Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עקצו אותי [מסתבר שלא]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי יש פה קטע מבולבל, שבו אתה העברת בעלות כמיופה כוח של המוכר, לעצמך. (אם הבנתי נכון).

אם נראה את טופס העברת הבעלות, יהיה אפשר לדעת קצת יותר.

פורסם

יש מצב שזאת הודעה אחרונה שלי בפרום או משהוא.. כל הודעה שאני כותב פה יש לי עבירת פורום, ככה שאם אני מפסיק לענות זה ביגלל שאיזה מערכת גאונית החליטה לסנן אותי סופית...

הינה התמונה של העברת בעלות

רכבהעברה.jpg

פורסם
הייתי בסופר פארם, הוצאתי פרטים,

בעל הרכב שמכר לי היה חברה שהחזיקה את הרכב 3 שנים, לא גנוב לא בבעלות סוחר ולא מבוטל(לא יודע מה זה אומר)

על השם שלי באמת מאותו רגע בדואר שהייתי.

"סולל דרך" מה שכתבת זה הפחד הכי גדול שלי... למרות שאם יגיע למצב של משפט אז הפקידה בדואר שותפה למעשה וניצלה אי הבנה שלי בעיניין.

לא הבנתי , היית בסופרפארם, הוצאת כפל רשיון רכב ומה רשום שם ? על שמך? אם כן סע לשלום הכל בסדר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
לא הבנתי , היית בסופרפארם, הוצאת כפל רשיון רכב ומה רשום שם ? על שמך? אם כן סע לשלום הכל בסדר.

הטופס שהוצאתי בסופרפארם כותב שבאמת שמיום חמישי הרכב שלי, אין על שיעבוד,בעלות סוחר או ביטול, היה שייך בעבר לשני חברות, כשהאחרונה החזיקה את הרכב הזה כימעט 3 שנים...

מה עוד מאוד מעניין בנתונים שם שהרכב לא נסע השנה כימעט בכלל!! 2000 קילומטר 10 חודשים

פורסם (נערך)

אתם יודעים מה, עזבתי.. יאללה דווקא מאוד אוהב את הרכב :)

נ.ב.

אני חייב לציין שהפורום הזה מאוד מועיל וחברותי, אם אנשים ישאלו אותי איפה מתחילה קניה אני יגיד ב"קראס פורום"

עריכה אחרונה על ידי perigold81
פורסם

הדבר היחידי שכניראה לא לקחת בחשבון היא העובדה שמדובר ברכב של קיבוץ ואחר כך חברה ואתה יד שלישית על רכב מ-2009.

המחיר הנמוך הוא לא במקרה.

העיקר שהרכב טוב ועונה על הצרכים.

מקווה שתחזיק אותו מספר שנים, לא קל יהיה למכור רכב כזה בעתיד הקרוב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הרכב במצב מעולה, אחרי בירורים והבנה הבנתי שדי עשיתי עיסקה שווה וגם המוכר, בנוסף יש לי טסט בקרוב... קיצר אני מרוצה וגם המוכר

פורסם

זה שהרכב רשום כרגע על שמך לא משנה את העובדה שהבעלים הקודמים יכול לטעון שמעולם לא מכר לך את הרכב, לכן חשוב להבין האם רכשת את הרכב מהבעלים החוקיים שלו. לא תוכל לטעון דבר נגד הפקידה שדווקא היתה מאוד בסדר ושאלה אותך את השאלה הנכונה, מי שלא הבין אותה זה אתה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הטופס שהוצאתי בסופרפארם כותב שבאמת שמיום חמישי הרכב שלי, אין על שיעבוד,בעלות סוחר או ביטול, היה שייך בעבר לשני חברות, כשהאחרונה החזיקה את הרכב הזה כימעט 3 שנים...

מה עוד מאוד מעניין בנתונים שם שהרכב לא נסע השנה כימעט בכלל!! 2000 קילומטר 10 חודשים

אם כך הכל טוב.

לגבי המיעוט נסועה ברכב, הגיוני , סביר להניח שעמד כמה חודשים טובים בשנה האחרונה לפני המכירה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

סע לשלום? לא בטוח.

רשום שם שהוא היה מיופה הכוח שמכר את הרכב של הקיבוץ.

אם מחר מחליט נציג מטעם הקיבוץ להתלונן שהרכב נמכר ללא רשות, ישאלו את אדון פרי מי בדיוק הסמיך אותו למכור לעצמו את הרכב הזה.

לא יודע אם הייתי דואג, אבל בטח ובטח שהייתה כאן קומבינה.

• תוכן חדש...