Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינה מכאנית הוא דווקא בסדר,יש כמה דברים לסדר,כמו התושבת שצריך לבדוק במוסך אם באמת היא סיימה את חייה,פנס ניתן לחפש בפרוקיה או חנות חלקי חילוף,ורצועה במידה והיא יבשה.

נניח וסיימה את חייה, כמה זה יוצא ?

שמע, שמעתי את האוטו והוא נוסע חלק ושקט

פורסם

החלקים ברכב הזה זולים להפתיע. לפי דעתי לא מדובר בקצה שלדה אלא במכות חניה בלבד.אני הייתי רוכש אותו ,מחליף צמיגים ושמן גיר ורצועות ונוסע לשלום.רכב מעולה ,דרך אגב.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

בדיקה רגילה לגמריי. הדבר היחיד שמפריע לי זה שהבוחן רשם קצה שילדה זה משהו שלא אמור להיות. היה רושם כיפוף בפח או משהו הייתי בודק את המכה אצל מוסך שאתה מטפל בשביל להיות רגוע.

פורסם

מכאנית הבלאי בהחלט סביר לרכב ישן. מה שמרתיע זה הקצה שלדה.

ביחס לק"מ לדעתי המחיר לא זול, אם החלטת לקנות אותו הייתי מוריד עוד מהמחיר.

כדי להיות רגוע ממליץ לך לקחת את הרכב לפחח ולשאול אותו את כל השאלות. קשה לי להאמין שמרוורס "קצת יותר מדיי" יש קצה שלדה.

על הלנסר באופן כללי, רכב אמין ופשוט מכאני ממש לא בור כלכלי. רק חשוב להקפיד על טיפולים בזמן. בדוק עלות ביטוח מקיף, אם אתה נהג צעיר זה יכול להיות שיקול, הלנסר נחשבת יקרה לביטוח.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
הבוחן אמר "אני לא מתערב מחירים ומכירות, זה ביניכם"

בוודאי שיאמר ככה.

הבעייה היא שמספקים למכונים יותר מדיי פרנסה ומה מקבלים בדו"חות בדיקה ? כלום. גורנישט ! (לא מבינים כלום גם אם לפעמים מסתתר שם פיל. לפעמים גם תרגום אונקלוס לא יעזור...לא יודעים את מצב הרכב, אין אחריות לבדיקה אין שום דבר - רק חתיכת נייר "עלומה". וזה ברוב הבדיקות).

אח"כ צריך לפענח את זה גם כמו בדיקת א.ק.ג אצל קרדיולוג...

אני אומר את זה בכללי, לאו דווקא בנוגע לרכב זה.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

לפי דעתי האישית בלבד:

3 אלף מתחת מחירון נשמע לי הוגן, ברור שאפשר לנסוע איתו גם ככה ורוב האנשים סביר להניח היו עושים כן, אנחנו פה פשוט "מחמירים" (אתה בטח מבין...מכורים)...

(אל תתרגש מקצה שילדה לרכב בן 8 , זה רק קצה...אם בכלל...).

תתחדש. רכב מצויין ואמין!

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מה שאותי מדאיג:

1. קצה שלדה

2. קורת רוחב קדמית

3. רעש מרצועת אביזרים

4. הרכב נראה מוזנח ברמה קשה

בדקת היסטוריית טיפולים? בדקת מתי החליפו שמנים לאחרונה? עש צורך לעשות טיימינג?

פורסם
מה שאותי מדאיג:

1. קצה שלדה

2. קורת רוחב קדמית

3. רעש מרצועת אביזרים

4. הרכב נראה מוזנח ברמה קשה

בדקת היסטוריית טיפולים? בדקת מתי החליפו שמנים לאחרונה? עש צורך לעשות טיימינג?

לא טיפלו בו בכלל בזמן האחרון.

מתחת למכסה מנוע בקושי רואים משהו מרוב הטינופת והאבק..

אין היסטוריית טיפולים, המוכר לא יודע איפה מטופל הרכב (אבא שלי לוקח אותו לחברים), בקיצור רכב שאפשר לחשוב שגנבו אותו מהשטחים חח

ירדתי מזה, יש יותר מדי דברים שלא מסתדרים לי עם הרכב.

מה גם שהוא שיקר עליי בהתחלה , אמר פרטי, ואז אני רואה כתוב שזה ליסינג!!

אם הוא שיקר בזה בטח יש שם עוד הרבה מחלות שאני לא יודע עליהן.

ולזה ששאל אם הפנס הקדמי זה כתוצאה מתאונה, אני חושב שכן, הרכב קיבל מכה בחזית, החליפו את הגריל, יש קילוף צבע על השפה של המכסה מנוע (התחילה להווצר חלודה), ממה שזה נראה יישרו את הפח ותיקנו הכל קוסמטית, אבל הפנס (או האיזור שלו, לא זוכר) חטפו את המכה.

פורסם

טוב שירדת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...