Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כשנה עברתי תאונת דרכים, לי שלום ולאוטו קצת פחות... טוטאל לוס. אתמול כעבור שנה בערך, אני מקבל מכתב דרישה לתשלום מאת הרשות הארצית לכבאות והצלה על כך שאני חייב סכום של 215 ש"ח בגין שטיפת הכביש לאחר האירוע. זו פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה, ואף אחד מחבריי לא שמע על דבר כזה. התקשרתי לעו"ד שטיפל בי בתאונה וגם הוא לא נתקל מעולם בדבר הזה.

הסכום אינו גבוה, אך קצת מקומם שאני נדרש לשלם על דבר כזה. מישהו נתקל בדבר הזה?

33b2s7q.jpg

פורסם

על מה אתה מתפלא

קיבלת שירות שלם עבורו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בשלב הבא - הזמנת שוטרים לאירוע? הודעת החיוב כבר בדרך אליך :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בדרך כלל בחברות ביטוח נורמליות וגדולות, הן מכסות כל נזק שכרוך מתאונת הדרכים, בין אם זה היה פגיעה במעקה בטיחות (מישהו משלם על זה אחרי הכל) או נזקים לתשתיות ושירותי חירום מיוחדים שהיו כרוכים בתאונה.

אם יש לך ביטוח בחברת ביטוח נורמטיבית, הגש אליה את הקבלה. זה חלק מההוצאות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בד"כ מועבר השובר לחברת הביטוח שלך כמו עבור שירותי אמבולנס או שירותי חדר מיון /בית חולים

אף אחד לא נותן שירות בחינם ולהם לא איכפת מי המשלם להם , אתה או חברת הביטוח שלך.

תוודא רק שהם אכן משלמים בפועל את הדו"ח!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
על מה אתה מתפלא

קיבלת שירות שלם עבורו

אבל הוא שילם. עשרות אחוזים מס הכנסה, 18% מע"מ, מעל 100% מס על הרכב, 55% מס על הדלק... ולא לשכוח ארנונה... אגרת רישוי לרכב... אגרת רשיון נהיגה...

עבור השירות הוא כבר שילם מראש. זה שעוד גובים אקסטרא זה בזיון. הרי ברור שהשירות לא עלה שום דבר קרוב ל215 ש"ח. רק להביא את כבאי ואת הציוד למקום כבר אוכל לפחות חצי מהסכום. השירות עולה הרבה, הרבה יותר מזה. אז על מה מחייבים אותו? השתתפות עצמית?

• תוכן חדש...