.

אם אתה מדבר על האפור עכבר, זה רכב עם שאסי מכל הכיוונים. הוא נמצא בלוח ועובר בין סוחרים כאלה ואחרים מעל שנה.

עד שאתה לא בתוך זה אתה לא מכיר את השוק.

בתור מי שחיפש בעצימויות משתנות במשך שנה (שבסופה בליץ של חודשיים שלושה על כל אקזמפלר בשוק בכל מקום בארץ )

אני יכול לומר לך שהסיכוי לתפוס אחת ממישהו שלא מכיר את השוק, הוא מאוד נמוך. והסיכוי לשלם מחירון הוא אפסי.

בתחילת החיפוש הייתי עוד אופטימי אבל ככל שהזמן עבר הבנתי שצריך לפתוח את הארנק מעבר למתוכנן כשאמצא אחת במצב ראוי

אפילו הרכב שלי, שנרכש מאדם שלא חבר בפורומים/מועדונים השונים - לאחר פגישה מקרית ברחוב בלי שפורסם באף מקום , נרכש בלא מעט כסף מעל המחירון...

וכמה מלים ליניב המגיב מעליי - אני רואה שטוב שלא חיכיתי לך... :)

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם (נערך)

לא דיברתי על האפורה ספציפית, יש שם עוד 2-3 סביב 115-120. המחיר הזה לא ריאלי?

מקסימום צריך לחכות לשלך :wink:

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני נכנס מתוך הרגל ללוח למרות שכבר קניתי את שלי לפני חצי שנה . אני מצטער לבשר אבל הרוב שם יושבות הרבה זמן.

מדי פעם מצטרפת אחת חדשה מעניינת ויורדת במהירות אם היא שווה משהו. אם היא "פח" היא תישאר יחד עם הוותיקות.

אני לא מכיר מה מצב המחירון ,שמעתי שהוא עלה בחודשים האחרונים , אבל בהנחה שהוא בסביבות 105K לרגילה (ובערך 120 לפרימיום) מחיר של 115-120 הוא ריאלי לגרסה לא פרימיום , רק צריך למצוא אחת כזו ששווה את הכסף .

לשלי אני לא מציע לחכות מאחר ואני לא מתכוון להחליף אותה ב4-3 השנים הקרובות לפחות. רק קניתי והרכב עם ק"מ מצחיק . :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל.יש אחת אדומה,דור אחרון במגרש רכב בכביש החוף(נתניה), צ.א ליסינג אם אינני טועה,סתם מתוך סקרנות,ידוע לך מה הסיפור של הרכב??

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

שומאכר, כמו שכבר אמרתי לך, רכב טוב לא יישאר מעל יום - יומיים בלוח. כרגע מה שבלוח מפורסם כבר מעל 7 חודשים (אני יודע כי זה בערך אותה תקופה שרכשתי את שלי). רק הלבנה שדורש 140K הצטרפה לאחרונה.

לגבי המחירון - ב-7 חודשים האחרונים הוא ירד ב-1,000 ש"ח ועלה ב-3,000 ש"ח נכון להיום.

יניב, אני זוכר שהרכב הזה היה מפורסם עוד לפני שהגיע למגרש אז טען הבעלים שיש תיקוני צבע קלים.

פותח השרשור - כמו שנאמר אין יותר מדי הבדל באחזקה - אומנם אני משווה את זה לפאסאט שברשותי. טיפול 60K זה משהו שצריך לקחת בחשבון. אם אתה מתון בנהיגה הצריכת דלק תיהיה גם טובה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...