Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לרגל התרחבות המשפחה אני צריכה לשדרג רכב. כרגע נוהגת על ניסאן אקו-מיקרה , הילוכים.

זקוקה לרכב משפחתי שיכיל 5 נפשות . דרישות: בטיחות וחסכון. הרכב נוסע בממוצע 120 קמ ליום.

חשבתי על טויוטה קורולה.

אשמח להצעות, תודה, שרון.

פורסם

אני חושבת שבסביבות 70-80 k.

ובנוגע להיברידיות אמרו לי כי אחרי 3 שנים הסוללה מתחילה לעשות בעיות (הונדה).

מה אתם אומרים?

פורסם

ממליץ לבדוק רנו פלואנס דיזל, הרכב חסכוני מאוד, מנוע חזק, מרווח, בטיחותי ונוח לנהיגה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הפלואנס דיזל אכן אופציה טובה ואיכותית, מאוד נוחה ומומלצת.

בקשר להיברידי, זה תלוי בטיפולים ובאכפתיות לרכב כמו כל דבר. אני מכיר מספר אנשים שיש להם היברידי של הונדה מכמה דגמים ואין להם בעיות עם הסוללה והם בעלים של הרכב כבר כמה שנים טובות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
אני חושבת שבסביבות 70-80 k.

ובנוגע להיברידיות אמרו לי כי אחרי 3 שנים הסוללה מתחילה לעשות בעיות (הונדה).

מה אתם אומרים?

אין סיבה לרכוש רכב סדאן משפחתי עם מנוע בנזין בתקציב הנ"ל במיוחד עם נוסעים 120 ק"מ ליום שזה המון. על הסוללות יש אחריות, אם למשל קנית רכב היברידי מתחת למחיר המחירון ואת מחליפה את הסוללות, יש לך שקט נפשי לכמה שנים טובות.

אם הנסיעות בעיקר מחוץ לעיר- הייתי הולך דווקא על הכיוון של דיזל ולא היברידי אבל בכל מקרה- לא על משפחתית בנזין סטנדרטית.

פורסם

שלום שרון,

קודם כל - מזל טוב!

ולעיניננו:

מהניסיון שלנו באלדן ומהניסיון של רבים נוספים בתחום הרכב בישראל, הסוללות של הרכבים ההיברידיים מחזיקות ברוב המקרים הרבה יותר משלוש שנים. אבל קחי בחשבון שהדגם ההיברידי של הונדה שמתאים לתקציב שלך הוא הונדה אינסייט, והוא עלול להיות צפוף למשפחה עם 5 נפשות.

אם את מחפשת בטיחות וחיסכון אז רנו פלואנס דיזל בהחלט תוכל להתאים לך. היא חסכונית מאוד בדלק ודי בטיחותית (6 כריות אוויר). היא אפילו מרווחת מאוד, כך שיהיה מקום לכל חמשת חברי המשפחה.

אפשרות טובה נוספת היא קיה פורטה. לדגמי 2011 ו-2012 יש גיר אוטומטי עם שישה הילוכים שמספק צריכת דלק טובה יותר. גם היא די בטיחותית והיתרון שלה על פני הפלואנס דיזל הוא גם במחיר הנמוך יותר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...