Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרחבת חור בשיש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

הזמנתי ברז מאיביי אך קוטרו גדול יותר מהחור הקיים,כ-1 ס"מ.

לפני רכישה של כוס לשיש בגודל שאני צריך האם יש לקחת בחשבון דברים נוספים?

יש לי מקדחה של מקיטה וידיים יציבות.

על הסיכון לשבירת שיש והאבק המטורף אני מודע,האם יש דרך להפחית סיכונים?

הכוס שמצאתי עולה 120 שקל,האם גונבים אותי או שזהו מחיר בסדר?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי לקדוח כוס בחור קיים.

לכוס יש מקדח שממרכז אותו. כשאין למקדח היכן להתפס, הידיים הסופר-יציבות לא יעזרו. הכוס "תשתולל" ותכסח את השיש.

עדיף לקנות פצירת יהלום (אבן ליטוש) בקוטר קטן יותר, וללטש עם המקדחה את הקנט של החור הקיים.

(כן, זה לא יהיה עיגול מושלם, אבל זה נראה לי שזה פתרון בטוח יותר).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

2 אופציות:

1. מקדח כוס יהלום מחובר לדיסק (ככה עובדים רוב אנשי השיש). מצריך מיומנות (מתחילים את המילימטר שניים הראשונים באלכסון, ואז מיישרים).

2. מקדח כוס יהלום מחובר למקדחה. מומלץ שתראה את הסירטון בקישור ותיישם בהתאם (יש כמה סירטונים, תראה את הראשון אם אתה בונה על מקדחה)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי לקדוח כוס בחור קיים.

לכוס יש מקדח שממרכז אותו. כשאין למקדח היכן להתפס, הידיים הסופר-יציבות לא יעזרו. הכוס "תשתולל" ותכסח את השיש.

עדיף לקנות פצירת יהלום (אבן ליטוש) בקוטר קטן יותר, וללטש עם המקדחה את הקנט של החור הקיים.

(כן, זה לא יהיה עיגול מושלם, אבל זה נראה לי שזה פתרון בטוח יותר).

מה לגבי לסגור את החור עם אפוקסי מהסוג הקשיח במיוחד ואז למקדח יהיה איפה להתפס?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי זו טעות להרחיב את הפתח.

הפתח הסטנדרטי בקוטר 35 מ"מ.

אם תפתח פתח יותר גדול ובעתיד תרצה להתקין ברז רגיל - תהיה לך בעיה.

פורסם
מה לגבי לסגור את החור עם אפוקסי מהסוג הקשיח במיוחד ואז למקדח יהיה איפה להתפס?

אין לי מושג. האמת- חשבתי על משהו בכוון כשאני קדחתי חור כמו של פות"ש. תפסתי חתיכת עץ עם קליבה מתחת לחור, וקדחתי דוך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

קניתי אבני השחזה למקדחה,עזר כמו לסובבב את האצבע בחור.:-P 25 שקל לפח.

הברז נתפס עם שני ברגים ולכן שמתי קודם בורג אחד,ואז את השני בקצת מאמץ,החור נשאר בגודלו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כן. היה לי כזה.

עוד שבוע הנורות יפסיקו לעבוד.

עוד שבועיים כל האיזור של הזכוכית יהיה מלא אבנית וזה ייראה כמו הצרות שלי...

למי שטרם רכש - תוותרו

פורסם
קניתי אבני השחזה למקדחה,עזר כמו לסובבב את האצבע בחור.:-P 25 שקל לפח.

הברז נתפס עם שני ברגים ולכן שמתי קודם בורג אחד,ואז את השני בקצת מאמץ,החור נשאר בגודלו.

כל הנושא קצת תמוהה. יצא לי להזמין לא מעט ברזים מחו"ל (איביי, DX וכד') ועם אף אחד לא היתה בעיה של קוטר הקדח בשיש או בכיור אמבטיה.

מדובר במגוון רחב של ברזים (לאמבטיה, לכיור קטן, לכיור מטבח וכד') ועושה רושם שמדובר במידה דיי אוניברסלית.

ייתכן והחור בשיש אצלך קצת קטן, או שניסית למקם אותו ולהדק אותו במיקום שלא מאפשר את זה (הרי בסופו של דבר הצלחת, בלי להרחיב את החור בשיש).

תתחדש

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...