Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנצל"ש.

מישהו מכיר את התופעה של התעלמות מהבעלים של כלב בטיול? בתוך הבית הכלב ממושמע , מגיב לשמו, לכעס או למשחק.

כשאני מטייל איתו אני הופך לאויר, לא מגיב כשאני קורא בשמו ובכללי מתעלם מכל מילה שאני מוציא.

פורסם
אם זה נורמלי, למה שתרצה למנוע ממנו לאכול קקי של חתול? תפתח את הראש ואת התאבון, אולי יש לו ידע קולינרי שלך אין.. :hihi:

כי זאת הדרך הכי בטוחה לקבל את תולעת הפארק. ככה היא עוברת בעזרת צואה , ואם היא מתיישבת היא יכולה לגרום ללא מעט נזקים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני לא מבין בכלבים אז קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל.

על פניו שנראה שהוא לא קיבל אותך לגמרי כאלפא שלו. בחוץ הוא יכול לברוח ממך אם תנסה לפוס אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מנצל"ש.

מישהו מכיר את התופעה של התעלמות מהבעלים של כלב בטיול? בתוך הבית הכלב ממושמע , מגיב לשמו, לכעס או למשחק.

כשאני מטייל איתו אני הופך לאויר, לא מגיב כשאני קורא בשמו ובכללי מתעלם מכל מילה שאני מוציא.

תחזיק חטיף לכלבים ביד ותראה איך הוא מגיב לך, לא משנה מה קורה סביבו :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בזמן שהילד הקטן שלי היה בגמילה הוא פיספס פעם אחת (וזה לא היה פיפי). עד שהגעתי חזרה לנקות הכלבה שלי כבר ליקקה את השפתיים בעעעע :screwy:

דווקא נראה לי שמדובר כאן בתופעה אחרת.

כלבות שהמליטו גורים אוכלות את הצואה שלהם, אני מניח שכדי לשמור על הסביבה שלהם נקיה. יצא לי לראות את זה יותר מפעם אחת, ומכלבה שלא ידוע לי על מקרים אחרים שבהם אכלה צואה.

"ai motoare capul doare"

פורסם
מנצל"ש.

כן.

קוראים לזה כלב לא מאולף...

מה שלא תלמד, כמעט תמיד לא יבוא טבעי.

בבית הוא חושש ממך. בחוץ, הוא יותר מהיר ויש דברים מעניינים יותר ממך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם אני מכירה את התופעה. תמיד כשבאים אלינו חברים עם הכלב שלהם הוא הולך לארגז של החתול ואוכל את הקקי שלו, בגלל שגם להם יש חתול בבית הם פשוט שמו מחסומים כדי שהכלב לא יגיע לשם.

לעומת זאת גור נחייה שחברה אחרת שלי מגדלת לא נמשך לארגז של החתול (הוא נשאר אצלינו כמה ימים ולא ראיתי אותו בכלל מתקרב לאיזור).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הם חופרים ומוציאים.

זה פשוט טעים להם.

וזה אכן מסוכן, בכל הקשור להדבקות בתולעת הפארק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...