Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני שוקל לקנות ניסאן מיקרה 2011 מליסניג עם 100K ק"מ.

החברה הגישה לי את בדיקת הרכב ולא ממש הבנתי איך קוראים את זה.

שלדת מרכב- "מצב פנימי: מנגנוני שמשות פגומים = תקוני מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה במרכב מימין= תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך, מעיכות פנלים, נזק לפגושים."- ארמית בשבילי.

אני אשמח לקבל תרגום ולדעת אם הרכב בסדר ואלו מכות קטנות או שמדובר במשהו שיכול לסכן את בטיחות הנסיעה.

תודה רבה מראש.

פורסם

כלל חשוב-לקחת מטעמך לבדיקה,כבר ראינו פה הבדלים בין הבדיקה שלהם לבדיקה שהלקוח קיבל במכון שהוא בחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ערב טוב,

אני שוקל לקנות ניסאן מיקרה 2011 מליסניג עם 100K ק"מ.

החברה הגישה לי את בדיקת הרכב ולא ממש הבנתי איך קוראים את זה.

שלדת מרכב- "מצב פנימי: מנגנוני שמשות פגומים = תקוני מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה במרכב מימין= תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך, מעיכות פנלים, נזק לפגושים."- ארמית בשבילי.

אני אשמח לקבל תרגום ולדעת אם הרכב בסדר ואלו מכות קטנות או שמדובר במשהו שיכול לסכן את בטיחות הנסיעה.

תודה רבה מראש.

יש לי נסיון מר עם קומפיוטסט בפתח תקווה, היה שם איזה "מומחה" שהדביק את הדוושה באוטו שלי (כשמכרתי) עד למנתק, אם זה לא היה לי תלוי בי, הוא היה ממשיך ככה בערך דקה (הוא טוען שצריך לעשות את זה במשך דקה). אין מילים לתאר כמה הוא טועה וחסר כל שביב של ידע במכונאות רכב. הוצאתי מיד את ה"בוחן" מהרכב ואמרתי לקונה שאני לא בודק את האוטו שלי שם.

בכל אופן, במיוחד אם מדובר ברכב מליסינג או מסוחר כלשהו, יש הרבה פעמים קומבינות עם מכוני הבדיקה (לא אומר שזה המקרה שלך, אבל תמיד שווה לבדוק), אני הייתי בודק במכון בדיקה אחר באיזור (יש אחד מומלץ - מכון אהרון, מול הטסט).

לגבי "מנגנוני שמשות", אין לי מושג מה זה אומר, אולי הגומיות שמסביב לשמשה, אולי השמשה הוחלפה... מה שבטוח שזה מאוד מעורפל ואולי יש סיבה לערפול הזה... בדוק פעמיים במיוחד אם אתה קונה מסוחר.

• תוכן חדש...