Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש ברשותי רכב מסוג טויוטה קורולה שנת 2004

אני רוצה להתקין ברכב (מבפנים) רצועות לדים

במושבים הקדמיים - מתחת להגה (איפה שהדוושות) ומתחת לדש בורד

במושבים האחוריים - מתחת לכיסאות הקידמיים

הייתי רוצה שהלדים יהיו עם כפתור לכיבוי והפעלה וכמו כן שאפשר יהיה לשלוט בצבע הלדים.

יש דרך לעשות את זה בעצמי או שצריך ללכת למוסך בשביל זה?

למישהו יש מושג לגבי הדברים האלה?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

כל מה שאתה צריך זה בעצם רצועת לדים ומתג קטן שישלוט בהם.. מבחינת עבודה זה תכלס רק לחבר להם חשמל כלשהו, רצוי שיושב אחרי סוויצ' ולמקם את הלדים כמו שאתה רוצה.. לא משהו שדורש מוסך, וגם אם כן אם כבר חשמלאי או כל אחד שעושה התקנות של מערכות מולטימדיה וכו'.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

כן רק שזה לא פס לד אחד... פה מתחילה הבעיה שזה 4 פסים במקביל שמתחברים למכשיר להחלפת צבע שמתחבר למקור מתח...

איפה קונים דבר כזה?

ואיך מתקינים?

פורסם (נערך)

ידע בהלחמה יש לך?

לביצוע פרויקט כזה רצוי שיהיה לך ידע בסיסי בהלחמה.

בכל מקרה אני מכין לך רשימת קניות והוראות:

מה לקנות:

*פס לד 5מטר שתוכל להתקין בכל מקום ע''י חיתוך שלו לגודל הרצוי+מוח עם שלט ששולט על הדלקה וכיבוי ועל הצבעים.

http://www.ebay.com/itm/Waterproof-5M-RGB-5050-SMD-Flexible-LED-Strip-Light-Rope-Lamp-IR-44Key-Remote-/271699968018?pt=US_Car_Lighting&hash=item3f42948012

*חוט שתחבר אל המוח ממתח 12V של הרכב. (שמתי 5,אתה צריך רק 1 אבל לא מצאתי מכירה של יחיד)

http://www.ebay.com/itm/5-PCS-DC-Connector-Cable-Power-Adapter-Plug-Male-2-1x5-5mm-for-CCTV-/191444378974?pt=US_Surveillance_Cables_Adapters_Connectors&hash=item2c92f9655e

חוטים כדי לחבר את כל העסק ולא לעשות סלט בצבעים:

http://www.ebay.com/itm/5M-4-Pin-RGB-LED-Extension-Wire-Connector-Cable-Cord-For-3528-5050-RGB-Strip-/201129597214?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories&hash=item2ed442191e

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אוקיי הבנתי איך לחבר את המוח הזה למתח של הרכב

אבל ה"מוח" הזה מתחבר לקצה של הרצועת לדים שהיא באורך של 5 מטר

נניח ואני חותך מזה 30 ס"מ למקום אחד,

נשאר לי 4.7 מטר שלא מחוברים לשום דבר...!

אני אצטרך לקנות 4 מוחות כאלה?

פורסם (נערך)

לא.

אתה מחבר את כל מה שחתכת ביחד!

אחד לשני בשרשרת,ובסוף למוח.

חיבור אפשרי בצורה הזאת:

ללא שם.jpg

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המוח מתחבר לכל מקור חשמל 12v ברכב ומאוד מומלץ שהוא יהיה תלוי בפעולת סוויץ.

כלומר ללא סוויץ לא יעבוד. במקרה ותשכח לכבות או משהוהכזה.

יתרון נוסף הוא שאם לא כיבית את הלדים והוצאת סוויץ אז כשתחזור לרכב ותשים סוויץ זה ידלק אוטומטית על המצב האחרון שהיית בו .

פורסם

ובצד השני ללדים.

התאוריה של כל העסק פשוטה,הבלאגן האמיתי זה לבצע התקנה אסתטית ונקייה.

פורסם

רדיו דיסק,מצת יהיו אופציות נוחות.

כל מה שמקבל 12V כשהמפתח במצב ACC או ON כדי שלא יקרה מצב שהלדים ידלקו תמיד והמצבר יתרוקן.

פורסם

אוקיי.. עכשיו שאני אבין, התרשים שציירת לא ממש הגיוני. לרצועת לדים יש 4 חיבורים ואני שם לב שרק שלושה מהם מתחברים כך שבכל רצועה נשאר חיבור אחד ריק. כמו כן בקצה הרצועה אין שום חיבור.. איך זה מתבצע?

פורסם

התרשים אכן לא הכי מדוייק.

יש 4 חיבורים:

אדום,ירוק,כחול ושחור. הם פשוט מתחברים אחד לשני.

בשני הקצוות של כל פס יש את אותם החיבורים.

• תוכן חדש...