Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום במכון בדיקה למיצובישי לנסר שנת 2007

עכשיו האוטו יש בו כמה ליקויים בבדיקה, וממה שהסביר הבוחן האוטו נקי מתאונות ..

מה אתם אומרים?

hhytn2gy5myz.jpg

ulhtodwma2wn.jpg

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד: הרוב כסתחים כרגיל.נתון לשיקולך:להביא אותו למצב מושלם: כ 4000 שקל יעלה לך לעשות יישור קו שזה כולל החלפת 4 צמיגים. כיוון פרונט. ברקסים קדימה אחורה. וטיפול גדול.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפי דעתי האישית בלבד: הרוב כסתחים כרגיל.נתון לשיקולך:להביא אותו למצב מושלם: כ 4000 שקל יעלה לך לעשות יישור קו שזה כולל החלפת 4 צמיגים. כיוון פרונט. ברקסים קדימה אחורה. וטיפול גדול.

המוכר הוריד לי 3 אלף מהמחיר שדרש..

בתכלס אין בעיה לסוע עם הרכב במצב הזה? זה לא בעיות מטורפות?

נגיד עוד חצי שנה-שנה לעשות טיפול גדול, או בהדרגה , אפשרי?

פורסם

יש פגיעות קלות בקצה שלדה ממה שניתן לראות,עבור מחיר טוב זאת עסקה בסדר.

מה הקטע עם הגג? ממש חלודה או איזה שריטה קלה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יש פגיעות קלות בקצה שלדה ממה שניתן לראות,עבור מחיר טוב זאת עסקה בסדר.

מה הקטע עם הגג? ממש חלודה או איזה שריטה קלה?

נקודה ממש קטנה חחח

פורסם

איך לרכב שיש קצה שילדה,הוחלפו חלקי מרכב,הבוחן אומר נקי מתאונות?

המחיר ביחס למה שיש ביד 2 נמוך בכמה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הוא אומר שתאונות ממש אין, הוא לא רצה לפרט, העדיף להשאר נייטרלי

המכות זה מכות חנייה כאלה שהוא כתב עליהן קצה שלדה

המחירון הוא 31,200, ביקש 27 והסכים לרדת ל24

אבל זה כביכול הדגם המפואר - הגה ספורט, ג'אנטים וכו'

מעניין אותי אם אני נופל עכשיו לבור כלכלי, או שיש איזה טיפול קטן שצריך ופה יש לי שקט לתקופה הקרובה

עריכה אחרונה על ידי or756
פורסם

האם נכנסת למוסך וביקשת שיראו את הרכב ויגידו מה באמת צריך לבצע ומה הוא סתם כסת"ח? אם כן מה עלות התיקונים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
האם נכנסת למוסך וביקשת שיראו את הרכב ויגידו מה באמת צריך לבצע ומה הוא סתם כסת"ח? אם כן מה עלות התיקונים?

לא , דווקא לא

לאבא שלי לא היה זמן לזה, הוא אמר שילך עם הדף בדיקה לבד ... :/

אבל מה שנחוץ זה צמיגים/פרונט/טיימינג/בלמים

עריכה אחרונה על ידי or756
פורסם

צודק!

נקי מתאונות ?

צריך לשאול את הבוחן אם היה רוכש את הרכב הזה לעצמו (יש לכל הפחות ירידת ערך מסחרית כתוצאה מהליקויים שציינת. עדיף לבקש דו"ח שמאי אם יש, בקשר לירידת הערך. אולי גם להתייעץ עם פחח).

נכון שהמוכר עשה לך קווץ' דיי רציני במחיר (אבל גם ככה השוק חלש והנתונים של הרכב לאור הבדיקה לא כ"כ מלהיבים).

alfa 156 2.5.

פורסם
צודק!

נקי מתאונות ?

צריך לשאול את הבוחן אם היה רוכש את הרכב הזה לעצמו (יש לכל הפחות ירידת ערך מסחרית כתוצאה מהליקויים שציינת. עדיף לבקש דו"ח שמאי אם יש, בקשר לירידת הערך. אולי גם להתייעץ עם פחח).

נכון שהמוכר עשה לך קווץ' דיי רציני במחיר (אבל גם ככה השוק חלש והנתונים של הרכב לאור הבדיקה לא כ"כ מלהיבים).

הבוחן אמר "אני לא מתערב מחירים ומכירות, זה ביניכם"

פורסם

בטח לא רצה לגרום למריבות,תשמע,מכות חניה לא מצריכות החלפת חלקי מרכב,אני מאמין שאם היה קצה שילדה אחורי כניראה הוחלף הפגוש ותא המטען.

אם לא קצה שילדה הרכב היה באמת בסדר,אני אישית הייתי מחפש רכב בלי קצות שילדה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בטח לא רצה לגרום למריבות,תשמע,מכות חניה לא מצריכות החלפת חלקי מרכב,אני מאמין שאם היה קצה שילדה אחורי כניראה הוחלף הפגוש ותא המטען.

אם לא קצה שילדה הרכב היה באמת בסדר,אני אישית הייתי מחפש רכב בלי קצות שילדה.

הקצה שילדה לא מעניין אותי ת'אמת.

ראית ת'קצה שילדה מאחור, זה מכה אחורית שהוא הלך רוורס קצת יותר מדי ונהייתה מכה בפח. (הפח תוקן)

כל עוד אין תאונה או משו קריטי לבטיחות או לערך של הרכב, זה לא כזה משנה לי ..

זה אוטו מ2007 אני לא מצפה שיהיה נקי בלי כלום, גם ככה אני לא מתכוון למכור אותו בזמן הקרוב.

אבל באופן כללי, מה אתה אומר על העסקה? חברים אמרו לי שזה אוטו פח זבל מבחינה מכאנית והולך להיות לי בור בכיס (למרות שהוא נוסע בובה)

מה דעתך?בסך הכל האוטו מצוין, לפחות נראה ומרגיש ככה ...

פורסם

דווקא לפי הטופס הצד המכאני נראה סביר מאוד לרכב שתכף יהיה בן 8. מה שיותר מפריע לי זה הקצה שלדה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבחינה מכאנית הוא דווקא בסדר,יש כמה דברים לסדר,כמו התושבת שצריך לבדוק במוסך אם באמת היא סיימה את חייה,פנס ניתן לחפש בפרוקיה או חנות חלקי חילוף,ורצועה במידה והיא יבשה.

• תוכן חדש...