Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
OK

הכל טוב,הכל מובן,אבל....

שורה תחתונה.איך אני עושה זה?והאם כדי בכלל לעשות את זה?

איך אתה עושה את זה? אתה צריך משהו שיש לו ידע בסיסי באלקטרוניקה ולבקש מימנו את הבקשה הזו ולראות לו את הסרטוט שיבין את בקשה שלך.

לדעתי. עוצמה שי הרמקולים אפשר לכוון דרך הרדיו דיסק אם זה בבלאלס או בפיידר או בעוצמה עצמה.

וכנל הסאב אפשר להגביר אותו להנמיך אותו ולכבות אותו אפילו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

תמיר, מה שאתה מתאר הוא נכון למגברים הפשוטים.

במגברים יותר יקרים לרכב וברסיברים בפרט ההמשחק עם הווליום נעשה בשיטה שאני לא ממש זוכר את השם האלקטרוני שלה אבל העקרון שם אומר שהפוטנציאומטר עצמו לא "סופג" את האנרגיה -

הבורר עצמו הוא בכלל רכיב המחובר למעגל שבסופו יוצר את ההתנגדות.

ככה, בין שאר היתרונות נמנעות כל תופעות הלוואי של רחשים מוזרים שנגרמים עקב בלאי של הנגד המשתנה (פוטנציאומטר).

הדוגמא הכי קרובה לכך ההם HU-ים שבורר הווליום שלהם הוא דיגיטלי לגמרי (לדעתי כל HU שמוכרים היום הוא כזה) , או עם כפתור שמפעיל מתג דיגיטלי כזה או אחר - מפל המתח של יציאת הPRE לא נופל שם ישירות על הפוטנציאומטר עצמו.

דוגמא למגבר לרכב שפועל ככה - ALPINE מהסדרות הגבוהות.

פורסם
תמיר, מה שאתה מתאר הוא נכון למגברים הפשוטים.

במגברים יותר יקרים לרכב וברסיברים בפרט ההמשחק עם הווליום נעשה בשיטה שאני לא ממש זוכר את השם האלקטרוני שלה אבל העקרון שם אומר שהפוטנציאומטר עצמו לא "סופג" את האנרגיה -

הבורר עצמו הוא בכלל רכיב המחובר למעגל שבסופו יוצר את ההתנגדות.

ככה, בין שאר היתרונות נמנעות כל תופעות הלוואי של רחשים מוזרים שנגרמים עקב בלאי של הנגד המשתנה (פוטנציאומטר).

הדוגמא הכי קרובה לכך ההם HU-ים שבורר הווליום שלהם הוא דיגיטלי לגמרי (לדעתי כל HU שמוכרים היום הוא כזה) , או עם כפתור שמפעיל מתג דיגיטלי כזה או אחר - מפל המתח של יציאת הPRE לא נופל שם ישירות על הפוטנציאומטר עצמו.

דוגמא למגבר לרכב שפועל ככה - ALPINE מהסדרות הגבוהות.

אתה צודק אבל אני חושב שאין להם מספיק ידע כדי לבנות מעגל כזה. כי הוא זקוק גם לספק כוח.

ועוד כמה רכיבים כמו מגבר שרת נגדים כבלים.....וזה יהיה קצת קשה בשביל מי שאין לו נסיון.

לכן לא חשבתי להכניס מעגל כזה לפה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

2FAST4EVER

עדיין לא הבנתי, מה הסיבה שאינך יכול להשתמש ב VOLUME שעל המכשיר שלך, כדי לשלוט בעוצמת השמע ?

למה אתה מחפש אלטרנטיבה , איפה ההיתרון ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...