Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סטיישן / מיניוואן עד 50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אנחנו מחפשים להחליף את המכוניות (מגאן 2004 + מגאן 2008) לרכב חדיש ככל האפשר שיסיע בנוחות ילד + תינוק מאחור (+ ולפעמים מבוגר מאחור) ויהיה מספיק מקום לעגלה בתא המטען.

הנסועה שנתית שלנו נמוכה יחסית של 12k. הייתי שמח לרכב עם יכולת שטח (כדוגמת פורסטר) אבל לא רוצה לרדת משנתון 2010 ולכן לא נראה לי שיכנס בתקציב...

המלצות יתקבלו בשמחה.

פורסם

מה רע במגאן 2008 שלך?

שום רכב לא יקדם אותך באופן מהותי, אתה קונה רכב בן 5 כמעט שאתה לא מכיר את ההיסטוריה שלו, תהיה יד 2 במקרה הטוב ובמקרה הרע גם יד 3-4. את המגאן שלך אתה מכיר, היא מכונית נוחה, אתה לא נוסע הרבה, תא המטען גדול, איפה הבעיה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אשתי [emoji2]

.... לא ממש מחבבת את האוטו - מכיוון שזו גרסת הסדאן בגימור ביזנס היא מרגישה פשוטה לעומת המגאן 2004 ex ובנוסף הכנסה של עגלה לתא מטען קשה יותר מלחמש דלתות.

פורסם

אוקיי, אם ככה השיקול להחלפה ברור לי.

אני ממליץ לבדוק אופציה לi30CW, יכול להיות שזה ידרוש מעט חריגה מהתקציב, אבל היא מכונית טובה ותענה על הדרישות שלך. שים לב שמבחינת נוחות היא נופלת מהמגאן. מבחינת ביצועים סוחבת טוב יותר, אין לה רצועת טיימינג שיש במגאן (תחזוקה זולה יותר), יש לה גם כן 5 כוכבים במבחני הריסוק ואבזור בטיחותי מלא, יש ניתוק של כרית אוויר קדמית במושב נוסע, יש מערכת מקורית עם שליטה מההגה, AUX וUSB (שכולל שליטה על אייפוד), חלון בגג, אבזור חשמלי מלא (4 חלונות חשמל, מראות חשמל), בסך הכול רכב עם תמורה טובה למחיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מצטרף להמלצה על היונדאי I30CW, מציע גם לבדוק את הפורד פוקוס סטיישן שגם מרווחת, בטיחותית ויכולה להתאים למה שאתם צריכים.

גם כאן עשויה להיות חריגה מהתקציב ובמצב כזה שווה לשקול רכישה במסגרת עסקת מימון עם פריסת תשלומים נוחה.

בהצלחה

פורסם

הפורד פוקוס חלשה יותר ופחות חסכונית ומאובזרת ומהיונדאי.

• תוכן חדש...