Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתימה על כתב סילוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפרש של 150 שקלים ? הייתי ממליץ לך לקחת את ההצעה ולחתום מסיבה מאוד פשוטה: נגיד ותלך לתביעות קטנות על הסכום המדובר, תשלם אגרה מינימלית שעומדת על 51 שקלים, כמה נשאר לנו בקופה? 99 ש"ח אותם אנו רוצים להשיב, כמה שעות המתנה בבית משפט, דלק עניינים וסנדוויץ, הגעת כבר לתקרת ה99 שקלים והכל בשביל עקרון.

מה שווה לך יותר, כסף בבנק או עקרון ? התשובה להחלטתך.

אתה שוכח כמה דברים, את אגרת בית המשפט נהוג לבקש בתור הוצאות משפט. ככה שאם הוא זוכה הוא יקבל את הכסף הזה.

דבר שני במשפט אפשר להכניס הוצאות שנגרמו שלא הוכנסו במשא ומתן הישיר מול החברה - כגון מוניות/שכירת רכב - בגין השבתת הרכב, איבוד ימי עבודה ושעות עבודה (בכל מקרה לדרוש שכר יום עבודה עבור יום המשפט עצמו) וכו .. לפי מה שקרה בפועל.

ותחשוב איך זה מתקבל מהצד השני כשהוא מנסה לחסוך לעצמו 150 שקל וחוטף תביעה שעלולה לעלות לו נניח 1000 שקל יותר מהסכום המקורי וגם לבזבז זמן בהתיעצויות עם עורך דין וגם לשלוח נציג מהחברה ולבזבז לו יום עבודה בבית המשפט .... לרוב אחרי שהם מקבלים תביעה הם פתאום הרבה יותר נחמדים ומוכנים להתפשר וזה באמת נגמר בפשרה רק פשרה שהרבה יותר טובה בשבילך מאשר קודם - מניסיון של 2 תביעות שלי.

והכי חשוב יש כאן הרבה יותר מעקרון

אני רואה 2 דברים חשובים בתביעה כזו כשהיא מוצדקת.

1. אתה מתנסה טיפה במה זה לתבוע ואיך מתנהל משפט.

2. אתה כבר לא תרגיש אפס להבא כשמישהו יכתיב לך תנאים וידחוף לך טפסים לחתום בכוחניות.

פורסם
אילו טענות יכולות להיות לך בעתיד?

הגשת להם דוח שמאי עם כל הנזקים, אם אתה מרגיש שהדוח לא רציני, תיגש לשמאי נוסף לחוות דעת נוספת.

איזה טענות כבר יכולות להיות לך בעתיד ??? יהיה בסדר ... זו המנטרה הישראלית לא ?

תקרא טוב את הכתבה הבאה, היא אמנם קשורה לבקשה לויתור תביעות בנושא עבודה אבל זה נוגע לכל תחום.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=198045

פורסם

1. לגבי ה-150 שקל - אני הייתי מתעקש ומודיע להם שאני יכול לתבוע אותם אם הם ישחקו אותה בעניין הזה.

אבל כנראה שלא באמת הייתי תובע.

2. לגבי כתב סילוק, היעדר תביעות נוספות לגבי האירוע מיום... - מקובל לגמרי לבקש חתימה על כזה. אין שום בעיה.

3. לגבי חוסר ההודאה שלהם באשמה וה"לפנים משורת הדין" וכו' - מעצבן אבל אני לא רואה איך זה פוגע בך. מה אכפת לך?

4. לגבי פגיעות גוף - זה לחלוטין לא רלוונטי פה. הן ייתבעו מביטוח החובה שלך, ולא קשורות בכלל להסדר הנידון פה לגבי נזקי רכוש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בדרך כלל , כאשר משלמים בלי משפט ובלאגן נהוג לחתום על כתב קבלה וויתור שבו כתוב שקבלת כסף לפנים משורת הדין. הרעיון שלא תבוא אחר כך ותטען שיש לך פגיעות גוף או התגלה איזה נזק נסתר שקשור לתאונה. תאכל'ס זה כדי לסגור את העניין.

זה לא קשור לתביעות גוף, נזקי גוף אתה תובע מביטוח החובה שלך לא של הצד השני בלי קשר למי אשם.

פורסם
אתה שוכח כמה דברים, את אגרת בית המשפט נהוג לבקש בתור הוצאות משפט. ככה שאם הוא זוכה הוא יקבל את הכסף הזה.

דבר שני במשפט אפשר להכניס הוצאות שנגרמו שלא הוכנסו במשא ומתן הישיר מול החברה - כגון מוניות/שכירת רכב - בגין השבתת הרכב, איבוד ימי עבודה ושעות עבודה (בכל מקרה לדרוש שכר יום עבודה עבור יום המשפט עצמו) וכו .. לפי מה שקרה בפועל.

ותחשוב איך זה מתקבל מהצד השני כשהוא מנסה לחסוך לעצמו 150 שקל וחוטף תביעה שעלולה לעלות לו נניח 1000 שקל יותר מהסכום המקורי וגם לבזבז זמן בהתיעצויות עם עורך דין וגם לשלוח נציג מהחברה ולבזבז לו יום עבודה בבית המשפט .... לרוב אחרי שהם מקבלים תביעה הם פתאום הרבה יותר נחמדים ומוכנים להתפשר וזה באמת נגמר בפשרה רק פשרה שהרבה יותר טובה בשבילך מאשר קודם - מניסיון של 2 תביעות שלי.

והכי חשוב יש כאן הרבה יותר מעקרון

אני רואה 2 דברים חשובים בתביעה כזו כשהיא מוצדקת.

1. אתה מתנסה טיפה במה זה לתבוע ואיך מתנהל משפט.

2. אתה כבר לא תרגיש אפס להבא כשמישהו יכתיב לך תנאים וידחוף לך טפסים לחתום בכוחניות.

ברור שאפשר לקחת את זה בתור הוצאות משפט ולהכניס עוד 1001 סעיפי הפסדים נוספים, העניין החשוב ביותר שזה כפוף להחלטת שופט אם יחרוץ את הדין לטובת הבחור או לטובת צד ג,

כמובן שזו בחירה של הבחור , אני אישית מעדיף כסף בכיס מאשר להוציא עוד כסף במטרה של "אולי לקבל" , מעולם לא הייתי איש של הימורים וסביר להניח שגם לא ארצה להיות בעתיד. "טוב ציפור אחד ביד מאשר שתיים על העץ"

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...