Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות לשלוט על רמת ההגברה של מגבר ע"י בורר חיצוני אני מחבר לו?

אני יודע שיש דגמים מסויימים של לאנזר שבאים עם בורר,השאלה עם ניתן לעשות את זה לבד.

חשבתי לחבר מהיצאה של המגבר פוטנציומטר ובחזרה לסאב\רמקולים,או שזה פוגע באיכות?מסוכן למגבר?

sani

פורסם

צריך פוטנ' בגודל של כל הבגאז שלך.

צריך מעגל קצת יותר מסובך. כמו הדימר בבית משהו בסגנון.

אבל בדרך כלל עושים את זה בכניסה של המגבר, בגיין. שם זה פשוט שכפול של הגיין והעברה לפנים הרכב.

פורסם

בזמנו גם אני רציתי לברר את הנושא, ומסתבר שאם תמצא פוטנציומטר שיכול לעמוד בהספק של 2 WATT

אז הוא עוצמתי מאוד.

בכל אופן באינטרנט מצאתי כמה וכמה פוטנציומטרים של STINGER, שעומדים בהספקים גבוהים ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כמובן שב RCA

הוא בעצם הסיגנל שלך, והוא ב"הספק" נמוך מאוד מאוד, לעומת הOUTPUTS של המגבר שלך..

הREMOTE לא שולט בעוצמה, ואספקת החשמל לא שולטת בעוצמה באופן ישיר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אצלי זה מובנה במגבר אני יכול להנמיך כל זוג יציאות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
נכון,ואני רוצה למשוך את זה לליד מושב הנהג....

תראה זה לא ממש פשוט כל הנושא, ניתן לפרק את הפוטנציומטר (GAIN) מהמגבר ולחבר אותו מקדימה.

הטעות הגדולה של כולם היא המשחק עם ה GAIN, אתם חושבים שזה כפטור הווליום ב CD וזה ממש לא כך כאשר ה GAIN מכוון גבהה זה גורם להתחממות מועצת של המגבר עם אתה רוצה רכיב שעושה את כל הפעולות שתבקש,

תחבר בקר מיוחד כמו ה Audio Control THREE.1 שלזה הוא נבנה

http://www.audiocontrol.com/MobileAudio/Products/InDash/Three1.html

כך בחשבון שהוא עולה הרבה. :wink:

פורסם

אצלי יש ווליום לא גיין...

למשוך את זה קדימה יהיה בעיה נראה לי דבר עם אסטרו פאוור הבחור הרכיב מגבר לבד אני מאמין שהוא יתן לך תשובה מספקת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אצלי יש ווליום לא גיין...

למשוך את זה קדימה יהיה בעיה נראה לי דבר עם אסטרו פאוור הבחור הרכיב מגבר לבד אני מאמין שהוא יתן לך תשובה מספקת...

אין הבדל בין גיין לווליום - לפחות עפ"י האתר www.installer.com

http://www.installer.com/tech/gains.html

זה הציטוט:

"I don't know why so many installers are taught that gains are NOT volume controls, when in fact that is EXACTLY what they are"

פורסם

ההבדל בין העוצמה שבמגבר לעוצמה של מגבר ביתי למשל.

זה הפוטוציומטר במגבר של הרכב מחובר מצדדיו עם נגדים......ולא ישיר לכניסה ויציאה.

ובכך השליטה של העוצמה היא רק בין 10%ל90% אף פעם לא יהיה אפשר להנמיך את המגבר עד הסוף.

וכנל להגביר אותו עד הסוף. מקסימום זה יהיה 90% ומינימום זה יהיה 10%.

לפעמים זה 15\85 או 20\80

לעומת מגבר בייתי (סתם דוגמא). הפוצומיומטר ישר מחובר לכניסה וליציאה ובכך האפשרות משחק היא

בין 0% ל100% אפשר להנמיך עד הסוף ולהגביר עד הסוף.

הוספתי סרטוט....

בקשר לשליטה של העוצמה מהמגבר לרדיו דיסק....... (שליטה מרחוק).

אם יש שאלות. שלא קשורות לתרד נא לפנות ב ה"פ.

תמיר

REX.JPG

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...