Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול קצר לאחר חתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז במרץ זה קורה, ואני מתחתן :)

אני ואשתי לעתיד מתכננים טיול קצר באירופה, בערך שבוע, ורצינו לקבל המלצות למקומות שכדאי לנסוע אליהם.

שני המקומות שחשבנו הם רומא וברלין. רוב הזמן אנחנו רוצים להיות בעיר, ויום או יומיים להשכיר רכב ולצאת לראות נופים (אם יש מוזיאון רכב בקרבת מקום, אפילו יותר טוב).

אז, לאיפה שווה לנסוע? מה יש שם?

מודים מקרב לב :-D:-D

פורסם

קודם כל שיהיה במזל(או משתתף בצערך:-D)

מוזיאוני רכב יש לך כמה בגרמניה,פורשה ומרצדס בשטוטגרט ו-BMW במינכן.

אם אתה רוצה גם לעשות סיור במפעל של פורשה תזמין מעכשיו מקום.

בפורשה+מפעל הייתי וגם ב-BMW.במרצדס לצערי לא היה לי זמן.

בשיפוצים...

פורסם (נערך)

יעדים נכונים, אם כי לא הייתי פוסל עוד אי אילו ערים גדולות ובינוניות, כמו פריז או וינה.

בברלין תוכלו לשהות שבוע בלי צורך לצאת מהעיר (מכסימום עד פוטסדאם, זו נסיעה של שעה ברכבת הפרפרית). רומא יותר קטנה כך שבנסיעה של שבוע יהיה כדאי להקדיש 2-3 ימים לנסיעה בסביבה. מבחינת תנועה מומלץ להמנע מנהיגה בתוך הערים, כך שאם תבחרו לשכור רכב עשו זאת בשולי העיר או בנמה"ת.

ושיהיה הרבה מזל טוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרוב לברלין לא מצאתי מוזיאוני רכב, שזה באסה אבל לא deal breaker.

גם לא קרוב לרומא.

פריז גם אפשרות, למרות שממה שבדקתי הרבה יותר יקרה. השאלה היא האם זה שווה את תוספת המחיר ביחס ל, נגיד, ברלין.

פורסם (נערך)

תוכלו להנות בכל אחת מהערים. פריס יותר גדולה ועשירה, מבחינת עושר באתרים נכנסת לקטגוריה עם לונדון. בהתאם ערים אלה גם יותר יקרות, במיוחד לונדון.

ברלין ורומא יותר צנועות, אבל בהחלט יכולות למלא שבוע ומעלה (ברלין), כו 4-5 ימים (רומא - אבל אין בעיה להשלים שבוע עם יציאה קצרה מהעיר). בהחלט יכול להמליץ לכם על עוד ערים שיאפשרו מילוי שבוע, אם כי בחלקן יהיה כדאי לשכור רכב או לנסוע ברכבת לאתרים סמוכים ברדיוס כמה עשרות ק"מ - למשל מדריד, ברצלונה, וינה, אמסטרדם. הזכרתי רק ערים שאליהן מגיעים בטיסה ישירה מת"א, כיון שנכונות לטיסות המשך או נסיעה ברכב\רכבת הופכת את המבחר לבתי נתפס. לדוגמא - בחנוכה לפני שנה ביליתי 4 ימים בליסבון וסביבתה הקרובה וידוע לי על הרבה אתרים ברדיוס קצת יותר גדול, כאשר מדובר במדינה זולה במיוחד - אבל הטיסה היתה דרך פריס, ולמעשה בחרתי בה בין השאר כיון שמצאתי כרטיסי טיסה זולים במידה חריגה.

לא המלצתי על בירות מזרח אירופיות כמו פראג או בודפשט כיון שהן הרבה יותר קטנות וימלאו 2-3 ימים בלבד, ומעבר לכך יהיה צורך לחפש אתרים ברדיוס יותר גדול.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...