Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש כלב שבזמן האחרון כשהוא יוצא איתו החוצה לעשות סיבוב אז הוא התחיל להמשך לצואה של חתולים ואף אכל את זה בעע:shock::shock: .

רציתי לדעת האם זו תופעה נפוצה אצל כלבים לאכול צואה של חתולים ? האם יש משהו בחוש ריח שמושך אותם לזה ??

גזע הכלב רועה גרמני בן שנתיים .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

כשמטיילים עם הכלב טבעי שהסקרנות מושכת אותו להריח ולהתעניין בכל מה שעל הכביש\מדרכה וכו'

שלי מריחה כל דבר,כלבים\חתולים\סוסים (!)\ומה לא,ניסתה פעם לאכול\לקק אבל משכתי אותה אחורה ומאז נרתעה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אז זהו שאצל חבר שלי הוא בד''כ משחרר את הכלב שיהיה חופשי לשחק אלא אם כן יש ילדים באזור שלא חס וחלילה יתנפל.

לעניינינו אני חושב שיש איזו בעיה אצל הכלב שהוא באופן קבוע בזמן האחרון עושה את זה החבר טוען שזה לא היה לפני .. אבל לאכול קקה של חתולה זה נראה לי משהו לא בסדר אצל הכלב עצמו

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

מסוכן לשחרר כלבים גדולים\גזעיים סתם ככה,אפילו בשביל טיול (על אחת כמה וכמה במקום פתוח עם אנשים)

אם הכלב ממשומע וחוזר אליך מיד כל פעם שאתה קורא לו,אפשרי נניח בגינה גדולה שאין בה אף אחד \ עוד כלב או שתיים.

גם אנחנו בהתחלה שחררנו את הכלבה שהייתה מטיילת כמעט שעה בכל השכונה וחוזרת.

אבל לאחרונה התרבו קצת תלונות (נכנסת לגינות של אחרים,טחנה נעלי בית של השכן :p ) ומעכשיו רק אני או ההורים קושרים רצועה ומטיילים איתה.

לגבי הצואה - שימשיך לטייל וינסה "לחנך" אותו כל פעם שהוא עומד לעשות מעשה.. (שישים אקסטרה תשומת לב אליו..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכלב מכיר את המילה "לא"? כל פעם שהוא מתקרב לזה צריך להגיד לו לא ולמשוך אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הכלב מכיר את המילה "לא"? כל פעם שהוא מתקרב לזה צריך להגיד לו לא ולמשוך אותו.

לא יעזור כשהוא לא על רצועה.

וכן, זו התנהגות נורמלית לחלוטין אצל כלבים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אפשר ללמד כלב להפסיק לעשות משהו כשאומרים לו לא.

פורסם

כל זמן שאתה שם.

כשאתה לא שם או לא שם לב... הוא יעשה את מה שטעים/נעים לו

כלבים לומדים מהתנייה לא מהפנמה של מה מותר ואסור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כולם צוחקים פה, אבל יש את עניין תולעת הפארק - יכול להיות מאוד לא נעים.

התגובה של ההתנייה, היא בהחלט נכונה. לצורך העניין, ניתן ללכת עם מחסום ביד וכל פעם שהכלב יאכל את הצואה, לגשת אליו ישר ולשים לו את המחסום. להמשיך כך מספר פעמים והכלב יקלוט את העניין.

תופעת אכילת הצואה של החתולים היא שכיחה. לעומת זאת, קיימת גם תופעה של אכילת צואה של כלבים, שזה כבר יותר בעייתי.

בשורה התחתונה,

עוד עניין לא נעים, אבל פתיר.

פורסם

בזמן שהילד הקטן שלי היה בגמילה הוא פיספס פעם אחת (וזה לא היה פיפי). עד שהגעתי חזרה לנקות הכלבה שלי כבר ליקקה את השפתיים בעעעע :screwy:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מוזר שכלבים אוכלים צואה של חיות אחרות אבל את שלהם לא. כדי למנוע מכלב לחפור באדמה מחביאים את הצואה שלו איפה שהוא התחיל לחפור וכשהוא מוצא את זה הוא נגעל ומפסיק.

פורסם

כלבים אוכלים גם את הצואה של עצמם.

אצלי הקטן יום אחד חזר מהגינה עם לכלוך על השיניים שהיינו בטוחים שזה שוקולד והתחלנו לנקות אותו ואז שמנו לב לריח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...