Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים חייב את עזרתכם המהירה לפני שאני מכניס את האוטו למוסך, בתקופה האחרונה מידי פעם קורה לי שלאחר נסיעה נגיד מהעבודה הביתה, כשאני מגיע לחניה בבית ועוצר, מעביר מd ל-p יש נפילת סלד משמעותית שלעיתים רחוקות מסתיימת בכיבוי מוחלט של המנוע.

היום פעם ראשונה קרה לי דבר מוזר, קצת לפני הבית, נתקעתי בפקק קטן שהיה בירידה, בעצירה הראשונה הכל עדיין עבד, לאחר מכן ששיחרתי את הברקס כדי להתחיל לנסוע ואז כאשר שוב נעצרה התנועה ולחצתי על הבלם פתאום המנוע נכבה, עצרתי את הרכב(בלי מנוע) כיביתי סוויץ והפעלתי ומה שקרה לאחר מכן זה ששוב שיחררתי בלם כדי להתחיל לנסוע וברגע שלחצתי שוב על הבלם המנוע כבה, עצרתי בצד והמתני כמה שניות ולאחר מכן המשכתי בנסיע וזה לא חזר.

אני ממש דואג מהעניין הזה כי זה עלול לקרות גם בנסיעה מהירה או בירידה תלולה, האם למישהו יש רעיון או מכיר תופעה כזו ויכול להכווין אותי לגורם?

תודה מראש על כל עזרה!

פורסם (נערך)

אתה יכול לפרק ולנקות לבד , חפש בפורום יש מדריכים לעשות את זה.

איפוס מחשב נעשה על ידי ניתוק המצבר לכ 10 דק' וחיבורו מחדש.

לאחר החיבור יש לתת לרכב לעבוד עד שהוונטות קירור מנוע יכנסו לפעולה ויתכבו.

הנוסף לכל תבדוק שאין קרעים בצנרת של המנוע. ובציוחד בצינור שהולך למגבר בלם (יושב על קיר האש בצד הנהג )

עריכה אחרונה על ידי isralex
פורסם

ישראל תודה על התגובה, לאחר חיבור המצבר, אני אמור להניע את האוטו ואז לחכות שהוונטות יכנסו לפעולה ויתכבו או שפשוט אחרי החיבור זה אמור לקרות מעצמו בלי להניע את הרכב?

• ספונסר פורום
פורסם
אתה יכול להמליץ על מוסכים באזור הצפון שעושים את זה?איפוס מחשב מחייב מוסך מורשה?

אזור הצפון גדול מאוד, אתה יכול להיות קצת יותר ספציפי?

• תוכן חדש...