Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפי סקר - פיאט 500 הכי לא אמינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כתבה של ידיעות אחרונות מ3.11 פיאט 500 תופסת מקום ראשון ברשימה לא מחמיאה של עשרת המכוניות עם הכי הרבה בעיות אמינות בארה"ב . הרי הרשימה:

1. פאט 500 .בעיות :העברת הילוכים, רדיו,חיישני חניה, מע' ניווט

2. ג'יפ צ'ירוקי (4 צילינדר) : רדיו, העברת הילוכים

3. פורד פיאסטה :גיר מחליק, העברת הילוכים

4.ניסאן פת'פיינדר -גיר ,ממיר מומנט

5.מרצדס CLA250 : רעידות, מע' סטריאו

6. שברולט קרוז 1.4T :גל הינע, סרנים

לעניו דעתי כל מכוניות הנ"ל מיובאות לארץ

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

באיזה מקום מופיעים מותגי פולקסווגן? אני שואל בגלל הגירים שלהם ומנוע ה- 1.4 TSI עם המגדש על שנחשבים לבעייתיים.

ולגבי הפיאט הנושא מוכר מכל מיני כתבות אחרות - אבל קחו בחשבון שרדיו, חיישני חניה ומע' ניווט זה שטויות.

פורסם
באיזה מקום מופיעים מותגי פולקסווגן? אני שואל בגלל הגירים שלהם ומנוע ה- 1.4 TSI עם המגדש על שנחשבים לבעייתיים.

ולגבי הפיאט הנושא מוכר מכל מיני כתבות אחרות - אבל קחו בחשבון שרדיו, חיישני חניה ומע' ניווט זה שטויות.

VW לא מופיע בעשיריה הראשונה. אגב, לפי הכתבה, הפיאט 500L זהה לזו הנמכרת בארץ. עוד מצויין שדודג' דארט החולק רכיבים עם אלפא ג'ולייטה המשווקת בארץ נמצא במקום 7. הליקויים שצויינו עבור רכב זה הם: העברת הילוכים, מחשב גיר, חיישני חמצן.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

קצת קשה להתייחס לסקר הזה ברצינות ; אף אחת מהבעיות האלו (לפחות של הפיאט 500) לא עולה בקנה אחד עם "אמינות". כשמישהו אומר לי שרכב מסויים אינו אמין, מבחינתי הכוונה לכך שהרכב נוטה לבקר במוסך מאחר והוא לא מסוגל לנוע באופן תקין.

"בעיות עם העברת הילוכים", בסדר.. כל גיר רובוטי אוכל בלבלות ברמה זו או אחרת, כשאצל החד-מצמדיים התופעה יותר מורגשת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי שאי אפשר להבין כלום באמת מבלי לקרוא את הכתבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה שטויות בעיקר כשזה קורה לאחרים. כשאתה צריך לזבז זמן במוסך על תקלות "שטותיות" של רדיו, חיישני חניה, מע' ניווט ושאר דברים ששילמת עליהם כסף ומתקלקלים, זה מעצבן.

פורסם

חיישני חניה ומערכת ניוט ועל זה נקבע אמינות רכב?

:shock:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה שטויות בעיקר כשזה קורה לאחרים. כשאתה צריך לזבז זמן במוסך על תקלות "שטותיות" של רדיו' date=' חיישני חניה, מע' ניווט ושאר דברים ששילמת עליהם כסף ומתקלקלים, זה מעצבן.[/quote']

נכון. לעומת זאת כשצריך להחליף פתאום מנוע, אחרי 30 ומשהו אלף ק"מ, או להחליף מצמד(ים) בפעם השנייה או השלישית, אתה כבר חסין לזה. כבר לא מזיז לך כלום.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף שהרדיו יעשה קצת בעיות ולא ישמור תחנות מאשר שהאוטו לא יעבוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי אי אפשר לקרוא לזה "בעיית אמינות",מע' מולטימדיה וכו' לדעתי לא ממש נחשב לאמינות ואי אפשר להעמיד את זה באותה דרגה עם בעיות גיר.

פורסם

מה הקשר :|

חוץ מזה על ידיעות לא הייתי סומך בכלום, במיוחד לא על כתבות מתורגמות. עם ה"מקצועיות" שלהם, בסוף תגלה שזה בכלל הפוך ופיאט מקום ראשון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...