Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2005 עם 230 אלף קילומטר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, יש לי חבר מאוד דאגן, וקצת חופר לי. החלטתי לפנות לערכאות, להלן אתם.

לחבר יש סובארו אימפרזה שנת 93 עם מיליארד קילומטרים בערך, הרכב שותה דלק כמו מרכבה סימן 3 עם נזילת דלק.

קומפרסיה על הפנים, לא זוכר פרטים מדוייקים אבל המנוע לא עובד טוב.

אין מזגן, הגיר האוטומט מקרטע.

ויש עוד המון שטויות, בקיצור לצבוע בכחול ולזרוק לים!

אחותו הציעה לו מאזדה 6, 2005, יד 4. עם 230 אלף קילומטר, ב18 אלף שקלים חדשים.

הבחור חופר לי שהוא דואג ש230 אלף ק"מ זה הרבה והמנוע יכול למות לו, או הגיר.

מה דעתכם בנושא? כמה יכול להחזיק מנוע 2000 של מאזדה 6? גיר?

בהנחה והרכב מטופל טוב, מה שהוא באמת.

תודה רבה מראש. מתן.

פורסם

המנוע ישרוד, השאלה היא מה החליפו ברכב. יש מצב שבטעות הוא אפילו שווה את הסכום שהיא מבקשת.

אנא פרט היסטורית טיפולים מהשנים האחרונות. רכב כזה, בלי לדעת מה הוחלף ומה עוד דורש החלפה, אף אחד לא יכול להגיד לך עליו כלום.

סתם מתוך עניין, איזה תת דגם והאם כל הידיים פרטיות?

מבחינת צריכה, צפה ל 1:10 משולב במקרה הטוב.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תודה על תשובתך.

אני אנסה להשיג מחר ממנו היסטוריית טיפולים.

בקשר למחיר, דווקא ראיתי ביד 2 שיש כאלה שדורשים יותר, משהו כמו 30 אלף בממוצע.

1:10 זה מצויין בשבילו, האימפרזה הנוכחית עושה 1:7-8 גג.

עד כמה ישרוד לדעתך? עוד 20-30 אלף קילומטר? או הרבה יותר?

פורסם (נערך)
תודה על תשובתך.

אני אנסה להשיג מחר ממנו היסטוריית טיפולים.

בקשר למחיר, דווקא ראיתי ביד 2 שיש כאלה שדורשים יותר, משהו כמו 30 אלף בממוצע.

1:10 זה מצויין בשבילו, האימפרזה הנוכחית עושה 1:7-8 גג.

עד כמה ישרוד לדעתך? עוד 20-30 אלף קילומטר? או הרבה יותר?

זה מצויין שהם דורשים, השאלה כמה יקבלו. רכב מהקטגוריה הזאת מאבד המון מערכו. בנוגע למאזדה 6 מהדגם הזה, הייתה לנו כזאת. לא פוסל שיש כאלה ששוות באזור ה30K, אבל בגדול, יש לרכבים האלה שוק די מצומצם בשנתונים האלה. אם אתה כבר משווה למודעות ביד2, שים לב שמדובר באותו תת דגם, ותשווה את הקילומטראז'. אם מישהו דורש 30K על luxery יד שניה שמורה 150000 ק"מ, אחרי טסט וטיפול, עם היסטוריית טיפולים ושימוש במסננים מקוריים בכל טיפול, זה ממש לא אומר שהאקזקיוטיב יד רביעית בעלות מקורית ליסינג (נגיד) 230000 ק"מ של אחותו שווה 18K.

יש עכשיו ביד2 יותר מ260 מודעות למאזדה 6 2004-2006, אני אהבתי את הרכב. חווית נסיעה נעימה וצריכת דלק לא איומה. יש מבחר גדול מאוד ויש אנשים שמוכנים לבוא לקראת הקונה משמעותית.

בנוגע לכמה הרכב יחזיק, הכל תלוי באיך טיפלו בו עד עכשיו. בלי זה לא ניתן לדעת.

עריכה אחרונה על ידי Stone
פורסם

הבנתי, מחר נבדוק דגם רמת גימור. ונבדוק היסטוריית טיפולים.

בכללי המחיר מתאים לו, זה דיי זול, וגם ככה הוא רוצה להעיף את הסובארו המקרטעת.

תודה על עזרתך בשעה מאוחרת זו.

פורסם

טיפולים זה לא הדבר היחיד שצריך לעשות בק"מ הזה.

הרכב עבר הרבה וצריך להחליף לפחות את המיסבים ובולמים כדי שיקבל את הנוחות המקורית שלו

אף אחד לא עושה את זה בארץ

בנוסף הכיסאות שקועים ומשופשפים, הגה מקולף וכל שאר הבלאי שיש לאוטו בשנתון הזה אחרי ק"מ הנ"ל.

שלא נדבר על גיר שלא מעביר הוליכים חלק, אלא אם הוחלף כבר ומנוע עייף.

אני מאמין שלא כדאי לרכוש רכב עם ק"מ כזה גבוה, עדיף למצוא רכב עם סביבות ה 100 אלף ק"מ ולנסוע איתו עד 150-170 ק"מ ולמכור.

פורסם

טוב, אז בשליפה ככה בהודעת sms מגיסו עכשיו, הרכב עבר החלפה של חלקי פרונט, תפוחים וכאלה, צמיגים חדשים לגמרי, וראדיאטור חדש. וכמובן טיפול מלא והכל.

מחר מקווה שנצליח להשיג היסטוריית טיפולים, ואעדכן.

פורסם

נסיעה עירונית המזדה שלי (2006, 5הילוכים) עושה בערך 1:7-8 אולם מחוץ לעיר היא עושה בנסיעה רגועה עם לפעמים רגל חזקה יותר על הגז סביב 1:10.

אחלה רכב, טיפלים אל יפה יותר יקרים אבל לא משמעתי.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

מי שחשוב לו צריכת דלק לא אמור להתעניין במאזדה 6, גם אם זה מאחותו. יש ל 6 הרבה יתרונות אבל צריכת דלק זה בצד של החסרונות.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני עושה 1-11.5 משולב ויש לי 210 אלף, הדגם עם 4 הילוכים, אין החלקות הכל עובד (חוץ מכמה לדים במערכת השמע), הקיצור לא הייתי פוסל בעיקר כיוון שסביר שאחותו לא מנסה לדחוף לו רכב עם בעיות. לגבי ה 18 אלף לי זה נראה סביר+-, גם אם הרכב לא ממש מבוקש כיוון שיש די הרבה ממנו הוא עדיין שווה משהו, אל תשכחו שרכב חדש ברמה הזו (בסה"כ מה כבר יש ברכבים חדשים יותר? ESP? חיבור USB) עולה 150 אלף והרכב בסה"כ בן 10 שנים! ומעבר מאימפרזה ישדרג את חווית הנסיעה שלו בכמה רמות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

מה שאני טוען זה שאדם עם אימפרזיה 93,סביר להניח לא נהנה מחשבון בנק מנופח. אדם כזה צריך לשקול עלויות אחזקה ודלק, מזדה 6 לא מצטיינת בתחום הזה. נראה שהוא נוטה לקנות את דווקא את הרכב הזה כי הוא קיבל הצעה מאחותו והוא מכיר את האוטו ורוצה לחסוך מעצמו את כאב הראש בחיפוש אוטו.

אני מציע, תחשוב טוב אם אתה רוצה מאזדה 6, אם כן קח את האוטו מאחותך.

ועוד עצה שלא משנה מה יהיה אל תבוא בטענות לאחותך, גם אם המנוע ילך יומיים אחרי שקנית את האוטו.

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

בנושא הטענות לאחותו, גם אני אמרתי לו את זה, שלא ייצא מסוכסך איתה בסוף.

בקשר לדלק, הוא נוסע 85 אחוז מהנסיעות אם לא90 מחוץ לעיר. גר מאזור הררי שנהנה ממחסור בפקקים.

בקשר לדלק גם אני אמרתי לו שהממוצע יהיה 1-10, אולי קצת יותר מחוץ לעיר מוחלט.

מבחינתו אמר שזה בסדר גמור ביחס לאימפרזה שלו. בשבילי זה מזעזע אישית, אבל לדבריו הוא בסדר עם זה.

תודה על עזרתכם חברים.

בקשר לתחזוקת הרכב:

הפסיקו לטפל במורשה לפני כמה שנים, בטיפול האחרון החליפו רדיאטור, שמנים, חלקי פרונט כמו משולשים ותפוחים, וצמיגים.

מבחינת בולמים, גיסו דווקא אומר שלפני כשנה וחצי בערך החליף כריות ובולמים. זה כבר משהו.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם
בנושא הטענות לאחותו, גם אני אמרתי לו את זה, שלא ייצא מסוכסך איתה בסוף.

בקשר לדלק, הוא נוסע 85 אחוז מהנסיעות אם לא90 מחוץ לעיר. גר מאזור הררי שנהנה ממחסור בפקקים.

בקשר לדלק גם אני אמרתי לו שהממוצע יהיה 1-10, אולי קצת יותר מחוץ לעיר מוחלט.

מבחינתו אמר שזה בסדר גמור ביחס לאימפרזה שלו. בשבילי זה מזעזע אישית, אבל לדבריו הוא בסדר עם זה.

תודה על עזרתכם חברים.

בקשר לתחזוקת הרכב:

הפסיקו לטפל במורשה לפני כמה שנים, בטיפול האחרון החליפו רדיאטור, שמנים, חלקי פרונט כמו משולשים ותפוחים, וצמיגים.

מבחינת בולמים, גיסו דווקא אומר שלפני כשנה וחצי בערך החליף כריות ובולמים. זה כבר משהו.

נו, נראה שעשו הרבה, ונניח שבגלל שזאת עסקה בתוך המשפחה, אז אף אחד לא מנסה לגלגל על השני כלום. מעבר למצב מכני, אם אין בפח\צבע פגמים בולטים לעין, ויש טסט ארוך, יש מצב שהרכב שווה 18K.

נקווה שישרת אותו לפחות 3 שנים נאמנה. הוא ימכור אותו לחלקים.

הערה בנוגע לעסקאות בתוך המשפחה, אני באופן אישי חושב שבמקרים כאלה, כדאי להבין כמה הרכב שווה, כדי שיהיה ברור שלא נתנו פה הנחות או מתנות. אם אחותו חושבת שהרכב שווה, 20K, שתמכור ב20 ותיתן לאחיה מתנה 2000. זה עדיף על לתת הנחות שאחר כך מתמרמרים ונזכרים. כנ"ל הבחור. שלא יחשוב שעשה איזו עסקה מזהירה, ואז הולך ראש מנוע אחרי חודש, והוא נשאר ממורמר.

בשלב מסוים אני שקלתי לקנות רכב מדוד שלי. אמר לי, בוא נדבר סביב מחירון וכו'. ראיתי כבר לאן זה הולך, אמרתי לו, דוד יקר, בוא תקבל כמה הצעות כלליות על הרכב, תראה מה הוא שווה לך בטרייד (מכובד). אם בכל זאת תחליט למכור לפרטי, ויש לך הצעה שאתה שוקל לקבל, תן לי צלצול אני אתן הצעה יותר גבוהה, או אגיד לך מזל טוב.

באופן לא מפתיע, אחרי כמה שבועות של סקר שוק, הדוד בחר להישאר עם הרכב, ולי נחסכה חווית מיקוח עם בן משפחה, שהייתה יכולה רק להעכיר.

• תוכן חדש...