Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי וחברות הפורום,

השאלה שלי מחולקת ל-2 .

הראשונה- אני ננעלתי על רכישת רכב מדגם טויוטה יאריס שנתון 2002-2005. הצרכים שלי בסדר יורד" אמינות, תחזוקה זולה, תקציב של עד 30k, נסיעות בינעירוניות בעיקר לעיתים רחוקות. בחירה נבונה?

השניה- כבר חודשיים שאני מבלה בחיפושים. קראתי המון, בעיקר כאן בפורום ממה כדאי להתרחק, ובינתיים הכל נראה לי לא אמין. אפרט: משיחת טלפון עולה כי מי שמוכר את הרכב, לא בעל הרכב במציאות, הסיבה שהם נותנים לשאלה מדוע הם מוכרים את האוטו נשמעת מעומעמת ומגומגמת. אני מאוד חוששת לקנות חתול בשק, ונדמה לי שבשל העובדה שאני בחורה או אפילו סתם מישהי לבד ללא עזרה מקצועית לצידי, תמריץ מוכרים לעבוד עליי. ושוב, אני לא מקצוענית, זהו רכבי הראשון שאני קונה ואני פוחדת לפספס משהו. ( יש לציין שאני מעוניינת ברכישת רכב יד1-2 מהשוק הפרטי בלבד).

אז לגוף השאלה, ראיתי שישנם כאלו שמציעים את שירותיהם בעזרה בקניית רכב. זה מקובל? יש המלצות ? שווה את המחיר ( אני חושבת שהם לוקחים בין 1500-3000 ש"ח ) ? יש המלצות אולי למישהו ספציפי?

 

אשמח לדעתכם/ן

תודה רבה !!

פורסם

ליפני שאת קונה את הרכב אני ממליץ לך בחום לקחת את הרכב למקום של בדיקת רכב ליפני קנייה , שם הם יבצעו בדיקות ויתנו לך דו"ח של מצב הרכב.

את הדו"ח הזה את מצלמת ומעלה לכאן לפורום והמומחים של הפורום ינתחו אותו ויגידו לך אם לסגור עסקה או להמשיך לרכב הבא.

בדיקה כזו עולה 500 ש"ח אבל היא עדיפה מאשר שתקני רכב בלי שאת יודעת על מצבו ולאחר מכן תצטרכי לשלם הרבה יותר כדי שהרכב יהיה במצב שמיש ותקין.

 

צייני מאיזה אזור את בארץ וימליצו לך על מוסך בדיקה ליפני קנייה באזורך.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תודה.

אני מאזור ירושלים. על מכון בדיקה זה וודאי. אשמח להמלצה על מכון לבדיקה בירושלים. האם ניתן יהיה מהדוח לבד להסיק על הרכב למי שלא ראה אותו? אני מסוגלת לבצע בדיקה כללית, אולם, למשל, צבע שמן רצוי.. לא בטוח שאני אדע להבחין.. ( לפני הבדיקה במכון).

פורסם

אפשר לעשות דבר כזה:

לקחת את הרכב לבדיקה במכון שימליצו לך כאן עליו, להעלות את הטופס של הבדיקה ולחכות לחוות דעת של חברי הפורום הותיקים.

 

עריכה: אפשר להוריד את הסיכון בכך שקונים מאחת מחברות הליסינג הגדולות/טרייד אין של יבואן (לא מגרשים פרטיים!) וכמובן עדיין לקחת את הרכב לבדיקה.

פורסם

היא רשמה שמדובר בטויטה יארס שנתונים 2002-2005.

אם יש לך אופציה לקחת איתך מישהו שמבין לראייה הראשונית של הרכב זה יהיה מעולה , יכול להיות שהוא יוכל לראות דברים שיעזרו לך לפסול מראש את הרכב ולחסוך לך גם את הבדיקה במכון.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

א. אין מניעה להתקשר ולשמוע את מי שמציע, כמוני, את עזרתו.

ב. חבל שאת נעולה על טויוטה יאריס - זאת מכונית מאוד מבוקשת, אז כל הסוחרים מתנפלים עליה ואז מחפשים פריירים שננעלים דווקא עליה. (כל זה לא בא לומר שטויוטה וטויוטה יאריס זו לא מכונית טובה, אבל כשתביני איזה מכוניות את יכול לקנות בתקציב שלך, שמתקרבות ל- 2010 (מתקרבות, אמרתי, כן?) אני מקווה שתשני את דעתך.

 

מזמין אותך להתקשר, תקבלי מייל עם הנחיות (רובן דומות למדריך שמופיע כאן, אבל אני חושב שיש בהן כמה תשובות לעוד שאלות ותהיות שלך) עם דף זיכרון דברים שמותאם להנחיות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

היי

 

הייתי בדיוק כמוך לפני שנתיים.

 

ממליץ לך לקרוא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

 

את יכולה ללמוד הרבה על הרכב הנ"ל ובכללי על רכבים.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם!

itamar - האם אתה יכול להמליץ לי על טרייד אין של יבואן טויוטה בירושלים? וממה לשים לב במידה ואני החלטתי ללכת עצמאית לבדוק רכב בסוכנות ליסינג/טרייד אין?

( אגב, האם ניתן להשיג שם מכוניות מיד פרטית, מה שיקל עליי למכור אותו אחר כך?) . תודה רבה!

×
×
  • תוכן חדש...