Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כעקרון התקציב הוא 9 אלף ללא חריגה.

הרכב הוא הונדה אקורד 2005 עם דאבל דין מקורי של החברה

ואין יותר מדי אפשריות אקולייזר לפי מה שראיתי..

מחפש קומפוננט, רמקול 6*9 ומגבר להם.

הציעו לי של RAINBOW סדרת T גרמני בעבודת יד

סאב חשבתי על רוקפורד פאנץ 3 12" 600RMS

ומונו רוקפורד T1000.

סגנונות מוזיקה עיקריים : מזרחית וטראנסים למיניהם.

מחפש SQ 80% וכל השאר עוצמה אפשר להגיד..

מחפש מישהו שמבין טוב ויכול לבנות לי את הדבר הכי טוב בתקציב שלי.

פורסם

מציע לך לוותר על ה6X9, זה נועד בדרך כלל לאנשים שלא מתכוונים לקנות סאב. ה6X9 טובים בתדרים הנמוכים שלהם ונותנים תחליף לסאב.

בתקציב הזה אני מניח שלא תוותר על סאב, לדעתי כדאי לך לשים או עוד קומפוננט מאחורה, או זוג רמקולים הכוללים טוויטר עליהם.

לגבי הסאב הייתי ממליץ לך ללכת על סאב קצת יותר איכותי. הרוקפורד הוא אחלה, אבל בתקציב הזה אפשר להביא סאב שייתן לך יותר סיפוק מבחינת הSQ.

ותסביר את עצמך מבחינת HU. אתה מעוניין להישאר אתו או שאתה מעוניין להחליף למשהו יותר איכותי?

ועוד משהו, אתה נעול על מוצרים חדשים? כי ישנם בפורום מכירה מציאות גם למוצרים היי אנד במחירים טובים שיחסכו לך כסף/ישדרגו את רמת המוצרים שאתה יכול לקנות עם אותו תקציב.

.The different between men and boys, Its the price of thier toys

----------------------------

Eclipse | ARC Audio | Eton | DC Audio

פורסם

קודם כל אתה צריך להבין את הבסיס של איך מערכתת צריכה להיבנות.

הבסיס הוא במה קידמית (קומפוננט) והשלמה אחורית (סאב) אני אומר בכוונה השלמה כי הסאב משלים צליל ולא "מנגן" מאחורה.

לפחות ככה זה מערכות SQ.

ההמלצה שלי תהיה סגנון כזה : סט איכותי לבמה קידמית במידת האפשרות לעשות 3-WAY (זה כמובן דורש בניות ועבודה לא קטנה...) עם לא אז 2-WAY איכותי.

מגבר 2 ערוצים טוב שיגביר את הקומפוננט , מונו וסאב כמובן.

וכדי לחפר על ה HU המקורי והלא איכותי בעליל תוסיף פרוססור מהסגנון של JBL MS-8 , ROCKFORD 3-WAYSIXTY , BIT-ONE וכו...

בהצלחה :)

2017 Type R

פורסם

התוצאה הכי טובה דווקא לא צריכה להיות יקרה

מספיק סט קומפוננט טוב מקדימה

סאב עם תיבה מתאימה ומגבר

כמובן שאיטום בדלתות וגם בבגאז

יוסיף המון

אבל אם אתה נשאר עם המערכת המקורית אז אתה תהיה חייב להתקין גם מנחת על מנת לחבר את היחידת-ראש למגבר

או שאפשר להתקין פרוססור שיכול לתת לך אפשרויות לשדרוג בעתיד

אבל הוא יעלה יותר וגם נדרש לכוון אותו וצריך גם לשלם על הכיוון

בכל מקרה תמיד כדאי לגשת למישהוא מיקצועי שיבצע כיוון למערכת לאחר ההתקנה

בשביל להגיע לניצול מירבי ואיכות סאונד הגבוהה ביותר שניתן להוציא מהמערכת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ממליץ לך להחליף את יחידת הראש למשהו יותר איכותי,לגבי קומפוננט ביום שבת הקרוב יש מפגש ממליץ לך להגיע ולהתרשם מכמה סטים ככה פחות או יותר אתה תדע לאיזה סט אתה מתחבר.

פורסם

ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה מקורית בלי יותר מדי אפשריות כיוון

הצלחתי להשיג hu 9550 בלי כסף

זה נותן את כל התקציב לקומפוננט טוב קדמי

סאב, מונו, מגבר, ורמקול אחורי

אני יודע ש 10 זה לא בשמיים אבל תנסו להסתדר..

פורסם

אין צורך בשני מגברים זה מיותר

עדיף לקנות מגבר אחד שיספיק גם לסאב וגם לקומפוננט

בכל מקרה הסכום שאתה תוציא על רמקולים אחוריים + ההתקנה שלהם

וזה אומר שצריך עוד מגבר בנוסף

לא משתלם

בכסף הזה אתה יכול לרכוש חלקים איכותיים יותר

פורסם

אם בכוונתו לעבוד פאסיבי ואין לו יידע נרחב בנושא כדי לעבוד אקטיבי הייתי ממליץ עדיין לרכוש 2 מגברים,אחד 2 ערוצים איכותי ועוד מונו לסאב.

Scan Speak

פורסם

ההמלצה שלי תהיה קודם כל לעשות סקר שוק טוב, שיעורי בית.

1. לבדוק אם ליחידת הראש יש יציאת מגברים או שאין לה - מנחת זה משהו שהייתי רוצה להמנע ממנו אבל אם אין שום כוונה או רצון לשנות את מערכת המקור ואין יציאת מגברים אז אין דרך להמנע משימוש במנחת ולכן, יש לבחור מנחת איכותי ככל האפשר- במקרה הזה פרוססור עם אינגרציית OEM יהיה הדבר הראשון שאני יכול לחשוב עליו - ההמלצה כאן תהיה על BIT TEN.

אולי ליחידת הראש אין יציאת מגברים אבל כן יש לה יציאה דיגיטלית - במקרה כזה BIT TEN D ואין יותר מה לדבר במקרה כזה על איכותה של יחידת הראש.

2. לגשת ולשמוע כמה שיותר מערכות, רכבים ועמדות הדגמה ולרכוש סט קומפוננט טוב - או סט קומפוננט רמת כניסה מוצלח או סט קומפוננט רמת ביניים טוב.

3. אני ממש לא אוהב את הרעיון של גישור לסאב - לא מוצלח ברוב המקרים מהרבה סיבות שקשורות לרצפת רעש, דאמפינג פקטור ואופן עבודת מגבר בגישור ולכן אמליץ או על מגבר מונובלוק לסאב וופר ומגבר שני ערוצים חזק לסט הקדמי.

או במידה ואכן יבחר כאן לעבוד או אקטיבי או BI WIRE דרך קרוס פסיבי - מגבר ארבעה ערוצים לסט הקדמי + מונובלוק לסאב וופר.

4. להשאיר כ2000 שקלים תקציב לבידוד הדלתות הקדמיות ורצוי אם יתאפשר לדלת תא המטען ורצפת תא המטען (דלת תא המטען יותר קריטי).

5. לגשת למתקין טוב שיודע לעשות התקנה טובה וראוייה. עלות ההתקנה תלויה במתקין שיבחר.

6. לגשת לאיש סאונד לכוון סופי של המערכת. בין 300 ל500 שקלים.

זה בעיניי התהליך הנכון כאשר הדגש הוא על בידוד, התקנה וכוונים - לאחר מכן על אופטימיזציה של הHU, לאחר מכן הסט הקדמי ורק לבסוף על הסאב וופר והמונובלוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה כבר בינו לבין מי שפונה אליו - עדיין - כוונים ובידוד הרכב והתקנה ראויה - שלושת החשובים בהרכבת מערכת, בעיניי.

הרשיתי לעצמי לערוך לך את ההודעה ואני אומר למה - בזמנו אתה התלוננת על פרסום סמוי וכרגע עשית זאת בעצמך.

אבל, אני מרשה למסור המלצות מאז שהגדרתי כאן את הדיעה שלי בנושא ולכן אכתוב על מי מדובר - רונן נאור.

כל השאר - חיפוש יניב תוצאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

לפי מה שאני יודע אין יותר מחירים מועדפים לחברים או לקוחות

המחיר הוא זהה לכולם והסכום עומד על 1000₪

ואני למדתי על המערכת שלי שאין דבר יותר חשוב מכיוונים!

רונן הראה לי והסביר לי שגם אם האלמנט לא נמצא בזווית האופטימלית עדיין אפשר להגיע לתוצאה מרשימה

גם כשיש לך דאבל וופר על בניית פיבר חובבנית בלי בידוד

והתוצאות מדברות בעד עצמן..

עריכה אחרונה על ידי BMW_525_89

פורסם

זה כבר לשיקול פותח השרשור.

Pioneer TS-X150

פורסם
זה כבר בינו לבין מי שפונה אליו - עדיין - כוונים ובידוד הרכב והתקנה ראויה - שלושת החשובים בהרכבת מערכת, בעיניי.

הרשיתי לעצמי לערוך לך את ההודעה ואני אומר למה - בזמנו אתה התלוננת על פרסום סמוי וכרגע עשית זאת בעצמך.

אבל, אני מרשה למסור המלצות מאז שהגדרתי כאן את הדיעה שלי בנושא ולכן אכתוב על מי מדובר - רונן נאור.

כל השאר - חיפוש יניב תוצאות.

העם בידוד הוא בעקיפין התורם הראשי לאיכות הסאונד\הדגשת המיד באס?

פורסם

מבחינתי מדובר בפתרון שהוא באמת עקיף אבל אני רואה בזה כגורם ישיר להבטחת ביצועי מערכת טובים.

הבידוד של הדלת גם מסב אותה בעצם לתיבת תהודה ובנוסף הוא מוריד את תדר רזוננס הפח לתדר בלתי שמיעה ועל הדרך גם חוסם רעשי כביש - או אם הבידוד כולל בתוכו שכבה סופגת גלי קול אז בהחלט מבודד מרעשי רוח, דרך, כביש.

בסופו של דבר ההגיון הוא מאוד פשוט - פחות רעשי רזוננס פח + פחות רעשי דרך, כביש ורוח + תיבת תהודה מתאימה יותר לרמקול == יותר סאונד, הגבר ואיזון נכון יותר של תחום התדר שמתנגן בתוך הרכב.

עכשיו תוסיף על זה כיווני מערכת שכוללים פגיעה בפאזות החשמליות והאקוסטיות הנכונות (הודות לקטביות, בחירת מתלול (סלופ), ביצוע איקולציה וTC והנחתות) ואתה מקבל מערכת שנשמעת נכון ומנגנת נכון.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...