Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Leon 1.2tsi DSG Style, כן? לא? שחור? לבן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דב, אין בעיות במגאן :-)

Mike808, המחיר במוטורי מעניין, אך בכל זאת מדובר במכוניות שעומדות מעל שנה... (מעניין, איך היבואן הזה לא מצליח לשווק מכונית מאד מוצלחת).

הייתי מעדיף להוציא אקזמפלר טרי יותר במחיר של 119K.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא בטוח שרכב שימכר במחיר מלא שוכב פחות זמן.

הרי גם במבצע של הוט וההסתדרות נמכרו מכוניות, אתה חושב שלא עשו מאמץ בסוכנויות קיה בכל הארץ להיפטר קודם מהרכבים שנמצאים קרוב לשנה בארץ?

פורסם

אני אישית חושב שההצעה מצוינת. אבל אם אתה מחפש מעט יותר כוח, מה דעתך על 308? זה לא מטוס, אבל חזקה יותר מהמתחרות.

פורסם

נכון שהרכב מושמץ כאן בפורום אבל בטרייד אין של פורד ומאזדה היו להם (לפחות לפני שבוע) פוקוס 1600 ברמת גימור ספורט יד 1 0 ק״מ שנרשמו על שם היבואן ב 110000 על הכביש...

פורסם

לא נהגתי בלאון אבל באוקטביה המנוע הזה עושה עבודה מצוינת. מי שכתב שהוא מתאים לסופר מיני לא נסע בו כנראה. בנהיגה רגועה הוא מאוד חסכוני (15-16 קמ"ל בקלות, תלוי בתנאים המשתנים) וכשצריך זמינות כוח לתאוצות ביניים (עקיפות זריזות) "קיק", השהיית טורבו של שבריר שניה והאוטו מזנק וטס. ברור שאז זה בא על חשבון הצריכה אבל מי שיודע לנצל את המנוע נכון, נהנה ממנו מאוד גם בנהיגה וגם בכיס.

פורסם

לא צריך להגזים ולהגיד טס, אבל במהירויות של עד 80-90 קמ"ש הוא מגיב מעולה (ביחס ל1.6אוטומת). מעל הוא מתחיל להיחנק קצת ומרגישים שהוא בעל נפח צנום, אבל עדיין הרכב נוסע טוב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנוע ה-1.2 הוא מנוע שמתאים בעיקר לסופר מיני (והוא אכן מותקן ברוב הרכבים מהסוג הנ"ל של הקבוצה)

המנוע הזה מותקן דווקא בעיקר ברכבים המשפחתיים של הקונצרן, והוא מתאים לרכבים משפחתיים לא פחות ממנוע 1.6 אטמוספרי שאתה כנראה עדיין מקובע עליו...

למעשה, הוא מציע גמישות עדיפה בהרבה, שלא לדבר על צריכת דלק טובה יותר.

פורסם

חלק ירימו גבה, אבל ממה שלי יצא לחוות, השילוב של VAG מרגיש טוב יותר מזה בקרוז.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר אתה ממש צודק. מנוע הטורבו בקרוז ובאסטרה לא מרגיש עם 140 כ"ס. להבדיל ממנועי VAG שמרגישים שיש להם יותר כוח ממה שמוצהר.

פורסם

כותב מניסיון הא? :-P

לא נגלוש, אבל לדעתי השילוב הזה הוא שילוב מעולה (DSG + TSI) מבחינת ביצועים, גם ב-1.2, כך שאם פות"ש לא לחוץ ליותר מידי כוח, זה די והותר. כן, גם בלאון.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השילוב אכן מעולה, מלבד נסיעה בפקק, אבל אני לא בטוח שלגיר יש רק בעיית תדמית. אני שמעתי על לא מעט תקלות בכפולי מצמדים בכלל. לדעתי השילוב המנצח כיום הוא זה שיש ל-PSA: טורבו-בנזין ותיבה פלנטרית אוטומטית של אייסן היפנית.

• תוכן חדש...