Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש לי פג׳ו 206 xs שנת 2005 - בזמן האחרון שמתי לב שהחום מנוע עובר את ה90 מעלות, ואפילו מגיע ל100 מעלות ומפעיל את הוונטה, ומתקרר כזה לסביבות ה90+.

מקרה זה התחיל להיות מוזר כאשר בחוץ הטמפרטורה בחוץ 12-15 מעלות, ובנוסף לא קרה לי מקרה שהרכב עובר את ה90 מעלות, בד״כ הוא נע בין ה70 מעלות ואינו מגיע ל90.

החלפתי כבר מספר פעמים את מי הקירור, וחשוב לציין שמי הקירור שאני משתמש בהם אלו מי קירור שקניתי ממוסך מורשה פג׳ו.

כאשר החלפתי את המי הקירור - רוקנתי את המים דרך צינורית הרדיאטור המחוברת למיכל המים ומלאתי מחדש, בכל פעם שרוקנתי את המים, המים היו בצבע חום סמיך (לא בצבע מי הקירור).

שמתי לב שכאשר רוקנתי את המים מהמיכל ראיתי שהמיכל מאוד מלוכלך ומלא בשכבת ״נפט״ כזאת בתחתית.

1. האם יש אפשרות לנקות את מיכל המים משכבת הנפט הזאת וזה יפתור את הבעיה? ואיך עושים זאת.

2. האם זה יפתור לי את החימום יתר של הרכב או שמדובר בבעיה יותר רצינית.

תודה ניר אלון.

פורסם

לדעתי פשוט לא ניקזת אויר כמו שצריך.

בצינורות שהולכים לקיר אש יש ונטיל,תניע את הרכב ופשוט בעדינות תפתח קצת את הפקק.

בכל מקרה כדאי לפרק את המיכל עיבוי ולנקות אותו כמו שצריך.

פורסם
לדעתי פשוט לא ניקזת אויר כמו שצריך.

בצינורות שהולכים לקיר אש יש ונטיל,תניע את הרכב ופשוט בעדינות תפתח קצת את הפקק.

בכל מקרה כדאי לפרק את המיכל עיבוי ולנקות אותו כמו שצריך.

תודה על התגובה.

לא ידעתי שאני צריך לנקז אוויר:shock:

יש תמונה של הפקק הזה שיהיה לי קל לזהות אותו אולי?

פירוק מיכל העיבוי - ניסיתי לעשות את זה היום אך הצינור התחתון מחובר למיכל עם קליפס מתכת כזה שלא נפתח עם היד.

להשתמש בפלייר? אני מפחד לשבור אותו או לקרוע את הצינור, יש סבירות גבווה שזה יקרה?

פורסם

זה פשוט,אתה לוקח פלייר ולוחץ את קליפס מתכת,תוך כדי תמשוך את הצינור,זה ממש פשוט.

זה שני צינורות של החימום הפנימי,זה מתחבר לקיר אש,אי אפשר לפספס את זה,פשוט תסתכל ותראה איפה אתה רואה פקק כמו של ונטיל של גלגל של רכב.

• תוכן חדש...