Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחר רכב אמין ויחסית זול עד 25 אלף נעצרתי על פיאט פונטו גרנדה

ראיתי בימים האחרונים 2 רכבים די דומים מבחינת הנתונים 2007 יד 2-3 עם 110000 ק''מ

עכשיו הדבר הנוסף המשותף וכאן המוזרות בדבר זה שבשני הרכבים הקודן נותק עקב בעיות חשמל שהוא גרם ברכב

אז לי זה נראה קצת יותר מצירוף מקרים אלה יותר בעיה כרונית אז כאן השאלה האם באמת קיימת איזה שהיא בעייה קבועה בדגם הנ''ל?

ואני גם לא יצליח לפתור את זה?ו שזה משהו מקרי וצריך לחפש מועמדות נוספות?

כמו כן יש לי מועמדות של דייסטו סיריון 2008 יד 2 אבל עם 210000 ק''מ ב-25K האם זה משהו כדאי ????

פורסם

אין שום סיבה לקנות רכב עם 200 אלף ק"מ, כאשר יש רכבים משנתונים דומים עם כמעט חצי.

בכל מקרה, אין קודן בפונטו. בכלל. ברכבי פיאט יש בד"כ אימובילייזר מקורי שמוטמע בתוך המפתח.

אם יש קודנית נוספת, זו דרישה של הביטוח שכנראה אין בה צורך ברגע שהרכב לא מבוטח במקיף.

פורסם

קודם כל אין לי ספק שיש סיריון עם פחות מ 120000 ק''מ באותו שנתון אבל גם המחיר בהתאם באזור ה 37K אני שאלתי על כדאיות הקנייה במחיר הרלוונטי

ולגבי הפונטו סביר להניח שזה דרישה של הביטוח ואיני מעוניין לשלם יותר על ביטוח בגלל מחסור בקודן אז אני חוזר על השאלה האם שזה בעייה ידועה או משהו מקרי שנפל פה בשני הרכבים האלה

פורסם

עזוב את הסריון,מה שעולה זול יכול לעלות ביוקר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התקנה של קודן חדש עולה 300 שקל, אז לא זה מה שאמור להרתיע אותך.

לי אישית הייתה פונטו עם קודן מנותק, זרקתי אותו לפח והמשכתי בחיי.

פורסם

בפונטו איבו 2010 מותקן קודן, אין אפילו רמז קטן לבעיות חשמל.

יכול להיות שהיה מדובר בהתקנה אצל אותו החאפר ומשהו השתבש בדרך?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חלק מהרכבים בארץ, עוברים מסכת של "התעללויות" כאלו ואחרות בדמות התקנות מוזרות יותר או פחות של קודניות דיבוריות וכל מיני מריעין בישין.

אני לא אומר שאין צורך להתקין (למשל - גלאי רברס) - אבל צריך לעשות זאת נכון.

לא נראה לי שהפיאטים שראית סבלו מתקלות חשמל כרוניות. זה יותר נוטה להתקנות חאפריות כמו שצויין בהודעה מעליי (שגרמו לתקלות).

לגבי הסיריון - אני בטוח שתוכל למצוא אחרת עם נתונים טובים יותר (פחות 100K על מונה הק"מ.).

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי הפיאט תודה רבה

ולגבי הסיריון אתם קצת יוצאים מנקודת הנחה מוטעת זה ברור לי לחלוטין שאפשר למצוא רכב עם פחות מ 100000 בשנתון הזה רק שגם המחיר יעלה ביחס הפוך לאזור ה - 40 אלף ואין לי כסף כזה בעוד הרכב הזה נמכר ב 25 אלף ופה השאלה בעצם האם היחס של עלות/סיכון/תועלת שווה לקנות רכב כזה

פורסם

לא נראה לי שאתה מקבל איזו תמורה עדיפה בסיריון על הפיאט (למעט הגיר האוטומטי). למעשה עבור הגיר האוטומטי והסחירות העדיפה של הסיריון על הפיאט, אתה משלם פרמיה יקרה מדי, בדמות כמעט 100 אלף ק"מ אקסטרא, שיעלו לך עוד הרבה כסף במוסך אח"כ.

פורסם

אין סיבה לקחת את הסיכון למרות שקילומטראז׳ גבוה לא מעיד על המצב של הרכב.

אני עם ניסיון לא מעט עם פונטו כמעט מכל השנתונים והדורות, אין בעיות חשמל מיוחדות שאין ברכב אחר, במידה ותמצא אקזמפלר שמור, לך על זה. הפונטו נותנת תמורה טובה, נוחות ואמינות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...