Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מכה בדלת נוסע שאני מעוניין לתקן. הלכתי לקבל הצעת מחיר ממקום אשר מומלץ כאן בפורום. השלבים של התיקון יהיו משיכת הפח החוצה, מילוי נקודתי של חומר פחחים, צביעה נקודתית של החלק בדלת (לא כל הדלת) ולכה על כל הדלת. כששאלתי האם צריך לפרק את פס הכרום בחיבור בין הדלת לחלון נאמר לי שאין צורך. השאלה שלי, האם זה בעייתי? האם זה אומר בהכרח שהלכה תתקלף אחרי זמן מסויים במפגש בין פח הדלת והחלון? האם חובה תמיד לפרק את פס הכרום?

פורסם

תודה. אז מה זה אומר, למה לשים לב? אם יתיזו גם לכה מתחת לפס הכרום מבלי לפרק אותו, האם זה מספיק? אני מתכוון להשאר במוסך בזמן התיקון כדי לראות מה עושים. אשמח לעצות למה לשים לב ומה לוודא שעושים.

בעל המקום אמר שאלו השלבים:

1. משיכת הפח החוצה ע"י מכשיר שמבצע ריתוך קטן בפח, נצמד אליו ואז מושכים את הפח. לא יודע איך קוראים למכשיר הזה.

2. מריחת חומר פחחים.

3. שיוף החומר ששמו מקודם.

3. במקום יש מכשיר שמראה את גוון הצבע, ע"פ מדידת המכשיר מכינים צבע באותו גוון (כדי שיתאים לצבע שדהה) ואיתו צובעים רק את אותו חלק שעליו מרחו חומר פחחים.

4. לכה על כל הדלת, לא רק על החלק שנצבע.

תודה.

פורסם

צריך לשפשף את הלכה והצבע מאזור השולים של התיקון. נראה לי שצביעה מקומית רק באזור הקר קיט היא חיפוף של העבודה.

כדי שהלכה תידבק יש צורך לשפשף את פני הלכה הקיימת בכל הדלת.

פורסם

הבנתי. דיברתי שוב עם בעל המקום, מה שהם עושים זה לשפשף את הלכה מתחת לפס הכרום בלי לפרק אותו. אני זה שמעוניין לעשות רק צביעה נקודתית של האזור, אני לא רוצה לצבוע את כל הדלת. אני מודע לזה שאולי יהיה הבדל קטן בצבעים אבל אני מוכן לספוג את זה.

האם למישהו יש ניסיון עם זה שלא מפרקים את הפס אלא רק מרימים, משפשים ומורחים לכה? תובנות נוספות?

• תוכן חדש...