Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

לא מזמן התחדשנו בסיטרואן C4, מחפשים מוסך מומלץ לטיפול שגרתי+ תיקון פלסטיק שנפל מתחתית הרכב אחרי שפשוף של המדרכה.

במורשה רחובות (אור-מור) המחירים פשוט הזויים- בערך 1000 שקל לטיפול בסיסי (שמן, פילטר וכו).

מישהו יכול להמליץ על מוסך באזור? (אשדוד עד ראשון)

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל מוסך רוסקי באשדוד, אני בטוח שהוא יוכל לתת לך הצעת מחיר זולה יותר לטיפול קטן.

אגב, שים לב שבאתר של סיטרואן מופיע מחירון אחר וטיפול קטן ל-C4 בנזין 1.6 ליטר אמור לעלות 440 ש"ח ולא 1000.

לגבי הפלסטיק - אלעד שירותי רכב זאת הכתובת בשבילך.

פורסם

יש גם את אורן שירותי רכב ליד ראשון. (חולון)

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נסי את מוסך "הדרום" - ניר גרמה.

אם תגידי שמקס שלח אותך,בטוח שתקבלי גם הנחה נוספת.

לא מוסך יפה ומנצנץ- אבל אני יכול להעיד עליו שהוא אמין, מקצועי, ובחור ישר.

פורסם

מוסך עצמון בנס ציונה. יש לו המון ניסיון בסיטרואן, הוגן ישר ובטוח לא יקר כמו המורשים.

מה שכן, טיפול שגרתי אני מבצע במוסך "עצמי", ולגבי הפלסטיקה, נראה שזאת עבודה לפחח (או עבודה מאוד פשוטה).

פורסם

אתן גם את דעתי, אורן שירותי רכב בחולון הוא הבית לצרפתיות בשבילי. הבנאדם פשוט אומן בעבודתו, אמין, ישר, הגיוני, ולכל תקלה מצא לי פיתרון במחיר טוב.

נמצא בחולון. אם עכשיו היה לי רכב צרפתי, וכל רכב בכללי, לא הייתי מהסס לרגע ונוסע ישר אליו.

• תוכן חדש...