Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בית מצערת פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בבית מצערת בפיג'ו 206 , הבית מצערת הוחלפה לאחת משומשת אבל משום מה הבעיה לא נפתרה , היום האוטו היה אמור לעבור איפוס תקלות במחשב (בחינם,מוסך של שכן) , אבל המחשב לא עובד , אז הלכנו לכל מיני מוסכים כולם אמרו לנו ללכת למוסך מורשה , במוסך מורשה רוצים 240 שקל (משהו כזה) על איפוס תקלות במחשב.

ולפני שאני זורק 240 שקל על בדיקה במחשב מה הסיכוי שזה באמת יעזור לפתור את הבעיה ?

אם מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה אשמח לשמוע חוות דעת , כי אם האיפוס תקלות לא יעזור אני לא יודע מה כן יעזור.

פורסם (נערך)

הבעיה: טורים גבוהים בניוטרל , מתניע את הרכב והטורים נעים בין 1000 ~ 2000 , בעיה ידועה בפיג'ו.

הוחלפה הבית מצערת , אבל התקלה לא נפתרה , יש כאלה שאומרים שצריך לאפס את התקלות ואז לראות מה קורה ,אז אני רוצה לדעת האם זה באמת יעזור ? כי חיבור הרכב למחשב עולה במוסך מורשה 240 שקל , אז לפני שאני זורק את הכסף לפח האם זה באמת יעזור לפתרון הבעיה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם

מי החליף את הבית מצערת? במידה וזה בוצע במוסך פנה אליו שיאפס את התקלה, אם אין לו מחשב אני לא מבין איך נכנסת אליו מלכתחילה.

ברכבים האלה צריך ידע וניסיון, פנה לאחד מהמוסכים המומלצים בפורום המתמחים בפיג'ו-סיטרואן:

גבע, אורן שירותי רכב, או אם הדרך.

פורסם

שכן שלי שהוא מוסכניק החליף את הבית מצערת , השותף שלו יודע להתשמש בכל העניין של המחשבים , והוא לא היה באותו יום במוסך שהחלפנו את המצערת , לכן קבענו שביום ראשון שהשותף יהיה נגיע ונאפס את התקלה , היום התקשרתי והם אמרו שהמחשב לא עובד.

במוסך מורשה רוצים 240 שקל על חיבור הרכב למחשב + איפוס התקלה , ואני שואל האם זה באמת מה שיפתור את הבעיה או שהסיכויים שזה יפתור את הבעיה קלושים.

גבע , אורן , ואם הדרך רחוקים מידי.

• ספונסר פורום
פורסם

על סמך מה הוחלפה המצערת? האם בטוח שזו התקלה ? לדעתי משתלם לך לשלם את עלות הבדיקה והאיפוס על מנת שתדע מה הבעיה באמת ולא תוציא כסף על ניחושים. אצלינו במוסך גבע היית מקבל את הבדיקה והאיפוס חינם. תחושת הבטן שלי שהאיפוס לא יעזור אבל התחברות למחשב ואיבחון יאתר את הבעיה

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...